wiktoria12
Mama i żona :)
No a nie macie jakiegos sklepu z odzieżą ciążową albo na allegro popatrztakie zwykłe bawełniane....ja wiem czy pasuje na wesele w takiej koszulinie...a zresztą nawet te co widziałam to takie szmatki zwykłe...do kantek nie założe...nosz kuźwa!
A o dzidzie sieamrtwie bardzo, bo to juz 19tc a ja jej w ogóle nie czuje...nic...leże przed snem dwie godziny i czekam..nic...rano też...w południe to samo...zjem czasem coś słodkiego..bez odzewu...no i w gołowie mam sto myśli i przez ten stres non stop to ja nie wiem co myśleć..

Szkoda ze wieczór sie nie udał:-a dla Maksa znó za duże
Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzonemowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalonaprysznic
a teraz jeszcze to
teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19
Agnes poqinnaś wejsc.. ale.. jesli masz rozmiar cyca maksymalnie C
widziałam że mnie przywolywałyscie wczorajwięc przywołałyście
przed 22 już spałamna kolacji byliśmy..... hm... godzine?
i wróciliśmy pokłoceni...
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....
DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i mam super humor::rofl:
Miłego dniawitam :-) jak nigdy o tej porze![]()
As miałas fajny i udany dzionek![]()
a ja o tej porze bo mam na 9.45 do pracy wstałm po 6 i nastawiłam rosól zeby sie gotował ,mój mąz w pracy do 18 moja mama ma byc z dziećmi az ja wrócę z pracy przed 17 ,ugotuje tylko makaron a jutro zrobię ogórkową bo też pracuje od 11.30 do 20 .30 .Niestety mimo uroczysctosci pogrzebowych my normalnie pracujemy,im dłuzej pracuje tym wiecej widzę
dobrze ze dla mnie to nie nowośc ze wiem jak jest w handlu a tym bardziej w hipermarketach
nawet bym sie nie zdziwila jak dostalabym wypowiedzenie wszystko mozliwe
Miłego dnia:-)

Witam i ja sobotnio nadrobiłam i zaraz uciekam sprzątac ale musze kompa wyłączyc bo inaczej bym nic nie zrobiła

Mężus moze pod koniec czerwca przyjedzie mam nadzieje ze tak bedzie ale zobaczymy

As sniłaś mi sie dzisiaj tylko nie pamietam co ??
a macie jakies wiadomosci od Aleksi???
Ostatnia edycja: