reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

takie zwykłe bawełniane....ja wiem czy pasuje na wesele w takiej koszulinie...a zresztą nawet te co widziałam to takie szmatki zwykłe...do kantek nie założe...nosz kuźwa!
A o dzidzie sieamrtwie bardzo, bo to juz 19tc a ja jej w ogóle nie czuje...nic...leże przed snem dwie godziny i czekam..nic...rano też...w południe to samo...zjem czasem coś słodkiego..bez odzewu...no i w gołowie mam sto myśli i przez ten stres non stop to ja nie wiem co myśleć..
No a nie macie jakiegos sklepu z odzieżą ciążową albo na allegro popatrz:tak:
a dla Maksa znó za duże:eek::rofl:

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

Agnes poqinnaś wejsc.. ale.. jesli masz rozmiar cyca maksymalnie C:tak:

widziałam że mnie przywolywałyscie wczoraj:rofl: więc przywołałyście:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rofl:
Szkoda ze wieczór sie nie udał:-:)-:)-(Ale fajnie ze dzisiaj masz dobry humor
witam :-) jak nigdy o tej porze :-D:-D:-D
As miałas fajny i udany dzionek :tak:

a ja o tej porze bo mam na 9.45 do pracy wstałm po 6 i nastawiłam rosól zeby sie gotował ,mój mąz w pracy do 18 moja mama ma byc z dziećmi az ja wrócę z pracy przed 17 ,ugotuje tylko makaron a jutro zrobię ogórkową bo też pracuje od 11.30 do 20 .30 .Niestety mimo uroczysctosci pogrzebowych my normalnie pracujemy :szok::szok::wściekła/y:,im dłuzej pracuje tym wiecej widzę :baffled: dobrze ze dla mnie to nie nowośc ze wiem jak jest w handlu a tym bardziej w hipermarketach :eek: nawet bym sie nie zdziwila jak dostalabym wypowiedzenie wszystko mozliwe :no:

Miłego dnia :tak::-)
Miłego dnia :tak::tak::-)

Witam i ja sobotnio nadrobiłam i zaraz uciekam sprzątac ale musze kompa wyłączyc bo inaczej bym nic nie zrobiła:no::no:wczoraj poszłam dzieci uspic i sama zasnełam nawet nie wiem kiedy:szok::szok::szok:wstałam o północy i nawet kompa nie wyłączyłam sam sie wyłączył:tak::tak::-D:-D:-D:-Dteraz sobie głowe umyłam.Dzieci zjadly sniadanie i bedą sie bawic:tak::tak::tak::tak:ja mam jeszcze troche kawki wiedz dopijam i biore sie za robote.;-);-)Słoneczko cosik swieci pranie sie suszy moze wysknie to poprasuje.
Mężus moze pod koniec czerwca przyjedzie mam nadzieje ze tak bedzie ale zobaczymy:tak::tak::tak::tak::happy::happy:
As sniłaś mi sie dzisiaj tylko nie pamietam co ??
a macie jakies wiadomosci od Aleksi???

Ostatnia edycja:
reklama
hej witam sie i uciekam od razu.

my już po sniadanku,,słoneczko świeci.
idę zaraz do pracy na 3h,dla mnie to bezsens ale cóż,pracujemy dziś do 12.00 a potem do teściów,tzn Oliwka z M jadą wczesniej o 10.00 a ja po pracy do nich dołącze.

także będę dopiero późnym wieczorkim.

miłej soboty.

pa pa buziaki :-):-):-):-):-):-)

<peter> a ty stary czemu w szpitalu byles po tej imprezie?!
<peter> wydawalo mi sie ze w miare ogarniales
<rado> no tak, ale..
<rado> wiesz co to sa takie mydla w plynie "Luksja"?
<peter> no
<rado> nie wiem jakim cudem przeczytalem "Luksusowa"..
<peter> ... xD
------------------------------------------------------------------------------
<żelek> nie chwali się dnia przed zachodem słońca
<cryssy> a męża za życia

i to będzie moje motto:-D:-D:-D
<kelt> ustawiam sobie żelki w armię
<kelt> ale rygor
<kelt> jak któryś nie chce stać
<kelt> to go zjadam
:-D:-D:-D:-D środkowe moje:-D:-D:-D

Cześć laski...spuchnięte oczy z wczorajszego płaczu mam i pieką mnie okropnie:no: Ale wiecie c o?? Zjadłam sobie kromkę z miodem i położyłam się oglądnąć pretty mena. Pouciskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię kopniaków:tak::tak::tak: takze o to jestem spokojna:tak::tak::tak:
Natali bluzia spoko i jak pod pachami rozciagnie się do 45 do wleze. Mam szerokie ramiona i cyce i tu jest problem. Brzuch wlezie a pod pachami koszmar...Mam 90 obwodu.
Wiki ubrania ciążowe są:tak: Jeden sklep:tak: A tam ogrodniczki, białe bluzki i kantki:sorry: a za bluzkę prawie 100zł więc dziękuję....wolę w worku za ziemniaki isć:confused2:
Allegro przestudiowałam dogłębnie.....:no:

Luna zazdroszczę Ci kontroli:tak: Żeby tak mój chociaż wołał że kupe zrobił:sorry: a on to może łazić obsrany cały dzień:confused2:
Zaraz wybieram się na drugą część miasta..może coś będzie..

A pochawle się! michał mówi bamam-czyli banan:tak: czyli repertuar nam się powiększa:tak: Mama, tata, bamam, mniammniam, tań(wstań):tak: no i ciacia(ciocia), dzidzia:tak:

Hej dziewczyny..... Przepraszam ze Was nie nadrobie ale czasu dziś brak :(((
Nocka w miare... mały wstał 2 razy dostał flache i spał dalej..... Ide zaraz posprztać jak to w sobote..... I powoli sie bedziemy szykować do chrzcin.... Juz za tydzień w nniedziele bedziemy chrzcić Kubusia i wszystko bede sama przygotowywać.... Jak szwagierka doleci z Anglii to mi pomoże :)) Miłego dnia Kobietki i odezwe sie jeszcze dzisiaj :)))

Witam,

nadrobiłam, ale już musze wstawać od kompa :baffled:

Kerna mam kieckę w panterkę, w której zaliczyłam wesele będąc w ciąży z Helenką :tak: Cycki wejdą każde :-p zrobić ci fotke, ( wiem że nie każdemu pasi motyw w panterkę :-p)

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:
na zakupy?
u nas dzis sklepy tylko do 11:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D środkowe moje:-D:-D:-D

Cześć laski...spuchnięte oczy z wczorajszego płaczu mam i pieką mnie okropnie:no: Ale wiecie c o?? Zjadłam sobie kromkę z miodem i położyłam się oglądnąć pretty mena. Pouciskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię kopniaków:tak::tak::tak: takze o to jestem spokojna:tak::tak::tak:
Natali bluzia spoko i jak pod pachami rozciagnie się do 45 do wleze. Mam szerokie ramiona i cyce i tu jest problem. Brzuch wlezie a pod pachami koszmar...Mam 90 obwodu.
Wiki ubrania ciążowe są:tak: Jeden sklep:tak: A tam ogrodniczki, białe bluzki i kantki:sorry: a za bluzkę prawie 100zł więc dziękuję....wolę w worku za ziemniaki isć:confused2:
Allegro przestudiowałam dogłębnie.....:no:

Luna zazdroszczę Ci kontroli:tak: Żeby tak mój chociaż wołał że kupe zrobił:sorry: a on to może łazić obsrany cały dzień:confused2:
Zaraz wybieram się na drugą część miasta..może coś będzie..

A pochawle się! michał mówi bamam-czyli banan:tak: czyli repertuar nam się powiększa:tak: Mama, tata, bamam, mniammniam, tań(wstań):tak: no i ciacia(ciocia), dzidzia:tak:
kochana moja siostra tez jest szeroka, tzn byla bo po porodzie schudla strasznie, ale po porodzie jej bluzka nie potrzebna
wczoraj jak zaczelam ja rozciagac to ona jest strasznie rozciągliwa:tak::tak::tak:
zaraz pomierzę:tak::tak::tak:

m juz pojechal do parcy ale zaraz wroci, z checia bym poszla tez na zakupy ale u nas pozamykane wszystko:confused2::confused2::confused2:

juz zmierzylam, jak ja rozcuiagnelam pod pachami to do 60 cm sie rozciagnela :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny Witam Was
ja tylko an chwile odpisalam troche ale reszte dokoncze potem
idziemy z m na zakupy wiec trza sie ubrac i wlosy wyprostowac potem dzieci przyszykowac wiec mysle ze o 12 wyjdziemy :-D:-D:-D

helo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam:baffled:
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli:eek:
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzine:baffled: bo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo

dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien

jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac:baffled:
jutro pozmywam:tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke:-D
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy:rofl2:
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu

ufffffff

to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama:baffled:
no to gratulacje
bystrzacha z niej :-)
podeslij tu troszke tego ciasta:tak::tak::tak:
ja to bym wz zjadla:tak::tak::tak:

dobranoc
wszystkie wybyly
wiez ja tez zaraz zmykam;-)
w wolnej chwili napisze na kulinarnym przepis - nie drogi i latwy!!!
haha:-D:-D:-D:-Dja pitole chyba byłam tu juz nieżle wstawiona bo nie pamietam tego ujecia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
heheh chyba wszystkie....
a ja jak przyjechalam po tej 3 nad ranem do domu to o 7 wstalam i jechalismy na gielde do gliwic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
zapomnialam dodac ze widzialam dzis 3 bociany z czego 2 kolowaly w okolicach mojej chalupy:eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no i pod samym domem caly dzien mam halas bo kopia kanalizacje,ale Weronika ma co ogladac
ide dlaej czytac
ooooooo ja to na bociany mam zawsze pecha - teraz niech mi sie nie pokazuja
raz jak wracalismy od dziewczyny od ktorej bralam suknie (kwiecien) bo w pazdzierniku byl slub a za miesiac okazuje sie ze jestem w ciazy i byl Sewi
nastepnie pisalam z Wami na bb u tesciow jeszcze i przez okno widac bociana jak leci w moja strone i przelatuje nad naszym blokiem (koncowka marca) no i Czerwiec okazuje sie ze bede drugi raz mama - i Niki jest
no ale mój maz to ten nocny kurier firmy DPD i jezdzi tirem :-D:-D:-D bo w dzien jezdza tymi busami to sa dzienni kurierzy:-D:-D:-D

ja juz w łózku z laptopem bo mi sie zimno zrobilo:tak::tak::tak:
chodze po tym allegro i nic nie ma fajnego zeby kupic na komunie:-:)-:)-( w czym ja pójde:eek::eek::eek:
ladnemu we wszystkim ladnie wiec obojetnie co bs zalozyla to i tak pieknie bedzie wygladac
No właśnie macie się do Kogo Przytulić :-( Mój Mężulek od 5 dni jest za granicą , i pozostaje mi synek i Pluszowy Miś do Tulenia :-p
Dopiero po ''stracie'' odczuwamy Brak ... I zaczynamy doceniać.
Jak Mój Mężuś był w Polsce , to często Marudziłam ,że zabiera mi Kołdre albo sie na mnie kładzie , a teraz ile bym dała żeby to robił , nawet na głośne chrapanie bym mu pozwoliła:-p ważne ,żeby tylko był przy mnie...

A takto musze jeszcze poczekać 3 miesiące :-(

+ Co do wąchania dziwnych rzeczy w czasie ciąży to ja musze się przyznać,że uwielbiałam zapach papieru toaletowego :zawstydzona/y: hahahaha miałam manie. Kupowałam codziennie kolorowy papier i wąchałam:zawstydzona/y: Tak samo gazety ,książki itp . :-p
szybko to zleci ;-)
MEDEUSKA wszytskiego najlpeszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!
co by Twój chłop w końcu zmądrzał a Tobie życzeę więcej pogody ducha;))))))))))
naj naj naj
i koljenych 100lat razem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dolaczam sie i ja:rofl2::rofl2::rofl2:
kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rwelacyjnie zaczął mi się znów dzień
wszystko zalane!!!!!!
znów mi poszło kolanko w tym zaj.... zlewie!!!!!!
teraz to jeszcze wiecej wody bo wylatywało tylem szafki i wszystko wlatywalo mi pod nogi ale nie czułam!!!! igdyby nie to że maks zapłakał i chciałam do niego isc i byms ie prawie wywaliła to pewnie i nawet salon bym zalany miała:eek:

ja pierd..... no to super dzien dziś mam nie ma co...

mam tylko nadzieje, że sąsiedzi mi zara nie przylecą że mają zacieki na suficie:-(

a c do wieczoru to w sumie nie mamy w koncu nic zaplaowanego.. idziemy na kolacj ei moze ma kregle.. zobaczymy jak nam sie bedie chcialo, jak nei to do domu
i tak mi sie cieczka dziś nie skonczyła....::confused2::confused2: wiec naprawde rewelacyjny dzień:confused2::confused2:
nie zazdroszcze:baffled:
witam dziewczyny, nie zaglądałam bardzo dawno na ten wątek a siedzę w domku z pociechą :)) poczytam sobie troszkę może coś zakumam co tam macie teraz na tapecie :) pozdrawiam i mego dzionka :)
witaj
Pati te buty maja obcas 12 cm ty sie w nich nie zabijesz:szok:ale ładniusie są :tak:
to tylko sie wydaje...
maja platforme przez co od razu obcas sie zmniejsza o jakies cm...
ale sa wygodne :tak:

ok spadam bede potem

Natali to super! Ide polukam po sklepach, a jak nieznajdę to ją odkupie/wypożycze ...tylko że problem w tym, że duży cyc w takich dekoltach wygląda dziwnie na większy niż jest:confused2: ;-)

reklama
Witam,

nadrobiłam, ale już musze wstawać od kompa :baffled:

Kerna mam kieckę w panterkę, w której zaliczyłam wesele będąc w ciąży z Helenką :tak: Cycki wejdą każde :-p zrobić ci fotke, ( wiem że nie każdemu pasi motyw w panterkę :-p)
wklejaj zdjatka
Natali to super! Ide polukam po sklepach, a jak nieznajdę to ją odkupie/wypożycze ...tylko że problem w tym, że duży cyc w takich dekoltach wygląda dziwnie na większy niż jest:confused2: ;-)

ale tam wlasnie nie ma dekoltu, az do szyi jest wszystko zaryte:tak::tak:
tylko ramiona i plecy masz odsloniete, i wcale cyc nie wyglada na wielki wrecz przeciwnie:tak::tak:
jak bedziesz szukac sobie jakichs bluzeczek to wlasnie takie bym ci proponowala
a i jeszcze pytanie ile masz w szyi obwodu bo ta bluzka jest na szyje zapinana tak zeby przylegala, tzn u mnie wisiala bo ja chydzina jestem ale u siostry fajnie przylegala:tak::tak::tak:
wogole siostra w niej jakos fajniej wygladala:sorry:
jak we wszystkim:confused2::confused2::confused2::-D
milego poszukiwania:tak::tak::tak:

zmirzylam, w szyi jest 19-22 cm , rozciagnie sie jeszcze wiecej ale po co sie dusic ;)

Ostatnia edycja:
Do góry