*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
tylko na tej fotce ja najbardziej widac - chyba ze znajde zdjecie z inneg dia jak mialam ja zalozona
![]()
nawet za jasno wyszla![]()
Ale śliczna bluzeczka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko na tej fotce ja najbardziej widac - chyba ze znajde zdjecie z inneg dia jak mialam ja zalozona
![]()
nawet za jasno wyszla![]()
no wizisz tylko ja mam taki proszek.... ;p;p;pPati no wow!!!! W czym ja prałaśmiałam hecę z rogówką
Śliczna bluzka![]()
ja niestety musze mierzyc bo nie kazdy mi pasi ;/A właśnie teraz bo która napisała na temat staników ze kurcze ja mam kilka po ciązach niektóre nowea teraz są mi za duże rozmiary to chyba było 75E, 80E, i cosik z 85 jakiś do karmienia też mam używałam króciutko bo nielubiłam i chyba to był rozmiar 75E jakby któras była bliżej zainteresowana to bym dokładnie posprawdzała i wrazie co porobiła foty i wiadomo za grosze
![]()
bardzo mi przykro :-
hahaha Justa zgadlas to ta bluzka....Hej.
As bardzo mi przykro.:-( Przytulam:-(.
[*]
[*]
[*]
Pati a to przypadkiem nie ta fotka z sutkiem?
Zaglądam do was często, ale jakoś wena mnie opuściła.
Zaszyłam się dziś w kuchni i zrobiłam szarlotkę oraz pizzę.Potem spacerek, sprzątanko... i muszę wieczorem odwiedzić rodziców.
![]()
witaj z powrotemCzesc dziewczyny :-).Jejku ale sie sesknilam.Ja na chwile jestem.Jeszcze nie wiem czy dzis G i zabierze kompa czy dopiero jutro .
Kurcze sama nie wem od czego zaczac pisanie.
Dostalam dla Oliwki orzeczenie o niepelnosprawnosci do 2024 roku ale bede sie odwolywala ,bo chce sprobowac czy nie dostane na nia wiekszych pieniedzy.Sprobowac nie zaszkodzi.
Z G jest walka.Juz tylko gadamy jak sie G pojawia i juz mu kazalam dzwoni tylko do Oliwki.Ze mna bedzie gadal jak przyjdzie do malej.Duzo by tu opowiadac ,ale moze lepiej nie tutaj ;-).
Oliwka robi sie coraz madrzejsza i bardziej rozgadana.
Ja ostatnio przez ta zalobe i pogode dolujaco i przez brak kompa mialam troche zalamanie .No ale pomalu jest lepiej.
Ide was troszke poczytac :-)