reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tylko na tej fotce ja najbardziej widac - chyba ze znajde zdjecie z inneg dia jak mialam ja zalozona :-D
panienskie0848028270.jpg

nawet za jasno wyszla :sorry::confused2:

Ale śliczna bluzeczka:tak:

reklama
Pati no wow!!!! W czym ja prałaś:szok: miałam hecę z rogówką:eek::eek::eek:
Śliczna bluzka:tak::tak::tak:
no wizisz tylko ja mam taki proszek.... ;p;p;p
ale jak znajde zdjecie gdzie jestem w niej gdzie indziej to dam
A właśnie teraz bo która napisała na temat staników ze kurcze ja mam kilka po ciązach niektóre nowe:szok: a teraz są mi za duże rozmiary to chyba było 75E, 80E, i cosik z 85 jakiś do karmienia też mam używałam króciutko bo nielubiłam i chyba to był rozmiar 75E jakby któras była bliżej zainteresowana to bym dokładnie posprawdzała i wrazie co porobiła foty i wiadomo za grosze:-D
ja niestety musze mierzyc bo nie kazdy mi pasi ;/

ooooooo znalazlam
jo0120500077.jpg

Ostatnia edycja:
Hej.
As bardzo mi przykro.:-( Przytulam:-(.
[*][*][*]

Pati a to przypadkiem nie ta fotka z sutkiem?:-D:-D:-D:-D:-D

Zaglądam do was często:tak:, ale jakoś wena mnie opuściła.:baffled:
Zaszyłam się dziś w kuchni i zrobiłam szarlotkę oraz pizzę.:tak: Potem spacerek, sprzątanko... i muszę wieczorem odwiedzić rodziców.:tak:

Czesc dziewczyny :-).Jejku ale sie sesknilam.Ja na chwile jestem.Jeszcze nie wiem czy dzis G i zabierze kompa czy dopiero jutro .
Kurcze sama nie wem od czego zaczac pisanie.

Dostalam dla Oliwki orzeczenie o niepelnosprawnosci do 2024 roku ale bede sie odwolywala ,bo chce sprobowac czy nie dostane na nia wiekszych pieniedzy.Sprobowac nie zaszkodzi.

Z G jest walka.Juz tylko gadamy jak sie G pojawia i juz mu kazalam dzwoni tylko do Oliwki.Ze mna bedzie gadal jak przyjdzie do malej.Duzo by tu opowiadac ,ale moze lepiej nie tutaj ;-).

Oliwka robi sie coraz madrzejsza i bardziej rozgadana.
Ja ostatnio przez ta zalobe i pogode dolujaco i przez brak kompa mialam troche zalamanie .No ale pomalu jest lepiej.

Ide was troszke poczytac :-)

Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

bardzo mi przykro :-:)-:)-:)-( tulaski
[*]
Hej.
As bardzo mi przykro.:-( Przytulam:-(.
[*]
[*]
[*]

Pati a to przypadkiem nie ta fotka z sutkiem?:-D:-D:-D:-D:-D

Zaglądam do was często:tak:, ale jakoś wena mnie opuściła.:baffled:
Zaszyłam się dziś w kuchni i zrobiłam szarlotkę oraz pizzę.:tak: Potem spacerek, sprzątanko... i muszę wieczorem odwiedzić rodziców.:tak:
hahaha Justa zgadlas to ta bluzka.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
heh widze za pamietasz :-p:-p:-p
Czesc dziewczyny :-).Jejku ale sie sesknilam.Ja na chwile jestem.Jeszcze nie wiem czy dzis G i zabierze kompa czy dopiero jutro .
Kurcze sama nie wem od czego zaczac pisanie.

Dostalam dla Oliwki orzeczenie o niepelnosprawnosci do 2024 roku ale bede sie odwolywala ,bo chce sprobowac czy nie dostane na nia wiekszych pieniedzy.Sprobowac nie zaszkodzi.

Z G jest walka.Juz tylko gadamy jak sie G pojawia i juz mu kazalam dzwoni tylko do Oliwki.Ze mna bedzie gadal jak przyjdzie do malej.Duzo by tu opowiadac ,ale moze lepiej nie tutaj ;-).

Oliwka robi sie coraz madrzejsza i bardziej rozgadana.
Ja ostatnio przez ta zalobe i pogode dolujaco i przez brak kompa mialam troche zalamanie .No ale pomalu jest lepiej.

Ide was troszke poczytac :-)
witaj z powrotem :tak:

reklama
Witam :-):-)
Ja u teściowej tak więc na komputer czasu brak tym bardziej że pogoda całkiem całkiem i siedzimy non stop na podwórku, już nawet ognisko paliliśmy :tak::tak:
Malinka kolejki u was do laryngologa bardzo długie skoro dopiero na początek maja udało się Julkę zapisać :szok:
Wiktoria danonkowy Kamilek boski :-D:-D:-D
Kerna nie stresuj się, dzidzia ma jeszcze czas zeby ci kopniaków nawsadzać :tak::tak:
Iwcik oby męża na parking nie ściąglęli i szczęśliwie i szybko do domu wrócił :tak:
No to narazie tyle, resztę doczytam potem :-p

Do góry