reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pati ja to pewnie nie zmieszcze się w tą bluzeczkę...na zdjęciu laska taka, że aż miło popatrzeć...
Ja na pocieszenie zajadam się pizza:-D no pyyycha...uwielbiam jak jest tyle skłądników ..sama pewnie aż tyle bym nie dała:-)

Pati ja to pewnie nie zmieszcze się w tą bluzeczkę...na zdjęciu laska taka, że aż miło popatrzeć...
Ja na pocieszenie zajadam się pizza:-D no pyyycha...uwielbiam jak jest tyle skłądników ..sama pewnie aż tyle bym nie dała:-)
Ale mi smaka zrobiłaś ja jak byłam w ciązy to też pizze jadłam hahaha teraz nie moge -----dietka----- :/

hej,jestem ponownie!!:happy:
dzieciaczki wykąpani,nakarmieni i grzecznie poszli spac.:tak:teraz mam tylko czas dla siebie.;-)

widac że sobota bo pustki tu dzisiaj.:szok::-(

As 76 -> Moje najszczersze Kondolencje. Domyślam się jak sie okropnie czujesz. Niestety przezywalam to , az dwa razy. . . Trzymaj sie :*

Dziś mija DOPIERO tydzień od Jego wyjazdu ............
Mimo,że planowałam sobie każdy dzień to i tak te 7 dni strasznie sie wlekły :-:)-:)-(
Najsmutniejsze są samotne spacery z Synkiem, i widok szczęśliwych rodziców na spacerku z dziećmi...
Brakuje Mi Go : Jego Ciepła , Dotyku , Słów :sad::sad::sad:
Staram sie nie rozczulać bo będzie mi ciężko .
Wole jednak w ten sposob o nim nie myśleć .

Mały już śpi a ja nie mam co robić... Teraz byśmy oglądali pewnie jakiś filmik z Mężem , albo sie Kochali :-p a tu cisza...

Dzwoni praktycznie codziennie ale tylko na 5 minut , bo nie dzwoni ze swojego telefonu. Jeszcze troszke i będzie dzwonil ze swojego numeru i uda nam sie dłuzej porozmawiać..........

Stoje sama między ciszą, wszystkie myśli się kołyszą... <lzy>

Przepraszam ,że Wam zawracam Glowe ,ale chcialam sie komus ''wygadac''
Jesli zabardzo bede narzekac i sie uzalac nad soba , sprostujcie mnie :)

Witam wieczorkiem
Ale jestem padnieta:szok:Chyba kolo 20 dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Ale bylo super:tak::tak::tak:Najpierw bylismy w lesie,pozniej dlugi spacer i wkoncu na obiedzie i kawie u mojego Taty:tak::tak::tak:
Postaram sie wrzucic jakies foteczki jak mi net nie siadzie
Jutro z ranca jedziemy na basen :tak::tak::tak:

KERNUS
Ale masz juz fajowy brzusio:tak::tak::tak:

AS
Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci[*]

Załączniki

• SDC11800.jpg
    SDC11800.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC11786.jpg
    SDC11786.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC11802.jpg
    SDC11802.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC11788.jpg
    SDC11788.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 27
  • SDC11798.jpg
    SDC11798.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 29
Tak to juz jest z tymi naszymi dzieciaczkami :-D:-D:-Dwszystko papuguja ale za to ich najbardziej kochamy :-):-):-):-)

Pati jakby co to podaj wymiary to sie pomierze czy wogóle bym weszła bo ty to malutka i szczyplutka byłas w ciąży:tak::tak::tak:
zaraz ide po miare i pomierze

no wiesz tak jak i Ty tak i ja mamy duze biusty, podam wymiary wiec zobaczycie :)
As 76 -> Moje najszczersze Kondolencje. Domyślam się jak sie okropnie czujesz. Niestety przezywalam to , az dwa razy. . . Trzymaj sie :*

Mimo,że planowałam sobie każdy dzień to i tak te 7 dni strasznie sie wlekły :-:)-:)-(
Najsmutniejsze są samotne spacery z Synkiem, i widok szczęśliwych rodziców na spacerku z dziećmi...

Mały już śpi a ja nie mam co robić... Teraz byśmy oglądali pewnie jakiś filmik z Mężem , albo sie Kochali :-p a tu cisza...

Dzwoni praktycznie codziennie ale tylko na 5 minut , bo nie dzwoni ze swojego telefonu. Jeszcze troszke i będzie dzwonil ze swojego numeru i uda nam sie dłuzej porozmawiać..........

kochana nie doluj sie tak przeciez nie wyjecjhal na zawsze wroci jeszcze ;)

wymiary:
szerokosc pod biustem ok 100 cm ale jest do regulacji bo ma sznurek :)
to jest rozm uniwersalny:)

dowikla
swietne zdjecia, a Ty chudzina zacznij troche wiecejn jesc bo znikniesz nam kiedys ;p

kerna a dziekuje z mila checia sie poczestuje :)

ok dziolszki zmykam bo goscie przyszli :)

Ostatnia edycja:

Nic dziwnego ze tesknisz za mężem.....
Smutasku po to tu jesteśmy zebyś sie mogła wygadac..... wiem sama po sobie ze to w jakimś stopniu pomaga... Trzymaj sie cieplutko :***

Witam wieczorkiem
Ale jestem padnieta:szok:Chyba kolo 20 dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Ale bylo super:tak::tak::tak:Najpierw bylismy w lesie,pozniej dlugi spacer i wkoncu na obiedzie i kawie u mojego Taty:tak::tak::tak:
Postaram sie wrzucic jakies foteczki jak mi net nie siadzie
Jutro z ranca jedziemy na basen :tak::tak::tak:

KERNUS
Ale masz juz fajowy brzusio:tak::tak::tak:

AS
Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci[*]

No to dzień pełen wrażeń...zazdroszcze,,,,,, ja 3/4 dnia siedziałam w domu bo dzieciaki maja katarek i nie chciałam z nimi zbyt długo byc na spacerku ..... Śliczne zdjątka :)

lidka pustki jak co wekend:tak:
Patrycja no to w takim razie każdego przełkniętego kęsa dedykuję Tobie:-D:-D:-D
Oh... Az mi zapachniało hahahaha

reklama

Kochana,poczatki sa najgorsze uwierz mi:-);-)
Moj tez wyjechal do Anglii w czerwcu i tearz juz sie przyzwyczailam ze jestem sama z dziecmi:tak::tak::tak:

Do góry