reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do tego końca świata to bym za bardzo w to niw wnikała........
Dowikla ja tez głodna ale o tej godzinie juz nie jem ..... poczekam do rana :)
No jaz zaraz ide sie najesc:-p
A od jutra lub poniedzialku zaczynam cwieczenia 6 weidera i jestem ciekawa jak dlugo wytrzymam:baffled:oj brat stanal na dniu 25
Mam juz rozpiske i tylko musze dostac jakiegos kopa;-)

reklama
ja tez juz jestem:tak::tak::tak:
Wykapalam sie i teraz robie sobie pazurki przy nogach;-):-)
Za chwile musze sobie uszykowac jakies zarelko bo cos zglodnialam

ja tez dzis robiłam sobie paznokcie u stup:tak:;-),i tipsy pilowalam.

prosze Was nie wierzcie w takie przepowiednie i domysły- te "strzały" jak Wy to nazywacie to moga być wybuchy, trzaskanie wraku, przeciez tam sie wszystko paliło jeszcze.... a wiadomo jak się wszystko pali to trzaska, wybucha......

a te gadanie- jesli rzeczywiscie byla gadka, niestrzelaj czy coś tam to mogli nyc reporterzy...

tyle razy miał byc juz konciec swata przepowiedzniany i jakos nie było....

ja tez Wam powiem, że po wybuchu wulkanu bedzie koniec świata, a wiadomo że jakis kiedys wybuchnie, tak jak kiedys sie jakis samolot rozbije itp.... takie pierdoły to każdy ,może cisnąć, że jest medium, jasnowidzem i inne takie cuda niewidy....

boshe ile razy ja słyszałam od znajomej która przepowiada przyszłośc takie głupoty....

ze ktos w rodzinie umrze i takie pierdoły... no i oczywiscie umarł...3 lata pozniej.. ale co chwile ktos w rodzinei umiera tymbardziej jak ma się dużą:eek:

więc ja tam w takie rzeczy nie wierze i prosze Was nie nastawiajcie sie tak i nie martwcie na zapas....

a 3 wojna światowa to już wogóle przegięcie....jest teraz tyle paktów i wszystkich takich innych umów międzypaństwowych, że raczej nie jest to możliwe....

zgadzam sie w 100% szkoda sie nakrecac i myslec co bedzie.:no::eek:

a maksiowi faktycznie nakupowałas.:tak:

dowikla-kochana a co to za cwiczenia?

Ostatnia edycja:
MEDEUSKA popieram twoje slowa w 100 % .

Powiedzcie mi czy skoro jak byly strzaly to przeciesz w kilku cialach tych niby zabitych Polakow to przeciesz po identyfikacji cial byloby wiadomo ze sa ciala zabite przez pistolet .A z tego co mi wiadomo to nic takiego nie ma miejsca.Skoro Ruscy mieloby zabic kogos kto przezyl to my bysmy wiedzieli ze ktos zginal z kulki.
Nie nakrecajcie sie niepotrzebnie.

ja tez dzis robiłam sobie paznokcie u stup:tak:;-),i tipsy pilowalam.

zgadzam sie w 100% szkoda sie nakrecac i myslec co bedzie.:no::eek:

a maksiowi faktycznie nakupowałas.:tak:

Mi tez by sie tipsy przydaly;-):-)

Prawda jest taka ze ile ludzi tyle opinii i stale jakies inne dziwadla pojawiaja sie na ten temat w necie:no::no::no:A wstawic cos sfingowane w google czy yoytube to razcej nie problem:no::no::no:
Ja mam w rodzinie pilota i dziisja byla gadka na ten temat

wlasnie nie ma o sie nakrecac :tak:
zawsze znajda sie tacy co szukaja sensacji,a jeszcze te komentarze no nie wiem jak was ale mnie strasznie razily:-:)-:)-(
przeciez skoro okreslali przyczyny i przebieg katastrofy a mieli dostep do tych materialow na pewno by cos zauwazyli a skoro nie zauwazyli po co pisac komentarze typu "skonczmy z ruskimi" zwlazcza kiedy zaczynamy sie z nimi dogadywac
dla mnie straszna przesada, a wg mnie oni naprawde starali sie nam pomoc, i pomagali jak tylko mogli, jaki wogole bylby sens w tych rzekomych dzialaniach:sorry:

Nie no dziewczyny ale sie nakrecacie i domysły snujecie dajcie spokój, ktos sfingowal filmik wrzucił na stronke i ma niezly ubaw z tych co tam pisza te smieszne komentarze :rofl2::rofl2::rofl2: stało sie i tyle a przepowiednie to zgadzam sie sa i beda wiecznie znajdzie sie ktos kto bedzie sobie gadal to i tamto :eek::eek::eek::eek:a ja slyszalam ze w 2012 roku maja powstac autostrady w polsce i stadiony :-D:-D:-Da tych autostrad to jak na zbawienie u nas:-):-):-):-)

J asie wykąpałam i cos mnie na wymioty bierze o ludzie w 5 miesiacy jeszcze do kibla latac myslalam ze to juz dawno sie skonczyło a tu cos niewyraznie sie czuje, mąz poszedł z synem spac wiec i ja pewnie spadam :-):-):-)

Dobranoc wszystkim:-):-)

Wkoncu udalo mi sie znowu wlaczyc neta:wściekła/y::wściekła/y:
LIDUS
Witam w klubie dziadowskich netow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

IWCIK
Ja z mlodymi wymiotowalam do 31 tygodnia na okraglo:no::no::no:To byla masakra dopiero:no::no::no:

Ja tez juz powoli zmykam spac
Dobranoc:-)

reklama
witajcie w niedziele :-D
wow jako pierwsza
goscie juz poszli - przed chwila wiec zasiadlam do kompa ale pisze i spadam :laugh2:

dziewczyny
a co do tego filmiku to pokazywalam mojemu, i tak: po pierwsze podwozie wyladowalo jako pierwsze i te strzaly to mogl byc trzask wybuchajacych opon, a po drugie przeciez Ruscy maja tam w poblizu baze wojskowa wiec dlatego mogli tam byc jako pierwsi!
no wiec takie jest moje zdanie...
idzcie spac i nie myslcie o tym...

kerna - spoko :tak:

ja tez juz ide spac bo mnie maci...
dobranoc a tym ktore juz spia milych snow...

Do góry