reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o jejku wzyciu bym kopytek tak nie nazwała , i raczej bym sie nawet nie domysliła moze jakbys niosła i powiedziala to bym sie domysliła aletak to tylko wielkie oczy zrobiłam:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hhehe, dobre, ja mam kolegę, który jest chory, nawet trocheneibezpieczny. Kiedys szlam do przychodni z mała i go spotkałam, gadka szmatka o dupie maryni a ten nagle, że te samoloty, co nad nami lecą ( nic nie leciało) to sprawdzają, czy ni emam obcch, maja skanery i przeswiatlają nasze mózgi, żeby sie upewnic, dzeki temu wiedzą kto o czym mysli... No wywód był długi, az sie przestraszyłam, i nagle wraca do dupy Maryni.
Strasznie mi go żal. Kiedys był normalnym chopakiem, niesamowicie przystojnym, utalentowanym malarsko i autorsko, przezabawny, no ideał. Pewnego dnia mu po prostu odbiło. POwyijał wszytski eokna w domu w ataku szału. Matka oddała go do zakładu zamkni etego, tam zrobili z niego wrak. Na dzień dobry podali mu zbyt wiele i zbyt silne psychotropy i inne badziewia, a to by lo tylko załamanie nerwowe. Teraz nie dość, że zjarali mu mózg, to jeszcze jest od tego cholerstwa uzależniony. Jak weźmie to ma jazdy tego typu, a jak nie, to jak na zejsciu się czuje i musi wziąść. Wyobrazacie sobie? Oczywiście matka wielce obrazona, że jej taką krzywdę zrobił nic sobie z tego nie robi, a powinna, bo z tego co sie orientowałam, to ktos powinien za to beknąc pożądnie, tylko nie mam komu mu w tym pomóc, a on sam-same rozumiecie
Tez mi szkoda takich ludzi :-:)-(
witam,

As, kondolecje :-( A konik śliczny :-)

Wiki, Dowikla, super fotki :tak:

Agnes, nie nakręcaj się, a strzały to race sygnalizujące, żeby ludzie wiedzieli w którą stronę do wraku :tak: Ten filmik w zeszłą sobotę leciał 1000 razy na tvp w duuzo lepszej jakości :tak:

Moja Niki znowu miała cięzka noc :baffled: No i M mi dzaila na nerwy :angry:

No i idziemy dzisaj na urodziny do M chrześniaka. Słoneczko piękne :tak: Miłej niedzieli kobitki:-)
Wspolczuje nocki ale dla pocieszenia moje wcale nie sa lepsze :baffled:.
witam :-) pogoda piękna a ja musze na cały dzien isc do pracy :crazy: zupa ogórkowa ugotowana ,gary pomyte tylko sie wyszykowac Najgorzej ze samochod odbieramy w wtorek akurat mam wolne Ostatnio rozmijamy sie z mezem albo on pracuje a ja mam wolne albo odwrotnie Nawet nie mozemy sie towrzysko zintegrowac :no::wściekła/y: komunia Zuzi coraz bliżej a ja jeszcze nic nie zaplanowalam :szok:
MIŁEGO DNIA :-D
Wspolczuje calej niedzieli w pracy.
Witam w niedzielę :tak: słoneczko ładnie świeci więc pewnie poza domek się wybierzemy. Po obiedzie do siostry :tak: Kuba już śpi coś oststnio mi wcześnie wstaje :sorry2:wczoraj skończyłam tapetować pokoik u Kuby teraz tylko pasek u góry przykleić i koło okna szpachlem walnąć i koniec :-D ale to nie wiem kiedy zrobię bo M cały czas w pracy :sorry2: no to tyle ode mnie spać mi się chce jak nie wiem ;-) miłej niedzieli życzę :-)
No to z tym tapetowaniem to odwalilas kawal dobrej roboty.Kiedys wklej fotki:tak:.
natalineczka super zakupy:tak:

a właśnie...
co zrobić zeby schudy nogi:eek: to jest najgorsze meijsce. ja juz mam tak pozarastane tłuszczem i miesniami że szok:eek:
cwiczen na nogi zadnych juz nie robie bo tylko jeszcze wieksze mi sie zrobia.....

zy ktoraś schudla z nóg i może polecic sprawdzony sposob?:-)
Medea gdzie ty masz grube nogi????????????????????
Hej laski niedzielnie:-):-):-)

Ja dopiero wstala i zjadlam sniadanko , roso,lek nastawilam i mam głowe ciezką , kaszle jak szlak o mało co płuc nie wypluje ja nie wiem skad u mnie co chwilke infekcje sie biora , zreszta maksiu tez kaszle ratujemy sie jak mozemy wiec narazie do lekarza sie nie wybieramy bo goraczki nie ma , w nocy mnie jeszcze meczyły wymioty ale dzisiaj przeszlo chociaz dietke zastosowalam i jem tylko delikatne rzeczy:-):-):-)

Matko piekna pogoda a ja w domu musze siedziec chcialam jechac na zakupy no ale pewnie wszystko pozamykane

lIDKA ty tam blisko sklepów otwarte jest co czy nic:no::no::no::no:

Wiki super fatki a najlepsza ta w misce:-D:-D:-D:-D:-D
Zdrowka dla was:tak:.
u nas dzis pieknie to sloneczko swieci
m chce gdzies nas zabrac... :-)
ale mala przed chwila zrobila sie taka marudna ze :dry::dry:
normanie nic jej sie nie podoba...
obiad juz prawie zrobiony
ja musze sie troche ogarnac:sorry2:

dobra opuszczam tego kompa bo nic wieej nie zrobie
ale jeszcze zdjecie moich bobaskow
p41708740384796.jpg

p41808910663437.jpg
SLIczne masz dzieciaczki.
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
Spacerek udany,mama z corka zadowolone:tak:.

My juz po obiadku.Oliwka tez cos tam wcignela.
G ma przyjsc i wziasc ja na spacer.Wiec bede miala chwile spokoju:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny G ma mi dzis zas kompa zabrac wiec zas mnie caly tydzien nie bedzie :-(.
Odezwe sie do DOWIKLI :-).

W tym tygodniu jade skladac pisemko aby sie odwolywac z tym orzeczeniem o niepelnosprawnosci i mam nadzieje zaczac cos dzialac z G sadownie .

JULIA
Klikasz w te "+" obok "cytuj" w tych postach ktore chcesz zacytowac a pozniej normalnie klikasz w odpowiedz i odpisujesz;-):-)
A skad dokladnie jestes?Ja z Kwiatowego
My juz po obiadku i nawet pozmywalam:tak::tak::tak:Zaraz ide pomyc zlewy w wc i lazience

JULIA
Klikasz w te "+" obok "cytuj" w tych postach ktore chcesz zacytowac a pozniej normalnie klikasz w odpowiedz i odpisujesz;-):-)
A skad dokladnie jestes?Ja z Kwiatowego
My juz po obiadku i nawet pozmywalam:tak::tak::tak:Zaraz ide pomyc zlewy w wc i lazience

Dziękuje za odpowiedź:tak: Kwiatowe to na Grunwaldzie? :-D ja ze Starołęki

Co do szagówek - kopytek http://www.chefpaul.net/kopytka.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry