reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
ja własnie polozyłam maksa spać i posprzatałam po wizycie doroty i patrysi:tak:

teraz idę się wkąpać... musiałabym jechać do rybnika odebrać maksa dyskietkę do lekarza:rofl:

reklama
natalineczka-na katar super jest ten olejek olbas:tak:(anaconda ci już pisała o nim)kup sobie go jutro,naprawde warto.:tak:
no musze zakupic jak bede w miescie:tak::tak::tak:
hej
ja własnie polozyłam maksa spać i posprzatałam po wizycie doroty i patrysi:tak:

teraz idę się wkąpać... musiałabym jechać do rybnika odebrać maksa dyskietkę do lekarza:rofl:
to tak nabalaganily?:-p:-p:-D:-D

No to wracam zjadłam kolacje moge z głodnym gadac :-D:-D:-D

Lunka ja lubie kotki i mam dwa słodkie kociaki i ciagle chca jesc kiełbase a nie myszy:-D

As ty to zabiegana jeseś kilometrów to zes nawaliła przy tym koniku:tak::tak::tak:

Kerna uuuuuu robota ci sie szykuje:-D:-D:-D

Beatko tak to jest autko to taka studnia bez da wrzuca sie pieniązki których nie widać bo wiecznie cos trzeba:-:)-(

Lidka a co ci gin powiedział na jajniki , chyba powiedziałas mu ze cie bolą:rofl2:

MH widze ze mała helenka zaczyna dorastac i pyskować, okres buntowniczy u dziecka:-):-)

Just co za sny :-D:-D:-Dale iąża nie taka straszna:-D:-D:-D:-D

Dowikla Wiki jutro zrobie fotki bo dzisiaj nie ma kto mi zrobic a jak robie do lustra to nic nie widac bo lampa sie odbija:no::no::no:

Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami:-D:-D:-D

Aga super zewyniki sa dobre ciesze sie razm z wami:):):)

Oliwka śpi,więc zasiadłam do kompa :tak::tak::tak::tak:

My byłyśmy na podwórku :tak: Odmalowałam sobie ławkę :tak: Teraz oglądam markizy i niewiem na co sie zdecydować :baffled:

MaŁA USYPIA PRZY CYCU, A JA SIE ZARAZ ZA OBIADEK BIORE. sorki za caps. Helena głodna wyciąga słodycze :angry: A jak ona ostatnio pyskuje :szok: szok...

a gdybys Ty słyszała moja Oliwkę jaka pyskata i najmądrzejsza sie zrobiła,to normalnie szok,wie najlepiej,na każde nie od razy ryk w niebogłosy,momentami wychodzę z siebie.

a jak przeskrobie i widzi że ide wściekłą jak osa posadzic ja do konta to w tedy:przepraszam mamusiu kochana,będę grzeczna obiecuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cwaniara jedna:tak::tak::tak::tak:

No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.

Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.

straszne to jest:no::no::no::no:brak słów na takich ludzi co robia takie rzeczy,okropność:crazy:

Iwcik dawaj fotki zakupow i wlosow!!!

No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa:tak:
Moj wrocil to spadam wlece za jakis czas:-)

ja też uważam ze wanna to podstawa,bez wanny bym nie mogła,nie lubie prysznica:no::no::no::no:

Czesc dziewczyny:))
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy

ale sie cieszę,uściskaj Emily;-):tak::tak::tak:

medeuska dawaj fotki ze spotkania i to już :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a&e-super wiesci.bardzo sie cieszę że wyniki sa dobre.:tak:

iwicik-jajniki sa czyste,nie ma cysty,nie ma torbielów.
no pochwal sie nowa fryzura?;-)

a ja jutro robie wypad na miasto,najpierw z dzieciakami na badanie krwi(musz morfologie im zrobic)a potem ruszam na zakupki i zalicze solarium przy okazji.;-)

zmykam dziewczynki.
dobranoc!!!:happy:

Do góry