reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurczę za miesiąc mam komunię a nie mam pojęcia w co sie ubrać.w sklepach nic nie ma,paranoja powystawiane już same letnie rzeczy,nigdzie nie ma sukienek aby pasowały na komunię :baffled::baffled::baffled:

co ja mam zrobić?

Szczerze mowiac to na allegro wczoraj szukalam i nic ciekawego nie znalazlam mozesz zobaczyc wczoraj tzn juz dzisiaj to bylo heheh wkleilam linki
Sukienke zalozysz letnia i jakis zakiecik jak by bylo zimniej :)
Teraz wszedzie juz letnie rzeczy

Ja upatrzylam sobie taka

Załączniki

• 5737-3%20A.jpg
    5737-3%20A.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Witam,
po nocnej bitwie :sorry2: Ale chyba było łatwiej niż wczoraj :tak: poprzednim razem z nocy na noc było gorzej, a tu chyba mała zmiana :-p No i w środku nocy nie wyciągam jej z łóżeczka bo dostaje flaszkę.

Wdzidzę, ze dziewczyny miały spotkano :tak: Zrobiłyście fotki :-p
A&E super wieści :-)
Iwcik, zakupy rzeczywiście udane :tak:
Agnes, kupuj letnią kieckę i żakiecik do tego :tak:

Coś zaczęło strasznie wiać u mnie :baffled:

Witam z ranka u nas piękne słoneczko za oknem ja juz kawusie sobie popijam głowa umyta zaraz ide prostowac i sie ubierac a jeszcze musze paznokcie pomalowac.
A Kamilek powtaża po literce auto i mówi tak a u t o a jak mu powiem zeby powiedział auto to mówi bumbum

A sukienka boska ale co z tego szkoda mi dac tyle kasy bo ja w sukienkach nie chodze:baffled:Uwazam ze do mnie nie psuja i klepiej czuje sie w spodniach:tak: szpilka kancik to to co lubie:tak::tak:
no to zapomniaj o niej, wydac tyle kasy na jeden raz, mi byłoby szkoda. Bierz ta biał, była bosa!!

Iwcik nie migaj się - zdjecie rób!
A zakupy świetne, scooby doo jest bomba, hehe

No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa:tak:
nie mam kochana i nigdy sobie tego nie wybaczę, że dałam namówić się teściowej na prysznic!! nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A&E cieszę się ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

No a gdzie reszta cytatów? Ja isę wścieknę!

Tak z rana psikusy paskudne!

Wczoraj z wieczora , hehe, wzięłam się z przygotowanie wołowinki na dziś, a P przebrał małą i łóżeczko, położył ja spać. Później pogadaliśy sobei o wszystkm i o niczym i na tej rozmowie mój sobie ot tak zasnął, hehehehe .
Chciałam znów obejrzeć Człowieka w ogniu-piękny film, ale najpierw gadka szmatka, póżńiej sama zasnęłam, a jaki sen miałąm, łoo matko.

Śnił mi się kolega ze szkoły średniej. Przystojniak, oj, bardzo, i miał cos takiego w sobie, ze jak cie objął, to po prostu usta same ci sie otwierały, nogi miękły i świat wirował, no tak było.... I nad ranem śniła mi sie szkoła, i on, i nieziemski pocałunek. jeszcze pół godziny po przebudzeniu było mi błogo, hehehehehe.

A dzis pieknie i sonecznie, pójdziemy na zakupki ( bleee, jak zwykle, hihi) i do piaskownicy. Nie bede miala za dużo czasu, bo z tym obiadem to mi troche zejdzie.

Witam z ranka u nas piękne słoneczko za oknem ja juz kawusie sobie popijam głowa umyta zaraz ide prostowac i sie ubierac a jeszcze musze paznokcie pomalowac.
A Kamilek powtaża po literce auto i mówi tak a u t o a jak mu powiem zeby powiedział auto to mówi bumbum
bumbum, hehe

alez ciepełko na balkonie, aż żal przy tym obiedzie siedziec a spaceru porządnego nie zaliczyć. Jak po południu będzie jeszcze tak ładnie to nie ma przebacz:-)

Justyś no uprzedziłaś mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-):-):-)
Kolejny piękny dzień się zapowiada więc chyba gdzieś wyskoczę coby w domu nie siedzieć :tak::tak::tak:

Na lejacy katar hmm ja to sobie tamponiki z papieru wkladalam zeby nie cieklo:-D:-D

Ja robię tak samo, zwłaszcza na noc jak mi leci z nosa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.

Czekamy na foteczkę :tak::tak::tak: a zakupy widziałam bardzo fajne :tak::tak::tak:

No co wy babki nie macie wanien wanna to podstawa:tak:

Jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny:))
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy

Super wiadomości :tak::tak::tak:

Śnił mi się kolega ze szkoły średniej. Przystojniak, oj, bardzo, i miał cos takiego w sobie, ze jak cie objął, to po prostu usta same ci sie otwierały, nogi miękły i świat wirował, no tak było.... I nad ranem śniła mi sie szkoła, i on, i nieziemski pocałunek. jeszcze pół godziny po przebudzeniu było mi błogo, hehehehehe.

No co za sny :szok::szok::szok:

Wczoraj z wieczora , hehe, wzięłam się z przygotowanie wołowinki na dziś, a P przebrał małą i łóżeczko, położył ja spać. Później pogadaliśy sobei o wszystkm i o niczym i na tej rozmowie mój sobie ot tak zasnął, hehehehe .
Chciałam znów obejrzeć Człowieka w ogniu-piękny film, ale najpierw gadka szmatka, póżńiej sama zasnęłam, a jaki sen miałąm, łoo matko.

A dzis pieknie i sonecznie, pójdziemy na zakupki ( bleee, jak zwykle, hihi) i do piaskownicy. Nie bede miala za dużo czasu, bo z tym obiadem to mi troche zejdzie.
e no to snu tylko pozazdroscic;-):tak::tak:

witam srodowo, czarek wstal i juz marudzi, narazie sciagnelam mu z noska zobaczymy co to pozniej bedzie:sorry2:
po 16 po auto mam jechac, i tluc sie znow na miasto, ilez mozna, przynajmniej kupie ten olejek i salami kupie;-):-D

Witam i ja

zawiozłam rano maksia no i akurat mąż wrócił do domciu zjedlismy sniadanko no i trzeba by pomyslec o obiedzie jakims bo nie mam pojecia co zrobic , pogoda piekna u mnie mimo iz zapowiadali deszcz wiec skorzystam i zrobie pranie bo sie troche nazbierało:tak::tak:

Fotki zrobie i wstawie tylko pózniej bo teraz troche czasu brak musze pojechac i wywiezc tesciowi nawozy na pole bo juz stoi nademną:-D:-D:-D

Narzie spadam , a co was tak dzisiaj mało od rana niemozliwe:-):-):-):-)

MIłego dnia zycze :tak::tak:

reklama
Heloł:-)
Dziś opóźnienie, Mima wariował w łóżku, a ja dosypiałam;-)
W domu lodówka, jak się ociepli to pootwieram okna, że by sobie chatkę zagrzać;-);-)
Jeszcze wieczorem robiliśmy awaryjne pranie bo mima zasikał ostatnie spodnie:szok::szok: nie mam pojęcia co jest..wszsytko olane! Od soboty poszły 4 pizamy i 4 pary spodni:baffled::baffled::baffled:
Wczoraj w piaskownicy spotkałam mojądawną naj, naj najlepszą przyjaciółkę z dawnych lat.....ani gadać nie chciała:-( Dziwnie mi się zrobiło:-(
Widzę, że powoli wszystkie zaczynamy szaleństwo zakupowe;-)
Iwcik dawaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A&E uściski dla Emily!!

Do góry