reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda ale bezsens...ale tak szybko urosła czy jakiś niewymiarowy ten rowerek??
Kurcze a ja teraz obmyślam...mam ochotę pokupować całą szafe sukieneczek:-D:-D

reklama
KERNUS
A kupuj sobie te sukieneczki:tak::tak::tak:A co tam:-);-)

MH
Ale Anika juz jest duza:tak::tak::tak:I widac ze wozeczek sie Jej podoba
Ja poki co za nic nie zrezygnuje z wozka w ktorym dziewczynki moga sie przespac

O co chodzi z tą Waszą MALINKĄ to wrózka czy co? :-p

No jakbys zgadla Kochana:-);-)

No to moje mendki jzu nie spia i jakos nie wygladaja jakby sie wyspaly,chociaz spaly ponad godzinke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fAJNE MAJA TE WÓZECZKI :tak: zobaczymy jak się będzie sprawował. Mam do niego jeszcze torbę plecak do której chowa się budkę i folie p deszcz.

Helenka cały czas okupuje wózeczek :-D

Anaconda, wrzuciłam ci przepis.

hejka

Laura spi ja ogarnelam mieszkanko, wstawilam obiadek, pranie wlaczone wiec mam chilke
Na poczatek gratuluje Kerna coreczki.Fajnie ze wszystko ok no i oszczedzaj sie
Gwiazdeczko Malinka to nasza forumowa wrozka:tak:
MH Anika rosnie w oczach:rofl2:
Anaconda ale jazda z tym rowerkiem :szok:Maja duza dziewczynka wiec nie dziwie sie:sorry2:Rosnie Ci w oczach :tak:
Dowikla wez no zmien sobie tego neta bo to jakas masakra zeby tyle sie wkurzac przez glupie lacze:crazy:

Hej misie
Kerna moje gratulejszyn ,dziewczynki sa super:tak:mniej z nimi kłopotu;-)może to przesad,ale akurat u nas prawda,szczególne we wczesnym niemowlęctwie:-Duwazaj na siebie,buziole ,a co tam glukoza,dziewuszka będzie:-D:tak:

JA sie ostatnio wczytuje w dietetyczne tematy ,chyba sie przekwalifikuje i zostane dietetyczką:-D:baffled:to nie byłoby takie głupie wcale:tak:białko ,białko im wiecej czytam tym wiecej widzę błędów,ale co tam .......zyłam w przekonaniu ,ze im mniej na noc tym lepiej ,a to g ....prawda,ale zobaczę jak to mi wyjdzie w praktyce:tak::rofl2:

Lunka co straszysz ,serio masz takie doświadczenia ,pamietam kiedyś coś opowiadałaś o duchach,Melinda z ciebie:tak:a tak serio to ja chętnie poczytam,jak to siniaki????

LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Anabubka ,jak to nie ,postaram sie zaglądać choć tyle co teraz ,zeby być w miarę na bieżaco.Jakoś czuje naturalną potrzebę wiedzy i kontaktu z wami i o was:)

Iwcik ,ale ty ładna jesteś ,razem z Anką zresztą ,laski z was siostrzyczki.

Patrysia,Medea i Dorotka ale wam zazdroszczę spotkania ,super.Patrysia Twoje włosy mało sie zmieniły ,ale ładnemu we wszystkim ładnie.Dorotka miło zobaczyć twą uśmiechnietą buzie
Madea Maksiu jest słodki ,powiedz mi w końcu czym ty zdjęcia robisz ,bo twoje fotki jakościowo zawsze najbardziej mi sie podobają.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje tylko , że As jest już w domu a dzień znów na wariackich papierach.

dobrze ze sa juz w domku
No i nie dziwi mnie to szalenstow u niej bo to w jej przypadku norma.Ona z tego chyba czepie energie :))

Lali spi
Ide do kuchni dokonczyc sosik :)

Aha no i kupilam te sukieneczke :)))

Hej misie
Kerna moje gratulejszyn ,dziewczynki sa super:tak:mniej z nimi kłopotu;-)może to przesad,ale akurat u nas prawda,szczególne we wczesnym niemowlęctwie:-Duwazaj na siebie,buziole ,a co tam glukoza,dziewuszka będzie:-D:tak:

JA sie ostatnio wczytuje w dietetyczne tematy ,chyba sie przekwalifikuje i zostane dietetyczką:-D:baffled:to nie byłoby takie głupie wcale:tak:białko ,białko im wiecej czytam tym wiecej widzę błędów,ale co tam .......zyłam w przekonaniu ,ze im mniej na noc tym lepiej ,a to g ....prawda,ale zobaczę jak to mi wyjdzie w praktyce:tak::rofl2:

Lunka co straszysz ,serio masz takie doświadczenia ,pamietam kiedyś coś opowiadałaś o duchach,Melinda z ciebie:tak:a tak serio to ja chętnie poczytam,jak to siniaki????

LAski ide pracować do sklepu spozywczego u nas w miejscowości,wiec dojazdy mi odpadna ,cieszę sie jak wariatka:)

Anabubka ,jak to nie ,postaram sie zaglądać choć tyle co teraz ,zeby być w miarę na bieżaco.Jakoś czuje naturalną potrzebę wiedzy i kontaktu z wami i o was:)

Iwcik ,ale ty ładna jesteś ,razem z Anką zresztą ,laski z was siostrzyczki.

Patrysia,Medea i Dorotka ale wam zazdroszczę spotkania ,super.Patrysia Twoje włosy mało sie zmieniły ,ale ładnemu we wszystkim ładnie.Dorotka miło zobaczyć twą uśmiechnietą buzie
Madea Maksiu jest słodki ,powiedz mi w końcu czym ty zdjęcia robisz ,bo twoje fotki jakościowo zawsze najbardziej mi sie podobają.

dziekujemy, dziekujemy pisze w sowim i siostry imieniu :))
Fajnie ze masz prace na miejscu, gratuluje!
Trzymam kciuki nasza dietetyczko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry