reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

[/QUOTE]
no tos sie obkupila wrzucaj foteczki:tak::tak::tak::tak:
a nocki wspolczuje:no::no::no:
Laski mam problem dzisiaj było tak zimno ze zmarzłam z leksza i potrzebowałabym cos typu ponczo zebym mogła sobie zarzucic na brzuszek szukałam po sklepach ale nic nie znalazłam a na alegro sa ale nie wiem który moze doradzicie , obstawałabym za czarnym kolorem bo do wszystkigo by mi pasował tylko chodzi o fason w prazki czy nie :baffled::baffled::baffled::-):-):-)

ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro

iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro
mnie sie bardziej ten pierwszy podoba morski lub fioletowy:tak::tak::tak:
Mężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze
super:tak::tak::tak::tak:
oj bedzie sie dzialo;-);-);-)
Jest tu ktos , coś wszystkie zajete :-D:-D:-D
jestem ja :tak::tak::tak:
Witam. Od razu z góry przepraszam że nie zaglądam ale Kuba chyba przechodzi wcześniej bunt dwulatka :no: maruda na całego i do tego mało śpi :dry: jakoś leci, zdrowi na szczęście i oby tak zostało :tak: siostra dzisiaj wylądowała z małym w szpitalu zapalenie płuc jak u Kuby :sorry2: tylko że u niego to mniejsze i może wcześniej ich wypuszczą :tak: Kuba już śpi ja Housa oglądam i potem też spać idę :tak: ostatnio takie głupoty mi się śnią że masakra :no: że jakieś dzieci chore, głodne, brudne znajduje :no: aż się sama przeraziłam dzisiaj :dry: no mam nadzieję że to nie proroczy sen :tak: no to tyle ode mnie, ostatnio nie do życia jestem. Nie mam siły i ochoty na nic :-( miłej nocki życzę :tak:
nastepna z genialnymi snami :no::no::no:
no to ciekawe co mi sie dzis przysni:sorry2::sorry2::-D:-D

Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Martyna wstała bo sie jej sikac chciało nie wiem co jej odbiło i zesikała sie w łaźience w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i siedzi i wyje mówie zeby sie ubrala a ona mi mówi mamuś nie krzycz:sorry2::sorry2::sorry2:na co ja że nie krzycze ale jak krzykne to bedzie wiedziała czego żyje a i żebym ją jeszcze ubrała nosz kur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No musze sie przygotowac a wiecie ze mojemu sie podobają body z wycięciem na tyłku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:tak::tak:

Martynka mówi teraz mamuś przepraszam:sorry2: ze tak zrobiłm i poszła spac
no ale ladnie przeprosila :tak::tak::tak::tak:

witam przebrnelam i jestem
dzis caly dzien nie bylo necika:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec nie mialam jak zajrzec:no::no::no:
niestety:no::no:
bylam w miescie po te autko zasrane, pozniej po salami i rzodkiewki ktorych juz prawie nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
a jak sie skoncza rzodkiewki to albo flakiersy pojda w ruch albo salami, no chyba ze salami z flakiersami bede wtrynzalac:-D:-D:-D:-D
czarek juz nyna a ja na bb poki mam necika:tak::tak::tak:

meduska dzieki spodnie dotarły :tak::tak::tak:
ale musialam je troszku zwezac bo mi z dupki lecialy:zawstydzona/y::-D
ale to dlatego ze ja plaska jestem z tylu :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
:-DNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurką:-D:-D:-Dja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu :-D:-D:-Ddostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe :-D:-Dale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)

hejka.

Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.

pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna?????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: idzie zwariować :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)

wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka:tak::tak::tak::tak:

hejka.

Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.

pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna?????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: idzie zwariować :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)

wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka:tak::tak::tak::tak:
To pochwal sie łóżkiem bo my Martynce też chcemy kupic jak M przyjedzie:tak::tak:
:-DNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurką:-D:-D:-Dja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu :-D:-D:-Ddostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe :-D:-Dale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)

A prubowaliscie cos robic w rych rajstopach:rofl2::rofl2::-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:sorry2:

Chorelka zmywałam naczynia i wpadło mi troche płyny do oka do kncika dokładnie piecze jak chorela.

a jakie to body z dziurką z przodu z tylu czy jedna taka wielka??:-D:-D:-D
ja to na 18 dostalam pejczyk, ale jeszcze go nie wyprobowalismy:-D:-D
a ma dostal dmuchana lale:sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to bylo smiechu zwlaszcza ze przed samym wejsciem dowiedzieli sie ze na sali jest ciocia (ta z dołu) i na szybkiego szukali jakiegos ubrania dla niej, wiec zawineli fartuch z korytarza od sasiadki taki wiecie lata 60-te:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no pozniej oddali,:tak::tak::tak::tak:
To pochwal sie łóżkiem bo my Martynce też chcemy kupic jak M przyjedzie:tak::tak:
własnie, my tez musimy juz niedlugo czarka zaczac od lozeczka odzwyczajac:tak::tak::tak:
i trza zakupic jakies lozeczko:tak:

oto łożko Oliwki:tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• DSC01194.jpg
    DSC01194.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01196.jpg
    DSC01196.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 42
Natali dobre takie body bo rozbierac sie nie trzeba w każdej chwili mozna sie wypiąć i juz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes sliczen a doś stabilne jest??? ja tez o takim myslałam ale M chce drewniane
Ale bedzie jutro pytn jak Mrtynka to zobaczy :-) tak jak Helenke wdziała to odrazu pytania były czy ma zabawki a jakie.I mówiła ze chciała by zeby Helenka i Niki była jej kolezanką to jutro bedzie o Oliwce mówiła i tego samego typu bedą pytania :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agnes sliczen a doś stabilne jest??? ja tez o takim myslałam ale M chce drewniane

ono ma cały dół metalowy a boki tylko plastikowe.

my musieliśmy wziąć takie bo te wszystkie drewniane są za duże i mi się nie mieszczą w pokoju a to jest krutsze o 15cm więc weszło,my dużego wyboru nie mielismy ale Oliwka jest zachwycona i to najwazniejsze.

jest stabilne.:tak::tak::tak::tak:

Do góry