reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to my juz po spacerku i dziewczynki spia:tak::tak::tak:
Mlody na 17;30 jedzie do kolegi na urodziny na taka sale zabaw,wiec bede przez jakies 2 godiznki tylko z dziewczynkami:tak::tak::tak:
Ogarnelam se juz chatke,do obiadu bede tylko musiaal makaron ugotowac,wiec mam luzik:tak:

ANKA
Fajne te buciki i beda idealnie pasowaly do sukienki:tak::tak::tak:Oczywiscie pokazesz nam sie jzu tak ubrana;-):-)

LIDUS
Ja tez poprosze namiary na nk:tak::tak::tak:

ANACONDA
Pochwal sie co Tobie wyjdzie na glowie po zmyciu farby:tak::tak::tak:

reklama
Witam popołudniowo :tak:

Niki spi, jestesmy po obiadku :-) kotleciki z kurczaka ziemniaczki i sałata lodowa z pomidorkiem, pycha :-p

anika ma temperaturę, pewnie od zęba, ale marudzi jak nie wiem co, jak tak dalej pójdzie to się jutro nigdzie nie wybiorę :dry: No i teraz w chałupie siedzimy, a pikne słoneczko świeci:sorry2:

Patrysia no to zescie sie dogadaly z babka.Szkoda ze z tym adresem zamotalas:baffled:Wielkie buziole na pocieche:rofl2:

HM mam nadzieje ze jutro bedzie ok i dasz rade wyjsc z domku

Dowikla no pewnie ze sie pokaze jeszcze musze bolerko kupic. Mam zakiecik bialy ale na krotki rekawek wiec jak bedzie zimno to odpada:baffled:

Laura spi , zupka dochodzi.Pierwszy raz krupnik robie:-D:-D
Teraz lece jeszcze do pralni po pranie i wloze kolejne
A no i mojemu kupilam 3 koszuleczki
Kazdy cos dostal :)
Laura wczesniej i to sporo ale kto by to liczyl:rofl2::rofl2::rofl2:

Anka, pochwal się jak zupa wyszła :tak::-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:

Cześć dziewczyny! :-)
Moje dzieci śpią :szok::szok::szok::szok: To chyba po tym długim spacerku przed południem :-D Poza tym Piotrusia od rana tatuś wymęczył :-D:-D:-D
Wyprawiłam męża do pracy, zrobiłam obiad, ogarnęłam trochę mieszkanie, a teraz chwila dla siebie :-):-):-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:
Gratuluje
A Helenka zadowolona?

Moje dzieci śpią :szok::szok::szok::szok: To chyba po tym długim spacerku przed południem :-D Poza tym Piotrusia od rana tatuś wymęczył :-D:-D:-D
Wyprawiłam męża do pracy, zrobiłam obiad, ogarnęłam trochę mieszkanie, a teraz chwila dla siebie :-):-):-)
Ale masz fajnie:tak::tak::tak:
Moje pewnie za chwile wstana i od razu beda wolaly obiad hehe
Dobrze ze juz wstawilam wode na makaron:tak::tak::tak:

wlasnie bedziemy jadly ale posmakowalam i jest pyszna:)
Fajnie ze Helcia juz idzie miedzy dzieciaczki wiec mamusiu nie ma lezenia do 10:-D:-D
ale masz fajnie:)
Gratuluje
A Helenka zadowolona?

Ale masz fajnie:tak::tak::tak:
Moje pewnie za chwile wstana i od razu beda wolaly obiad hehe
Dobrze ze juz wstawilam wode na makaron:tak::tak::tak:
mamusia stanela na wyskosc zadania:)Makaron gotowy:tak::-D

My zjemy i uciekamy na plac zabaw
Zagladne wieczorkiem

reklama
Witam popołudniowo :tak:

Niki spi, jestesmy po obiadku :-) kotleciki z kurczaka ziemniaczki i sałata lodowa z pomidorkiem, pycha :-p

anika ma temperaturę, pewnie od zęba, ale marudzi jak nie wiem co, jak tak dalej pójdzie to się jutro nigdzie nie wybiorę :dry: No i teraz w chałupie siedzimy, a pikne słoneczko świeci:sorry2:
a moze na dworze bedzie jej lepiej??
Patrysia no to zescie sie dogadaly z babka.Szkoda ze z tym adresem zamotalas:baffled:Wielkie buziole na pocieche:rofl2:

HM mam nadzieje ze jutro bedzie ok i dasz rade wyjsc z domku

Dowikla no pewnie ze sie pokaze jeszcze musze bolerko kupic. Mam zakiecik bialy ale na krotki rekawek wiec jak bedzie zimno to odpada:baffled:

Laura spi , zupka dochodzi.Pierwszy raz krupnik robie:-D:-D
Teraz lece jeszcze do pralni po pranie i wloze kolejne
A no i mojemu kupilam 3 koszuleczki
Kazdy cos dostal :)
Laura wczesniej i to sporo ale kto by to liczyl:rofl2::rofl2::rofl2:
no tak tylko przez to my na tym ucierpimy ;/

to fajnie gratki...
ale sie udalo...

Do góry