reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a czemu przestalas ??
m stweirdzil ze nie lubi kobiet w makijazu:no::no:
wiec zeby sie mu podobac,
ale i tak jak on nie widzi to zawsze troszke tego puderku, tuszu i cienia sie znajdzie;-);-);-)
ale gadzina jak laski wytapetowane w mini to sie oglada:sorry2::sorry2::-D:-D:-D
wole zeby sie ogladal niz macał :-D:-D

czarus spi juz mama na bb oczywscie

anakondziu ja jestem wierna:tak::-D:-D

lidzia ale z ciebie laska uuuuuuu lala no mamuuuuuuuniu :szok::szok::szok::szok::szok:
zaczynam byc zazdrosna:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D

a mezusia masz tez superacnckiego;-);-)
wlasnie takich facetow lubie:tak::tak::tak::tak:
mmmmmm
a moj nie chce dla mnie zapuscic wloskow:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Jestem spowrotem

No tak niestety puchne:-:)-:)-( ale spodziewalam sie bo z maksiem tez puchłam i na stopach to skóra az mi pekała i miałam rany , wiec czesto spałam z nogami do góry , zimne moczenie nózek w wodzie no i smarowanie zelem chlodzacym coś troche pomagalo wiec i teraz bede robic to samo tylko przeraza mnie mysl ze całe lato przedemna :szok::szok::szok:a z maksiem to przynajmniej do 3 lipca:tak: zobaczymy jak to bedzie od maja zacznam tez masaze które maja pomagac własnie na opuchlizne nóg wiec moze nie bedzie az tak zle jak z maksiem:baffled: bo ranki miedzy palcami bolą:-:)-:)-(

Widze ze wszystkie poszły ogladac eske a ja wlasnie wyłaczyłam bo musialam juz sie połozyc i odpocząc jeszcze na wieczór nastawiłam kapuste na bigos bo mi sie zachciało ale wyłaczyłam jutro skoncze bo dzisiaj juz nie dam rady:no::no::no: a mężowi na sniadanko ugotowałam tez fasolke bo on cholernie lubi:-):-):-)bedzie zadowolony bo dawno juz nie jadł:-D:-D:-D

Jestem spowrotem

No tak niestety puchne:-:)-:)-( ale spodziewalam sie bo z maksiem tez puchłam i na stopach to skóra az mi pekała i miałam rany , wiec czesto spałam z nogami do góry , zimne moczenie nózek w wodzie no i smarowanie zelem chlodzacym coś troche pomagalo wiec i teraz bede robic to samo tylko przeraza mnie mysl ze całe lato przedemna :szok::szok::szok:a z maksiem to przynajmniej do 3 lipca:tak: zobaczymy jak to bedzie od maja zacznam tez masaze które maja pomagac własnie na opuchlizne nóg wiec moze nie bedzie az tak zle jak z maksiem:baffled: bo ranki miedzy palcami bolą:-:)-:)-(

Widze ze wszystkie poszły ogladac eske a ja wlasnie wyłaczyłam bo musialam juz sie połozyc i odpocząc jeszcze na wieczór nastawiłam kapuste na bigos bo mi sie zachciało ale wyłaczyłam jutro skoncze bo dzisiaj juz nie dam rady:no::no::no: a mężowi na sniadanko ugotowałam tez fasolke bo on cholernie lubi:-):-):-)bedzie zadowolony bo dawno juz nie jadł:-D:-D:-D
o kurcze rzeczywiscie uuuu
wspolczuje puchniecia
ja z czarkiem ie puchlam wogole, mam nadzieje ze teraz tez nie bede ale ta ciaza jest od poczatku calkiem inna wiec spodziewam sie najgorszego:-:)-(

Natalineczka nie ma nic piekniejszego niz milosc barterska od poczatku:tak:

Iwcik mam nadzieje ze masaze dadza ulge a bigos tez bym zjadla:tak:

Julia wpadlas i co dalej?

Ogladalam TVN moj zaraz idzie do wanienki i spac bo w nocy musi o 3 wstac i naginac na Berlin:-(

reklama
Wiki znalazlam cie na NK :-)tzn twoje dzieci :-):-)

Natali moze wcale nie masz skłnnosci do puchniecia ja to sie spodziewalam ze kiedys to i tak przyjdzie chociaz mialam nadzieje ze inaczej bedzie ale no cóz widocznie taki mam organizm

Siostra to wpadnij jutro na bigos wsumie z Berlina nie masz juz tak daleko:-D:-D:-D

Moja ostatnia nadzieja to wlasnie te masaze ze dadza ulge i woda z organizmu bedzie schodzic a nie gromadzic sie w nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry