reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oby ci te masaze cos dały:tak::tak::tak:
ja pamietam jak mi mamuska i wszystkie doświadczone opowiadaly o tych puchnieciach:tak::tak:
i przestrzegaly przed sola, no ale co ja mialam zrobic jak miala akurat zachcianki za chipsy solone:sorry2::-D:-D

reklama
Iwcik własnie widziałam zaproszenie.

A zapomniałam wam napisac ze dzwonił do mnie facet no raczej chłopak po głosie to moze tak 24 lata to była pomyłka bo chciał sie dodzwonic do jakiegos sklepu z częsciami a zadzwonił do mnie.I tak jakos gadalismy zacza mówic ze mam miły i młody głos i czy bym sie z nim nie umówiła oczywiscie powiedziałam ze nie i zakonczyłam rozmowe

Iwcik własnie widziałam zaproszenie.

A zapomniałam wam napisac ze dzwonił do mnie facet no raczej chłopak po głosie to moze tak 24 lata to była pomyłka bo chciał sie dodzwonic do jakiegos sklepu z częsciami a zadzwonił do mnie.I tak jakos gadalismy zacza mówic ze mam miły i młody głos i czy bym sie z nim nie umówiła oczywiscie powiedziałam ze nie i zakonczyłam rozmowe

o prosze, nawet cie laska ogladac nie musza :-D;-):tak::tak:

tak wiem, i wlasnie zaczynam tego doswiadczac:tak::tak::tak:
super sprawa, a jak mowi ze w brzuszku jest dzidzius to tak piskliwie mowi i z taka minka ze jest przeslodki:tak::tak::tak:
juz sobie to wyobrazam:sorry2:
Wiki znalazlam cie na NK :-)tzn twoje dzieci :-):-)

Natali moze wcale nie masz skłnnosci do puchniecia ja to sie spodziewalam ze kiedys to i tak przyjdzie chociaz mialam nadzieje ze inaczej bedzie ale no cóz widocznie taki mam organizm

Siostra to wpadnij jutro na bigos wsumie z Berlina nie masz juz tak daleko:-D:-D:-D

Moja ostatnia nadzieja to wlasnie te masaze ze dadza ulge i woda z organizmu bedzie schodzic a nie gromadzic sie w nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja sie tam nie wybieram :)))
Bolek sam jedzie o 3 to ja spie jak susel:))
oby ci te masaze cos dały:tak::tak::tak:
ja pamietam jak mi mamuska i wszystkie doświadczone opowiadaly o tych puchnieciach:tak::tak:
i przestrzegaly przed sola, no ale co ja mialam zrobic jak miala akurat zachcianki za chipsy solone:sorry2::-D:-D
a soli raczej niz uzywam a i tak puchlam wiec to chyba nie z tego:/

Wiki a własnie skad ci sie wziąl ogin wiktoria12 bo do niczego mi nie pasuje :-D:-D:-D

no Natali ja soli to uzywam tylko do gotowania ziemniak,ow i do niczego wiecej nie daje

no to prawda se sól zatrzymuje wode w organizmie a ja mam nadzieje ze masaze beda ja własnie odprowadzac :-D:-D:-D

Ja juz sie żegnam bo nie daje juz rady takze dobranoc do jutra :tak::tak::tak:

To ja też już się żegnam bo jutro rano jemy śniadanko i jedziemy do krainy dziecka na spotkanie lubelanek które znów bb organizuje i funduje oczywiście :-p:-p

reklama
Do góry