reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W sumie to jakieś małe carne plamki zaczęły mi latać kilka lat temu. Ale tylko wtedy jak za bardzo przemęczyłam oczy. A teraz od ponad miesiąca mam ją na stałe na środku oka. Lekarz powiedział mi że to mu wygląda na coś bardzo starego. Byc może w dzieciństwie miałam jakieś zapalenie oka którego mogłam nawet nie zauważyć. No ale pod tym jest jeszcze jakiś świeży stan zapalny. Niestety nie miał aż tak specjalistycznego sprzętu żeby mi to wszystko pobadać.
To w sumie nie jest tak że ja całkiem nie widzę. Jak się patrzę na wprost to bokiem coś tam mi się udaje zobaczyc ale na środku mam taką rozmazaną plamę

reklama
Nie wiem czy wklejałam zdjecia swoich lasek,jak nie to:

Załączniki

• 195.jpg
    195.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 27
dziewczyny co myślicie o takim łóżku?
Jest sporo podobne do tego co sama zaprojektowałam,więc może gotowe kupię?
Fakt ,że z dobrym materacem to ponad 4000 wyjdzie a tam było niecałe 3000,ale nie mam wyjścia.:sorry2::sorry2::sorry2:
Tylko pisać prawdę :-D:-D:-D:-D
łoże tapicerowane anna 140x200 cm, CHROBRY - SKLEP.meble.pl

a do tego znalazłam taki materac,który jest połowę tańszy niż w tamtym miejscu ,gdzie mieli nam łóżko robić. :-D:-D:-D:-D
Nie wyjdzie więc tak drogo jak myśleliśmy.
visby materac kiruna 140x200 o dwóch twardościach, VISBY - SKLEP.meble.pl

Łóżko nie w moim stylu, ja wole bardziej nowoczesne :tak: A na materac, rzeczywiście fajna cena :tak:

Przejrzałam kilka i mi się podobaja te :)

http://www.sklep.meble.pl/p26914,lozko-isa-ekoskora.html
http://www.sklep.meble.pl/p69357,lozko-sypialniane-skora-160x200-2-szafki-francesca.html
http://www.sklep.meble.pl/p44903,lozko-cloe.html
http://www.sklep.meble.pl/p9962,lozko-tapicerowane-quotcasaquot.html
http://www.sklep.meble.pl/p75104,lozko-fiorino-drewno-lite-buk.html
http://www.sklep.meble.pl/p9956,lozko-drewniane-king.html

W sumie to jakieś małe carne plamki zaczęły mi latać kilka lat temu. Ale tylko wtedy jak za bardzo przemęczyłam oczy. A teraz od ponad miesiąca mam ją na stałe na środku oka. Lekarz powiedział mi że to mu wygląda na coś bardzo starego. Byc może w dzieciństwie miałam jakieś zapalenie oka którego mogłam nawet nie zauważyć. No ale pod tym jest jeszcze jakiś świeży stan zapalny. Niestety nie miał aż tak specjalistycznego sprzętu żeby mi to wszystko pobadać.
To w sumie nie jest tak że ja całkiem nie widzę. Jak się patrzę na wprost to bokiem coś tam mi się udaje zobaczyć ale na środku mam taką rozmazaną plamę

:-(

Śliczne dziewczynki :tak:

U mnie wyszło słoneczko i jest mega ciepło :tak: Dziewczyny odpoczną troszkę po jedzeniu to ruszymy na kolejny spacerek :tak:

A Niki to chyba produkuje kolejnego zęba bo jest starsznie marudna :eek:

Ostatnia edycja:
fajne te łóżka ale ja osobiscie wole takie surowe:tak::tak:
drewniane lub metalowe, te jak dla mnie za bufiaste:tak::tak::tak:
Ja właśnie specjalnie takie chcę ze względu na małego.
Kubuś ma zaburzenia planowania ruchu i nie czuje własności ciała w przestrzeni dlatego na wszystko wpada i wiecznie poobijany chodzi.
Kupujemy więc takie rzeczy,żeby dla niego były bezpieczne.:tak::-):-)
Na tym łózku krzywdy sobie nie zrobi ,bo wszędzie poduchy ma i się będzie jak piłka odbijał.:-D:-D:-D:-D

No i mam po spaniu:wściekła/y:
Dziewczyny uspiłam a mój mi dzwoni,ze o 18-tej wpadną jego kumple z jednostki i bedzie mala imprezka-super...
Trzeba zaliczyc szybkie kapanko,potem tapeta:-Di jakies jedzonko zrobić-mój oczywiście na gotowe wpadnie zamiast mi pomóc:wściekła/y:
Ja bym powiedziała oki,ale niech każdy prowiant ze sobą przynosi.:tak::-D:-D:-D
Ja pod tym względem to zołza jestem.:tak::sorry2::sorry2::sorry2:

My jakiś czas temu kupiliśmy takie
Bardzo fajne,ale nasz Kuba by wiecznie się o nie obijał.
Za dużo tam ostro wykończonych elementów.:no:
Dlatego właśnie takie wybrałam całe obciągane pianką tapicerską.:tak:;-);-)

Na bloga na pewno zajrzę bo uwielbiam czytać blogi:tak:

Co do cukru w ciąży to w pierwszej też tak sobie podniosłam bo wieczorem przed badaniem nażarłam się winogron. A że moja gina była przewrażliwiona to wylądowałam w szpitalu na dokładnych badaniach. Na szczęście nic nie wykazały.

Sorki dziewczyny że tak tylko po łebkach ale taka trochę rozbita jestem. Korzystając z wolnego męża wybrałam się do okulisty bo od jakiegoś czasu mam plamę na lewym oku i praktycznie nim nic nie widzę no i dostałam skierowanie do szpitala na specjalistyczne badania. Ale prawdopodobnie nic się już z tym nie da zrobić bo to wygląda na jakiś stary niewyleczony stan zapalny i będę półślepa
Ja miałam też termin wyznaczony na poniedziałek do poradni cukrzycowej a w sobotę trafiłam na porodówkę.W poniedziałek to już małego do siebie tuliłam.:tak::-):-)

Co do okulisty...
Ja też mam nie po drodze,a już powinnam ze 3 lata temu nowe okulary zrobić.:szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2:
Może nie będzie tak źle z twoim okiem ,może laseroterapia pomoże?

słodziaki :tak::-):-):-)

MH mi się najbardziej też to podoba.
http://www.sklep.meble.pl/p69357,lozko-sypialniane-skora-160x200-2-szafki-francesca.html

Problem tkwi w tym,że ono ma zagłówek z prawdziwej skóry,a mój D nie lubi zapachu skóry do spania.
Po drugie ono jest ogromne.!!!!
Ja mam malutką sypialnię zrobioną z części salonu i mi się takie duże łóżko nie zmieści.
Dlatego wybór padł na to,bo jest dość rzucające się w oczy i cała sypialnia zyska na wyglądzie.
Szafki te boczne raczej na pewno się już nie zmieszczą .

Wróciliśmy z biofeedbecku i na razie mam chwilowy luz.
Zaraz idę nam obiad szykować.
Młody już jadł wcześniej.
Zrobiłam mu kotleta w panierce z mleczka ryżowego i kaszki kukurydzianej.
Smakowało,więc mamy pierwszy dietetyczny obiad zaliczony ufff....

Ostatnia edycja:
Hej laski

Ja dopiero teraz bo rano nie było czasu dzieci do szkoły , sniadanko no i wypad na zakupy do rzeszowa bo wkoncu nie padało a nie wypada mi po rzeszowie biegac w japonkach jak deszcz wali z nieba.........wiec dzisiaj skorzystałam :-)

Wróciłam dopiero na 15 tyle co zdazyłam szwagierke odstawic do domu bo była ze mna i szybciutko po dzieci do szkoły odebrac , no i ledwo weszłam w drzwi a tu sasiadka z córecz:-)kami przyszła wiec nawet nie zdążyłam zakupów z auta wyciągnąć:-D:-D:-D pogadałysmy kawke wypiłysmy no i poszła przed 17.

Posprzatalam troche zjadłam cos i poszłam zapalic w centralnym bo cos mi zimno w domu niby na polu ciepło ale w domu jakos mury sie wychłodziły przez te deszcze, a teraz juz mam ciepłe kaloryferki:-):-):-):-)

Ide jeszcze pranie z jedno włacze i wracam do was poczytac bo nic nie poczytałam jeszcze co sie u was dzieje:-):-):-)

Edit:
Witam porannie..Mima jakoś spać nie lubi ostatnio:sorry2::sorry2::sorry2:
Ale i ja mam dobry humor:-)
Kurcze w szoku jestem, że cukier mam w normie..wszędzie piszę że każda kolejna ciąża będzie cukrzycowa a tu proszę:-D
Iwcik a ja Ci powiem, że jeśli badają ci krew glukometrem to zawsze jest możliwosć okłąmania wyniku. Nic nie daje takiej pewności jak laboratoryjne zmierzenie:tak: Więc jeśli wyszło Ci ponad normę, to llekarz powinien dać Ci 75g i wtedy okazałoby się czy trzustka działą czy nie...a glukometrem to on sobie może:sorry2::sorry2:
As ja mówiłam gin, że sexu nie uprawiam a ona do mnie, że głównie chodzi o orgazm...nie o sex.
Lunka zawsze mozęsz sobie puścić Jasia fasolę na poprawe humoru:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 247413 to moja mała Gertruda:-):-):-) Jak ktos nie widzi, to te dwa czarne duże okrągłe punkty to jej oczka:-D Gina mówi, że to u nas rodzinne;-)

Ja nigdy nie miałam glukometrem sprawdzanego cukru zawsze mam pobierana krew dwa dni wczesniej przed wizyta i jak ide na wizyte to mam gotowe wyniki z laboratorium na krew mocz i cukier standardowo co miesiąc:tak::tak::tak:

A Gertruda elegancka oczy ma duże , czy ona bedzie tak sie nazywać:confused::confused::confused:

Kerna świetne zdjęcie, alez będzie miałą pięne wielkie oczęta,super.
jasi aFasolę powiadasz? ni enajgorszy pomysł, tylko że raz-znam juz na pamięc, a dwa nie moge sie skupic, wyłączam sie. Dla tego wole książkę, jak zacznę czytac, to tez sie wyłączam ale dla niej, a nie dla nicości, hehehe. Groteskowo to wyszło, hihi.

No nic, trza wstawić na herbatkę, mój książę się budzi- poznaję po machającym paluchu, hhihi. No to do wieczorka.

a co on tym paluchem pokazuje:confused::confused::confused:
a mialam jeszcze napisa o gotowaniu wody w centralnym
u mnie taklatwo sie nie da
wiadomo mam popmpke b nowe centralne,nie mam dmuchawy ale za to mam cos cio sie nazywa -miarownik ciągu
takie mle cos co sie z reguly na gorze pieca montuje
jak ustawei np.temp 40stonpi to jak na piecu jest mniej to ten miarkownik uchyla te drzwiczki na dolezeby cugu zlaplao
jak jest wiecejto drzwiczki sie zamykaja itemp juz nie rosnie
jakis 5 stopni w obie straony ma przychylu ale mogespokojnie rozplaic w piecu zima i wyjsc z domu bo ani mi nie ygasnie ani sie nie zagotuje;)))

dobra laski ja spadam
o 11 musze wyjsc z domu a stary mi zostawil niezly sajgon
dzis na obiad wczorajszy rosolek i chyba nalesnikow z serem zrobie;)
mam nadzieje ze nie bedzie padac to bym trawe skosila chociaz
wpadne wieczorkiem albo jutr rano
milego dnia

ale zes posta walneła pociachala go wiec nie dziwie sie ze tak długo go pisałaś, a co do centralnego to masz założonego tzw palacza własnie maż tez chce cos takiego zamontowac u nas w tym roku:tak::tak::tak:to jest dobra rzecz:tak::tak:

A ja może do jakiegoś marketu się wybiorę dzisiaj z nudów :sorry::sorry:

Ja tez dzisiaj po marketach buszowałam bo mi sie nudzilo:-D:-D:-D

jak M wróci to my najprawdopodobniej pojedziemy do Ikei- musiałabym kupić krzesełko do karmienia maksowi- jakieś pudło na zabawki i nie pamietam co jeszcze:confused: a takie plany miałam:-D
i tak kasy by brakło na wszystko co bym chciała:eek: więc planuje tylko to co musze:-D i tak boroczek Maks musi sam ze swoich za wszystko płacić:rofl:

Jak ma swoje to przynajmniej sobie kupi:tak::tak::-D:-D:-Dz pomoca oczywiscie mamusi:tak::tak::tak:

Witam,

wczoraj była u mnie Anabubka, pogadałyśmy troszke i miło spedziłyśmy popołudnie :) Wieczorem jak zwykle miałyśmy bieg na autobus :)

Dzisaj mam troszke słoneczka, za oknem wiec zamierzam to wykorzystać :)

Podczytuje ,ale weny nadal brak na pisanie :/

Pozdrowionka.

Super ze spotkanie sie wam udało:-)

Fakt ,że z dobrym materacem to ponad 4000 wyjdzie a tam było niecałe 3000,ale nie mam wyjścia.:sorry2::sorry2::sorry2:

a do tego znalazłam taki materac,który jest połowę tańszy niż w tamtym miejscu ,gdzie mieli nam łóżko robić. :-D:-D:-D:-D

Jak dla mnie to jest super zajebiste:tak::tak::tak::tak::tak:
No i mam po spaniu:wściekła/y:
Dziewczyny uspiłam a mój mi dzwoni,ze o 18-tej wpadną jego kumple z jednostki i bedzie mala imprezka-super...
Trzeba zaliczyc szybkie kapanko,potem tapeta:-Di jakies jedzonko zrobić-mój oczywiście na gotowe wpadnie zamiast mi pomóc:wściekła/y:

Tak to jest ty sie musiasz narobic a oni wpadną na gotowa imprezke i jeszcze kto posprzata po tej imprezce:confused::confused::confused::confused:

ale masz słodkie pączusie w domciu , śliczne buzki mają:tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
My niedawno wrocilismy do domku:tak:Bylismy na zakupach ,u lekarza i u kolezanki na herbatce:-):tak:Czytalam juz Was rano ale jakos nie mam weny na pisanie
Weszlam sobie zwazyc dziewczynki i waza Wiktoria 8390 a Klaudia 7950,wiec to ostanie wazenie bylo z lekka oszukane
No i weszlam z mlodym do fryzjera i obcial sie tak jak to sobie wymysli,czyli gora wycieniowana,dol maszynka i do tego nad uszami jakies wzorki:-)No i grzyweczka z przodu hehe;-)
Zaraz musze cosik zjesc bo jestem juz glodna:tak::tak::tak:No i czuje ze @ zbliza sie wilekimi krokami
Dominikowi siniaki pomalu schodza ale i tak musze Go obserwowac no i troszke ukrucic-tylko ciekawe jak jak On stwierdzil ze nie moze wytrzymac bez biegania:szok:Ale lekarka mi powiedziala ze jak dalej bedzie tak szalal to sie kiedys zabije:no:

Fajnie,że mała lubi tańczyć to uwrażliwia dzieci na piękno i naturę.
Pobudzają się zmysły i lepiej pracują sensoryzmy.

Ania jak robisz to chili con corn ?

Co do powodzi to nam na razie nie zagraża.
Laura by mogla caly dzien tanczyc i spiewac ale wiadomo ze inne rzeczy tez powinna robic.Nie bardzo lubi kolorowac ale to ma chyba po mnie.Lubi ukladac puzzle choc ja tego nie lubialam:eek: ale matka chrzestna ukladala:-D
Jesli chodzi o chili con carne to kupuje mielone do tego fasole czerwona i kukurydze.Obie z puszki.Do tego Fix z Knorr i gotowe
A ja dziś znów rozmawiałam z rodzicami moich dzieciaków na temat metody HANDLE i tylko jedna mama powiedziała,że ona woli ,żeby tego nie stosować ,bo ona nie ma czasu w domu z dziećmi ćwiczyć.
Ona woli przyjechać z dzieciakami do fundacji i niech inni z nimi pracują.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Noż nóż mi się w kieszeni otworzył ,którego nie mam,jak to usłyszałam.:szok::szok::szok::szok::szok:
Szkoda mi tych dzieci,ale w takim razie to pierwsze dzieciaki ,które wypadną z mojej listy dogoterapeutycznej od czerwca.
Muszę zwolnić 5 miejsc ,bo następne dzieci czekają,to już się nie będę zastanawiać tak mocno kogo zostawić.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry::sorry::sorry:
szkoda dzieciaczko no ale co zrobisz sa ludzie i ludziska:-( co do nowych dzieci to trzeba podajac jakas metody sitowania:sorry2:TY juz ja masz;-)
Wpadam się pochwalić.:tak::tak::-):-):-):-) Przepraszam,ale muszę !!!!!:-):-):-)
Mąż właśnie dzwonił,że wraca od młodej z zebrania.
Nie mógł wytrzymać i musiał do mnie zadzwonić.
Nasza młoda jest jedną z najlepszych uczennic na roczniku :tak::-):-):-),a to gimnazjum jest poziomem drugie na terenie Mazowsza.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D:-D

Dziewczyny pękam z dumy!!!!
Mam normalnie mega zdolną bestię w domu.:tak:;-):-):-):-)
no super! gratulacje!!
no to jestem:-):-):-):-)
uradowana:-):-):-):-)
więc:
szew trzyma:-)
wynik cukru w super normie:-):-)
małą sobie fika i rosnie zdrowo..ginka przewiduje do urodzenia wiecej niz 3500g:-)
mała jest zdrowa, ma wszsytko co ma mieć:-)
anemii brak:-)
mam fotkę jej buźki:-):-):-)
no ale odczyn moczu zasadowy więc cza go jak najszybciej zakwasić:dry::dry:
I do tego jeszcze zakaz..uwaga..orgazmów:szok:
Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurcze:sorry: tak więc..chyba zeświruje do 35tc:eek::eek::eek:
no to taki skrót:-)
a to Ty nie wiedzial;s ze orgazm moze wywoalac skurcze:szok: Z tym sexem tez bym uwazala.Fajnie ze wizyta zaliczona do pzytywnych
Hej dziewczęta
Troszku mnei nei było, ale już się usprawiedliwiam-nie chciało mi się.
A poważnie, to zaczynam doła łapać, depresja bez słońca i już. No nic mi ise ni echce, zmuszam sie nawet żeby wstać do kibelka... Jeszcze kilk atakich deszczowo wietrznych dni i ise pociacham:-(

Najważniejsze-byliśmy na rozmowie z dyrektorką przedszkola i sprawa wygląda tak. Gdybyśmy zapisali małą do obu przedszkoli tak jak zamieżaliśmy, to już byłoby po sprawie. No ale trudno. Jest 12 na liście rezerwowych, ale jak tylko zwolni się miejsce jest jak pierwsza, hehe. Z tej listy już kilka dzieciaczków ma miejsce, bo rodzice zrrezygnowali i dyrektorka zapewnia, że na bank jeszcze kilka miejsc się zwolni. Jesteśmy przeszczęsliwi. No a w poniedziałek idę odebrać świadectwo pracy i sunę do PUP na kuronia się zapisąc. Ktos wie, czy okres urlopu wychowawczego liczy sę do lat pracy, bo miałąbym ponad 6 lat i dostałabym 100%. No i zaczynam się powoli rozglądac za pracą. No, jeszcze nie teraz, ale za niedługo, jak mi deprecha minie.

I to wszystko co się u mnie ciekawego wydarzyło:sorry2:

Zanim Piciu wróci z pracy nadrobię choć troszkę.
no ladnie sie Wam udalo z przedszkolem
ja ten apetizer odtsawiłam,nie dostała dzis ani razu ale kilka razy dzię skarzyła sie na brzuszek,zrobiła dziś 3 kupy takie trochę rzadsze i takie śmierdzące.

byłam się pytac lekarki i kazała mi dac tylko smectę i niech pije na razie cherbatke mietową.i tak zrobiłam.zobaczymy ale jak wieczorem mówiła że ja brzuch boli to dałąm już jej pzreciwbulowy aby noc była spokojna i przeszło.na kolację zjadła tylko suchy chlebek,wafel ryżowy i kilka paluszków .

nie mam pojęcia co dac jej na sniadanie :sorry::sorry::sorry:
szkoda ze Oliwka musiala przez to przejsc.A mamusia chciala dobrze:sorry:
Zobacz załącznik 247413 to moja mała Gertruda:-):-):-) Jak ktos nie widzi, to te dwa czarne duże okrągłe punkty to jej oczka:-D Gina mówi, że to u nas rodzinne;-)
piekna fotka bedzie do kolekcji:tak:
a mialam jeszcze napisa o gotowaniu wody w centralnym
u mnie taklatwo sie nie da
wiadomo mam popmpke b nowe centralne,nie mam dmuchawy ale za to mam cos cio sie nazywa -miarownik ciągu
takie mle cos co sie z reguly na gorze pieca montuje
jak ustawei np.temp 40stonpi to jak na piecu jest mniej to ten miarkownik uchyla te drzwiczki na dolezeby cugu zlaplao
jak jest wiecejto drzwiczki sie zamykaja itemp juz nie rosnie
jakis 5 stopni w obie straony ma przychylu ale mogespokojnie rozplaic w piecu zima i wyjsc z domu bo ani mi nie ygasnie ani sie nie zagotuje;)))

dobra laski ja spadam
o 11 musze wyjsc z domu a stary mi zostawil niezly sajgon
dzis na obiad wczorajszy rosolek i chyba nalesnikow z serem zrobie;)
mam nadzieje ze nie bedzie padac to bym trawe skosila chociaz
wpadne wieczorkiem albo jutr rano
milego dnia
Ty kochana jak zwykle mialas dzien w biegu Fajnie ze odwiedzilas MH i dzieciaczki sie pobawily
Ja dzis tez nalesniki zapodalam ale z dzemem bo sera nie bylo w domku
A no i cena butow niska:szok:nie ma jak dobry zakup:-)
Hej. Ja znów mam lenia w tyłku.... ehhh
ale musze się za coś wziąć... Maks mi się czołga po całym domu i wszystko ze wszystkich katów wyciąga:rofl:
a ja tylko za nim latać musze... no cóż...:sorry:

teraz polozyla go spac i musze ogarnąc, bo ani jednego czystego talerza, ani szklanki, zlew zawalony, wszystko z szafek porowalane na ziemie:-D
kochana to poczatek, dopiero sie zaczyna:-D:-D
A ja się wściekłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak się wali to się wali.
Facet mi odesłał projekt łózka ,który sobie zrobiłam z tekstem,że nie z robi go z powodów konstrukcyjnych,bo za dużo szczegółów nieszablonowych :eek::szok::szok::confused::confused:
A niby wszystkie meble na zamówienie robią.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wg przesłanego projektu.Szlag by to....
niby robia wszystko a tu prosze:szok:

fajnie wyglada jak masz na taki styl pokoik to smialo:tak:
My jakiś czas temu kupiliśmy takie
fajne:tak:
Sorki dziewczyny że tak tylko po łebkach ale taka trochę rozbita jestem. Korzystając z wolnego męża wybrałam się do okulisty bo od jakiegoś czasu mam plamę na lewym oku i praktycznie nim nic nie widzę no i dostałam skierowanie do szpitala na specjalistyczne badania. Ale prawdopodobnie nic się już z tym nie da zrobić bo to wygląda na jakiś stary niewyleczony stan zapalny i będę półślepa
wspolczuje serdecznie mam nadzieje ze specjalista cos zaradzi po glebszych badaniach
boskie :-)lalunie:tak:
Hej laski

Ja dopiero teraz bo rano nie było czasu dzieci do szkoły , sniadanko no i wypad na zakupy do rzeszowa bo wkoncu nie padało a nie wypada mi po rzeszowie biegac w japonkach jak deszcz wali z nieba.........wiec dzisiaj skorzystałam :-)

Wróciłam dopiero na 15 tyle co zdazyłam szwagierke odstawic do domu bo była ze mna i szybciutko po dzieci do szkoły odebrac , no i ledwo weszłam w drzwi a tu sasiadka z córecz:-)kami przyszła wiec nawet nie zdążyłam zakupów z auta wyciągnąć:-D:-D:-D pogadałysmy kawke wypiłysmy no i poszła przed 17.

Posprzatalam troche zjadłam cos i poszłam zapalic w centralnym bo cos mi zimno w domu niby na polu ciepło ale w domu jakos mury sie wychłodziły przez te deszcze, a teraz juz mam ciepłe kaloryferki:-):-):-):-)

Ide jeszcze pranie z jedno włacze i wracam do was poczytac bo nic nie poczytałam jeszcze co sie u was dzieje:-):-):-)

Zaraz wracam:tak::tak::tak:

no to mialas ciekawy dzionek
Nie forsuj sie tak i w sumie co kupilas w tym Rzeszowie bo nic nie napisalas:confused:
Kawka z kolezankami zawsze jest mile widziana:tak:

hejka

Nadrobilam to teraz moge napisac co tam u nas
A wiec rano wstalismy i zjedlismy wspolne sniadanko.Potem ja wyszlam zrobic zdjecie i pojechalismy do Koloni do Konsulatu.Moja corka ma juz paszporcik wiec moze z tatusiem jechac na urlop a ja musze czekac miesiac a m,oze i dluzej:cool:
Ostatecznie gdyby nie doszedl do 2 lipca mam przyjechac i na miesjcu dostane paszport tymczasowy:tak:

PO powrocie zrobilam nalesniczki
O 16:30 kolezanka przywiozla mi crke do pilnowania bo szla do fryzjera
Bylysmy na placu zabaw a potem kolo garazu dziewczyny malowaly kreda
O 18 przyszysmy na zupke.Laura juz po kapieli i czeka na bajeczke a po bajce lozko:-)

ooooooooo a tu nie ma nikogo
Laura spi a ja zrobilam sobie salatke z tunczyka, kukutydzy, czerwonej fasoli, ogorka i pomidora.Do tego dodalam majonez i zjadlam z buleczka.Polowe zostawilam mezowi :))
Zaraz Na wspolnej a potem wskakuje do wanny

Ostatnia edycja:
Anka ja wsumie to pojechalam doradzic Ulce farbe bo chce malowac a nie wiedziała na jaki kolor i wybrałam jej Lato Liliowe fajny fiolecik , a ja przy okazji kupiłam sobie szyny do mojej komody bo kulki powypadały , pojemniki do szafy , no i skarpetki dla maksa w Tom&Jerry , bluze z kapturem i koszulke dla mężą:-):-):-)a sobie nicccc:-D:-D:-D a w Ysku chcialam kupic stół okragły i 4 krzesła do kuchni ale nie było na magazynie maja jutro przywieżć to moze mąż kupi po drodze:-):-):-)

reklama
Niki śpi, ciekawa jestem o której wstanie :eek: No i mamy postępy z piciem sztucznego mleka :tak: może się w końcu uwolnię :sorry:

As, ja tez bym nie miała gdzie wstawić tego łóżka co mi się najbardziej podoba :-D wiadomo, trzeba być realista :tak:

Anka, jak tam poszukiwania domku, macie coś nowego na oku :confused:

Do góry