reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj dziewczyny, wpadłam, żeby poczytać, ale czasu już nie mam.
Mam tylko szybkie pytanie-jak wam działa bb? bo ja co włączę to mi kompa zamyka, system wywala.

reklama
wywaliłam to dziadostwo i sciągnęłam jakiś stary, no i działa. A teraz skoro mała zasnęła, sama udaję się w pościele, padam na twarz, nóg nie czuję. Wlece z rana jak dam rade, a jak nie, to koło południa. Słodkich i spokojnych , no i słonka o poranku.

Iwcik no to zakupy udane.A stol to moze faktycznie szwagier kuypi ty i tak nosic nie mozesz:)
MH ciagle szukamy w sumie jutro ma baba dac znac co z domem ktory moj byl ogladac bo ona chce wiecej niz moj jej zaproponowal.Non stop szukamy przez internet.Ja nie chce rzucac sie na domek zeby potem nie zalowac zakupu:sorry2:
Luna u mnie ok

Sorki dziewczyny że tak tylko po łebkach ale taka trochę rozbita jestem. Korzystając z wolnego męża wybrałam się do okulisty bo od jakiegoś czasu mam plamę na lewym oku i praktycznie nim nic nie widzę no i dostałam skierowanie do szpitala na specjalistyczne badania. Ale prawdopodobnie nic się już z tym nie da zrobić bo to wygląda na jakiś stary niewyleczony stan zapalny i będę półślepa
o matko mam nadzieje ze ci to jakos usuną moze da sie w jakis sposob wzrok poprawic:eek::eek:
te dwa mi sie najbardziej podobaja:tak::tak:
a to moje typy;-)
OKAZYJNE ŁÓŻKO METALOWE KORNELIA 160X200 HIT !! (1031408592) - Aukcje internetowe Allegro
EKSKLUZYWNE ŁÓŻKO OAZA 160X200 STELAŻ GRATIS ! (1031406372) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO KUTE WIKING Z BALDACHIMEM 160X200 OKAZJA! (1032355793) - Aukcje internetowe Allegro
a my mamy takie :
CZARNE METALOWE KUTE ŚLICZNE ŁÓŻKO JYSK (1030261796) - Aukcje internetowe Allegro
a czarek ostatnio tez jakis marudny moze tez mu zeby ida:eek::eek:

wywaliłam to dziadostwo i sciągnęłam jakiś stary, no i działa. A teraz skoro mała zasnęła, sama udaję się w pościele, padam na twarz, nóg nie czuję. Wlece z rana jak dam rade, a jak nie, to koło południa. Słodkich i spokojnych , no i słonka o poranku.

Z testowanych przeglądarek google chrome sprawdza się na BB.:tak:
Spokojnego odpoczywania.;-)

Witam wieczorkiem
Mlodzi juz umyci,wiec pewnie niedlugo pojda spac:tak::tak::tak:

MH
Gratki dla Niki za postepy ze sztucznym mlekiem:tak::tak::tak:

ANKA
Ale pyszna salateczka:tak::tak::tak:Ale ja bym z niej wywalila fasolke;-):-D:-D:-D:-D
jka juz znajdziesz jakis fajny domek to sie nam pochwal:-)

Ja własnie sie wykapalam i jeszcze zagladam do was , gadalam z meżem i moze faktycznie kupi jutro stół i krzes,ła do kuchni tylko kurcze sklep otwarty od 10 i jak on wróci na 8 do rzeszowa to nie bedzie tyle czekał a wieczorem to juz moze nie byc bo rano jest dostawa a to na promocji i tanie wiec moze sie rozejść szybko:-:)-:)-( no ale zobaczymy jak bedzie moze szczescie sie usmiechnie bo na ten mój stary st,ół z kolorowymi krzesłami juz patrzyc nie moge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka,witam się i zaraz spadam bo czeka mnie jeszcze prasowanie.

jestem padnieta.

nie śpimy dzis od 4.50,Oliwka zrobiła pobudkę,co sie okazało obudziła się z goraczką 38,3C.rano o 8.00 poszlismy do lekarza co się okazało złapała ja wirusówka i to wszystko przez to.

dostała lekarstwa ,śą okropne w smaku więc jest histeria bo jak Oliwka widzi ze idę z do niej z łyżeczka to wie co to oznacza i zwiewa .ale muszę dla jej dobra.

Oliwka dopiero co usnęła bo w dzień spala aż 3H.

boję się ze fala kulminacyjna zbliża się do Wrocławia.

jejku jaki dzis był szał w sklepach,brakowało wszędzie wody mineralnej,pustki w sklepach.normalnie szok,ludzie wyjeżzali pełnymi wózkami ze sklepu.

modlę z się aby nas nie zalało.

reklama
Agnes zdrowka dla OLiwki i trzymam kciuki za te fale niech Was ominie i nie podtopi

Iwcik moze Krzys sie poswieci i zaczeka albo bedzie mial opoznonko:sorry: i akurat o 10 wleci do sklepu:-)

Dowikla pochwale sie pochwale:))

Dzwonila do meza jest jeszcze w Neuss wiec czekam na niego a ziewa mi sie jak cholercia:-D

Do góry