Mama Helenki
i Aniki :D
Madea, niestety w tej cenie, albo tandeta albo używka
niestety :-(
Zastanów sie co tak najbardziej jest ci potrzebne w nwym wózku

Zastanów sie co tak najbardziej jest ci potrzebne w nwym wózku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ten czerwony z siwymgeneralnie to ja nie potrzebuje lekkiego... bo ja wjezdzam tylko na latke- do góry go nie wnosze- nigdzie nie bede go nosic, wiec nie musi byc lekkinajlepiej jakby wlasnie nie byl- bo jak ma byc takim klekotem niestabilnym jak ten co mam to juz wole ten- prynajmmniej łądnie wygląda
haha co osoba to inna opinia
eh... ewentualnie ten quinny mi sie podoba pierwszy... resztaale.. używka to naprawde nie dla mnie... juz ni ekupie nigdy takiej rzeczy używanej... poza tym woolałabym nowy na gwarancji, bo to nie jest na miesiac, dqwa czy pól roku.... jak nie znajde lepszego to sie bede meczyc z tymm klekotem;-)
to jest ta poarasolka tak?
Ty masz chyba czerwony czy różowy? więc raczej dziewczęcy![]()
Witam kochane
wszystkiego najlepszego kochane mamuśki w dniu naszego święta
czytam was troszkę zbieram się żeby napisać coś i zawsze coś mnie odciągniechoroby ciąg dalszy
już mam dość w aptece zostawiłam majątek :-(
zdrówka dla naszych wszystkich chorowitek życzę
MH na ropiejące oczka proponuje ci robić okłady z herbaty mojej Julce omaga często jej tez oczka rano przemywam herbatą bo nie może ich normalnie otworzyć ale u niej to alergiczne a u dziewczyn?????
Dowiklus oj i twoje bidulki rozkłada :--
-(zdrówka zdrówka i obyś plany na udany dzień mamy zrealizowała
a buciki Dominika świetne
a cena boska
Anaconda niezła pani doktor najlepiej od razu antybiotykzdrówka dla Majeczki
Anabubka no jak chłop rano niecnie wykorzystanie zaproponował to jak tu mu odmówićile u was zielona szkoła kosztuje????????u nas była propozycja wyjazdu na zielona szkołę ale tydzień 570 zł i rodzice zadecydowali że nie bo drogo trochę
Iwcik a gdzie fotki nowego stołu i krzeseł ???????
Anka a co to Laluni ona zawsze taka roześmiana ???oby jej żadne choróbsko nie brało
kOKUSIA to ty taki maniak czytania jak ja jesteśno to więcej nas tu jest bo i Natalineczka i Joasia i Dowiklusia iMadziula i Meduska i Lunka no zaczytane mamuśki z nas
Lunka Pietruszka paczkę wysłał dziśa twój były pracodawca to
Lidka ale milusio kwitek czekoladki
Beatka to kiedy wy się w końcu przeprowadzicie ??współczuję żoną mundurowych :-(
Justyś dziękujemy robaczku za życzenia i widze dalej po cichutku nas naprawiaszoj kochany ty nasz mały żuczku :-*
Medea co do wózeczka to quenny to zawsze dobry wybórbebe confort ma moja sąsiadka i zimą narzekała że mało miejsca w spacerówce ma dziecko
chicco odradzają niby tak samo jak graco a moja koleżanka ma i jest zadowolona
mi się ten podoba super SPACERÓWKA KNORR - WYSYŁKA 0 ZŁ okazja (1045497433) - Aukcje internetowe Allegro tzn ma szerokie siedzisko przekładaną rączkę duże koła na zimę wiatry itp idealny
albo ten jest fajny ABC DESING - śliczny,zadbany POLECAM !!! (1052769475) - Aukcje internetowe Allegro tym bardziej jeżeli nie zależy ci na tym by był lekki
a teraz w skrócie co u nas ..Pietruszka zaczął leczenie zębów pani doktor mu podpasowałanastępna wizyta 2 czerwca potem na 11 czerwca do chirurga szczękowego na usunięcie dwóch 4 i dalej leczenie
a jak jemu zacznie się w lipcu urlop to i ja zacznę chodzić do tej dentystki
bo wtedy ma kto z dziećmi zostać
Antonio przez 2 dni miał mega biegunkę ale juz okdietkę nadal trzymamy i biegunki brak tylko jeszcze ma okropny ktar
Adam w szkole ok Julia też
zamówiliśmy Julce wczoraj plecak do szkoły bo okazyjna cen jak za tą firmę i taki zestaw a zawsze to mniej wydatków potem tym bardziej że 2 do szkoły wyszykować z podręcznikami to lekką ręką ponad 1000 zł
a więc plecak i piórnik i worek już mamy dla Julki o taki *S*BRATZ plecak+piórnik+ worek + 6 X GRATIS (1038127455) - Aukcje internetowe Allegro
no to tak skrótowo o nas![]()
Madea, a ile masz kasy do wydania![]()
A x go to model który wycofali ze sprzedazy, jakies 2 lata temu
jak rozglądałam sie za wózkiem dla Heleny to dodawali go gratis do kompletu x landra 3w1
![]()
Natali..eeee szkoda gadać. Nie sprawdziła wymiaró i ona jest długa aż po kostkiTo tego szeroka i wygladam w niej jak cyganka!!
![]()
Dzień doberek
Nie pisze ostatnio bo nie chce zanudzać.
Nadal sama w domku,mój miał dziś wrócić ale niestety-jeszcze kilka dni...a kilka dni zamieni się w kilkanaście i tak dalej..
Już pomału mam tego dość
Jeszcze wczoraj się dowiedziałam,że zaraz za ogródkiem budują droge-no zyc nie umierać-po to kupiłam mieszkanie,zeby mieć troszke zieleni a tu prosze-jak pech to pech:-(
Witam ponownie :-):-)
My już po wizycie u pediatry, niestety trafiłam na tą której nie znoszę bo powszechnie jest znana z tego że tylko antybiotyki potrafi przepisywać i oczywiście Mai też walnęła, do tego eurespal. Może źle robię bo lekarzem nie jestem ale wydaje mi się że z powodu jednego wieczora z gorączka jeszcze nie czas na antybiotyk, wykupiłam go ale podawać nie mam zamiaru Spróbuję z eurespalem a jak będę widziała ze nie działa to dopiero sięgnę po summamed. A co do jutrzejszego przedstawienia w przedszkolu to po prostu będę ją obserwować dzisiaj i jutro rano i sama zadecyduję czy jest sens ją puszczać bo nie chciałabym żeby i inne dzieci pozarażała
A teraz z kawką zasiadam i mam chwilę wytchnienia bo Maja zasnęła![]()
Witam. Pogoda widać się w końcu poprawiau nas słoneczko świeci ale wiaterek lekki wieje zimny niestety
Kuba szaleje i drzwi w samochodach odczepia a raczej wyrywa :-) M nadal we Wrocku, mieli jechać do Warszawy ale nic z tego
ja nie wiem codziennie ich gdzie indziej wysyłają a i tak siedzą na miejscu
hehe pracować w wojsku
ach i co ja mam Wam więcej napisać, nie mam ochoty na nic, jakaś taka bezradna jestem... :-( dziękuję za życzenia z okazji dniu mamy. Jestem matką dwa lata a to pierwsze życzenia jakie dostałam
nawet nie wiece ile to dla mnie znaczy
ja tez mam dla Was wiersze dwa. Ale to w następnym poście
miłego dnia życzę
i dużo dużo słońca :-) i seksu
![]()
i ja sie witam ponownie.moje dziec poszly spac a ja z kawka na bb.
pogoda sie popsula,zimno i do tego kropi.no poprostu jak tak dalej bedzie to czlowiek w depresje wpadnie.czekam na M z obiadem,bo dwa razy mi sie nie chce smarzyc.
ania-to co jest lali że tak płacze?
anaconda-ja tak jak ty, na razie bym nie podala antybiotyku.
lekarze mają niektuży w d.... najlepiej walnac antyboityk.
beatka-kochana kiedy parapetowke robisz?
moge wpasc?:-);-)
Witam kochane
czytam was troszkę zbieram się żeby napisać coś i zawsze coś mnie odciągniechoroby ciąg dalszy
MH na ropiejące oczka proponuje ci robić okłady z herbaty mojej Julce omaga często jej tez oczka rano przemywam herbatą bo nie może ich normalnie otworzyć ale u niej to alergiczne a u dziewczyn?????
a cena boska
Anabubka no jak chłop rano niecnie wykorzystanie zaproponował to jak tu mu odmówićile u was zielona szkoła kosztuje????????u nas była propozycja wyjazdu na zielona szkołę ale tydzień 570 zł i rodzice zadecydowali że nie bo drogo trochę
Anka a co to Laluni ona zawsze taka roześmiana ???oby jej żadne choróbsko nie brało
kOKUSIA to ty taki maniak czytania jak ja jesteśno to więcej nas tu jest bo i Natalineczka i Joasia i Dowiklusia iMadziula i Meduska i Lunka no zaczytane mamuśki z nas
Beatka to kiedy wy się w końcu przeprowadzicie ??współczuję żoną mundurowych :-(
Justyś dziękujemy robaczku za życzenia i widze dalej po cichutku nas naprawiaszoj kochany ty nasz mały żuczku :-*
Medea co do wózeczka to quenny to zawsze dobry wybórbebe confort ma moja sąsiadka i zimą narzekała że mało miejsca w spacerówce ma dziecko
mi się ten podoba super SPACERÓWKA KNORR - WYSYŁKA 0 ZŁ okazja (1045497433) - Aukcje internetowe Allegro tzn ma szerokie siedzisko przekładaną rączkę duże koła na zimę wiatry itp idealny
albo ten jest fajny ABC DESING - śliczny,zadbany POLECAM !!! (1052769475) - Aukcje internetowe Allegro tym bardziej jeżeli nie zależy ci na tym by był lekki
a teraz w skrócie co u nas ..Pietruszka zaczął leczenie zębów pani doktor mu podpasowałanastępna wizyta 2 czerwca potem na 11 czerwca do chirurga szczękowego na usunięcie dwóch 4 i dalej leczenie
Antonio przez 2 dni miał mega biegunkę ale juz okdietkę nadal trzymamy i biegunki brak tylko jeszcze ma okropny ktar
zamówiliśmy Julce wczoraj plecak do szkoły bo okazyjna cen jak za tą firmę i taki zestaw a zawsze to mniej wydatków potem tym bardziej że 2 do szkoły wyszykować z podręcznikami to lekką ręką ponad 1000 zł
a więc plecak i piórnik i worek już mamy dla Julki o taki *S*BRATZ plecak+piórnik+ worek + 6 X GRATIS (1038127455) - Aukcje internetowe Allegro
mysle ze to przez ta pogode albo czuje ze dzien matki i chce byc przy mnie non stopi ja sie witam ponownie.moje dziec poszly spac a ja z kawka na bb.
pogoda sie popsula,zimno i do tego kropi.no poprostu jak tak dalej bedzie to czlowiek w depresje wpadnie.czekam na M z obiadem,bo dwa razy mi sie nie chce smarzyc.
ania-to co jest lali że tak płacze?
anaconda-ja tak jak ty, na razie bym nie podala antybiotyku.
lekarze mają niektuży w d.... najlepiej walnac antyboityk.
beatka-kochana kiedy parapetowke robisz?
moge wpasc?:-);-)
fajnie ze chlopu babka podpasowala bo z przyjemnoscia bedzie chodzil na wizyty a prtzy okazji zrobi sobie zabkiWitam kochane
a cena boska
fajny ten stol i krzeselkaale teraz sa takie modne moze przyda ci sie nawet nad wode założyć
No to super ci niespodzinak zrobili , nie ma to jak droga za ogródkiem
chyba nie maja co robic i odrazu antybiotyk walnąć , ale nawet jakby przepisał to bym poczekała z wykupieniem recepty bo moze przejsc a antybiotyku juz nie wróci sie do apteki i szkoda kasy wtedy
no to fakt , wojsko pracuje 20 godzin na dobe słyszałam w tv i strazacy tez:--(
Nie popadaj w depresje , po niedzieli wpadne do ciebie to moze choc troche humor ci sie poprawi
Kurcze to az tak nie ma czym sie chwalic , ale fotki moge kliknąćtzn z internetu sciągłam , ale ty malinka masz pamięć
![]()
stonka i żuczek - niezłe połączenieJustyś dziękujemy robaczku za życzenia i widze dalej po cichutku nas naprawiaszoj kochany ty nasz mały żuczku :-*
Witam wieczorkiem
Ja tylko na chwilke bo male caly czas placza i pokladaja sie gdzie sie da
W dzien spaly mi jzu dzisiaj trzy razy
A wiec bylam z Nimi u lekarza i w sumie to nei wiadomo co Im jestBola Je te brzuszki i sa mega slabiutkie
Podejrzewamy jakas cholerna jelitowke ale dodatkowo jutro badamy mocz
Daje Im bactrim,lakcid,esputicon i dam Im diphergan bo jzu nie wytrzymuje z NimiA do teo scisla dietka dopoki problemy z brzuszkami nie mina i cos na zbicie goraczki bo znowu zaczyna sie pojawiac
W piatek beda wyniki moczu i zobaczymy co dalej.Albo kontynuacja tego co jest albo calkowita zmiana
ANKA
Co to za stronkaDawaj linka moze mi tez sie od razu cycki "powieksza" o jakis rozmiarek hehe;-):-)