reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ano jestem i ja ale odrobienie pracy dodmowej troche mi zajelo
wszytsko przez ten wolny net,zanim mi sie strona otworzy to ruski rok mija

Anabuba pieknie odrobiona praca domowa:-D:-Da jak w Biedronce wygladaly fotoeliki do auta:confused:Malinka miala isc ale nie wiem czy dotarla:cool:

Natalineczka zrob z tego co masz truskawki z bita smietana napewno wystarcza w razie W

nie bylo fotelikow

A
widze ze i anabubka jest tez z nami:tak::tak:

a ja wcinam teraz migdaly bo mnie zgaga piecze i cycki mnie wkurwiaja bo leci mi juz z nich jakas woda chocbym dziecko juz karmiła :wściekła/y: a jak urodze to wtedy przestanie leciec bedzie tak jak za pierwszym razem :wściekła/y::wściekła/y:

no jestem i dziwie sie ze wy tez jestescie:-D:-D:-D
jak milo:tak::tak::tak::tak::tak:
mi siara leciala tak gdzies o 7 mieisaca w obywdu ciazach
i pokarm miala jako tako,ale moje dzieci zarte wiec musiala troche dokarmiac

dodam jeszcze ze ja dzis trez caly dzien s troju bikini chodzilam,nie liczac wypadyu do szkoly i do biedronki
a dziewczyny sie w basenie moczyly:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
ano jestem i ja ale odrobienie pracy dodmowej troche mi zajelo
wszytsko przez ten wolny net,zanim mi sie strona otworzy to ruski rok mija

nie bylo fotelikow

no jestem i dziwie sie ze wy tez jestescie:-D:-D:-D
jak milo:tak::tak::tak::tak::tak:
mi siara leciala tak gdzies o 7 mieisaca w obywdu ciazach
i pokarm miala jako tako,ale moje dzieci zarte wiec musiala troche dokarmiac

dodam jeszcze ze ja dzis trez caly dzien s troju bikini chodzilam,nie liczac wypadyu do szkoly i do biedronki
a dziewczyny sie w basenie moczyly:tak::tak::tak::tak::tak:

a juz myslalam ze do biedronki poszlas w bikini heheheh
Fajnie jak sie wieczorkami siedzialo i bajery pisalo Teraz to kazda szybko do loza myka
Moj mnie wkurzyl to niech se sam loze grzeje :))

ja tam wcale szybko do lozka nie zmykam;-)
lozko mam puste wiec... :dry:

do pustego to nikomu nie spieszno :))

A ja jutro ide na wieczorek babski :) Powiedzialam mojemu za jutro zostaje z corka a ja wychodze. Perwszy raz :D Nie podobal mu sie ten pomysl i nawet powiedzial ze sie nie zgadza ale po krotkiej rozmowie i moich argumentach nie mial wyjscia :))

Ania msz racje kiedys byly najfajniesze pogaduchy wlasnie w nocy:tak::tak::tak:
oj wesolo bylo,szkoda ze juz tak nie jest:-(
Natali moje lzko tez puste ale ja ucikam bo o 7 mam pobudke
jak moj wroci to lece szybko na rynek kwaitki wiszace w koncu kupic:tak::tak::tak:
bede sie musiala streszczac bo on jak wroci to spac zaraz idzie,ale wsiade na rower to obroce
moze kupie malje piankowe sandalki na podworko jak trafie i kapielowki dla p:-p

lece prysznic wezme bo cala sie lepie i spac
milej nocki i do jytra

Meda wyrażnie masz w opisie napisane ,że namior jest złożony w etui :-D:-D:-D:-D
Czyli nie ma nic do składania.:tak::-D:-D:-D

Medea ja mam taki namiot :tak::-):-)
NAMIOT QUECHUA 2 SECONDS XL III
a tu filmik jak się go rozkłada .
Dla mnie bomba.:-D:-D:-D
http://www.youtube.com/watch?v=3MqANzwxHYg
Minęła piąta a miałam się położyć się spać o trzeciej.Ech...życie...

Najważniejsze,że wypracowanie prawie już na czysto napisane.
Idę się zdrzemnąć.
dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Wraca zmęczony ojciec z nocnej zmiany, a w progu
obskakują go dzieci: - Tato, tato, pobawmy się!
- Dodrze, pobawimy się w mauzoleum Lenina.
- A jak się w to bawi?
- Ja się położę, a wy będziecie wartownikami.
o i ja tak się dziś mogę bawić z moimi dziećmi polecam :-) :-):-) :-) :-)

Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej:
- Teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek.

DLATEGO KOCHANE NIE MOGĘ SIĘ ODCHUDZAĆ :-) :-)
hehehehehehe, noświetne, tak to i ja się bawić bym mogła, ale mała wyciągnęła mnie na spacer po 18, troche mneij słońca, ale duchota nadal. Połaziłyśy, póżńiej plac zabaw, mała prawie z płaczem, bo dziewczynka nie dość, ż enie chciała się z nią bawić to jeszcze ją wygoniła. No przykro było. Ale w domku matka wzięła się za prasowanie a ojciec uczył się kolorować:-D:-D:-D. Szybki prysznic i posżła spac jak zabita. W nocy raz na susiu ja obudziłąm. Mówi-nie chce mi sie siusiu a tu leci do nocnka i leci, a ta chce wstawac i się kłaść:-D:-D:-D. Chwile temu jeszcze sucha była, no zobaczymy, hehe.

wybyłam sama po truskawki, a wróciłam z nową bluzką i biustonoszem :-D:-D:-D:cool2:
i takie zakupy na wariata są najlepsze!. M powiadasz-no pięknie!

teraz sie zastanawiam czy na noc mu pampka zakladac:confused:
a moze sprobowac bez:confused:
jak myslicie:confused::confused:
ja bym spróbowała, cudów nie ma co oczekiwać, ale nawyk już by miał, i nawet jak nie bedzie wytrzymywał, to mądry chłopak, widze szybciutko łapie, kto wie????

Lunka no mam 35km z domu do szpitala na te masaze wiec autobusem napewno nie pojade bo odemnie z domu na przystane to 5km z buta trzeba isc:-D:-D:-Dbo ja na takim zadupiu troche mieszkam i bez auta to ja tu bym nie mieszkala:no::no::no:
łoo, to masz kawałek, no to się już nie dziwię, biedna ty, no ale naprawił???

Matko, obudziłam się o 3 wysadziłąm mała, nie spałam do 4, o 4 słysze mó nie spi, wstaje, ja zasnęłąm, obudziąłm sie o 5 duchota, okno balkon na oścież otwarty-oddechu złapac nie można, o 6 wysz lam na balkon, to aż mnie poraził upał, masaka, a ja dziś do mamay jej pozurki na dzien drukarza robić, jak wróci od fryzjera i z nowa maskąna twarzy, hehe. M oj też dziś mam dzięń drukarza tak wiec nei wiem co ze soba pocznę:-:)-:)-(. Oni będą sie bawić w Lubostroniu, przy pieczonejswini w ogniu, szwedzkim stole, alkoholu najlepszym za darmo, aja a w upale z dzieckiem-ale sprawiedliwość:-):-):-)

No i byłam też wczorajw przedszkolu-nic sie nie zwolniło, nadal jestem 4 na liscie:-(. POchodziłam też po tych bliskich obuwniczych dl amałaej jakieś sandałki, albo lekkie bucki, ale ceny:szok:-45zł brzydkie/nie ładne-niby nie tak drogo, ale cholera do konca mies zostało mi 300zł i kilka rachunków.

Do góry