rosolek gotowy ino makaron ugotowac
drugiego dzis nie robie
strajk![]()
W dniu swoich urodzin też bym sie byczyła.

Wszystkiego najlepszego natalineczka.:-):-)
U nas wszystko ok.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rosolek gotowy ino makaron ugotowac
drugiego dzis nie robie
strajk![]()
dziekuje za zyczonkaW dniu swoich urodzin też bym sie byczyła.;-):-)
Wszystkiego najlepszego natalineczka.:-):-)
U nas wszystko ok.Wybyłam z mężem na 2 dni " sam na sam" nad Pilicę.
Wróciłam z udarem słonecznym i ze smażona tak, że nawet chodzenie sprawia mi ból.
Dziewczyny co mogę zrobić oprócz okładów z mleka i balsamowaniu ciała czym tylko się da , by złagodzić poparzenie?
Cierpię...:-(
kochana ktos musi pilnowachej laski
kurcze masakra co za upał ale ja jakos dzisiaj dałam rade bo byłam na basenie pod drzewkiem w cieniu z sasiadeczka sie obijałysmy a nasi mezowie z dzieciakami w basenie buszowali pózniej wpadlismy jeszcze na pizze i piwko no i teraz juz z nogami w górze leze bo jak zwykle spuchły
Natali wszystkiego naj naj najlepszego i widze ze ty tu królujesz na BB ostatnio najwiecej ciebie tutaj widać:-):-):-)
Agnes takie urodzinki powinny:-) byc dzie:-)ci musza sie wyszalec mój makasiu mial w tamta sobote własnie kinder bal na podwórku i było ich 6 cioro dzieci i były zadowolone i jak wieczorem maksiu powiedział ze kinder bal sie udał to byłam zadowolona
Pati oby te zabki szybko wyszły
Mh super ze wyoad sie udał do Anabubki
Dowikla w basenie przed domem tez dobrze jest nie musza to byc jeziorka
A siostra dzwoniła dzisiaj do mnie i wrócili oczywiscie opalona jjak czekoladaaz jej zazdroszcze
ale wazne ze zadowoleni z wyjazdu
![]()
Natali ze 3 dni i zapiszemy
As hej strusiu pędziwietrze
Justyś ma kochana na oparzenia słoneczne najlepszy jest ...sexno co innego mogłaby ci malinka polecić
a tak serio serio to stare sposoby maślanka zsiadłe mleko śmietana kefir chłon=dne prysznice i balsamy z panthenolem albo panthenol w piance jest niezawdony i żel o którym pisała ci As termcoll ja mam w domu zawsze bo jest świetny wiem że na oparzenia świetnie działa tez amol tylko nie wiem czy na te słoneczne też
![]()