reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jejku jaki upał uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Toni tylko wstał a od razu zawędrował do baseniku do łazienki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D siedział prawie 2 godziny :-D:-D:-D:-D:-Dmamusia zdążyła zrobic big pranie ręczne wysprzątać całą łazienke i nikt mi nie przeszkadzał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Obiadek zjedzony dziś zrobiliśmy szybciutki obiad ziemniaczki jajko sadzone i mizeria :tak::tak::tak:nie mam ochoty na gotowanie a na jedzenie tym bardziej :cool2::cool2::cool2::cool2:
Muszę wam się pochwalić że Antonio powoli łapie o co kamman z nocnikiem :tak::tak::tak::tak:dziś cały dzień bez ani jednej wpadki:tak::tak:nawet 2 kupy wylądowały w nocniku :tak::tak::tak::tak::tak:jestem z niego bardzo bardzo dumna :tak::tak::tak::tak::tak:
Iwcik trzymam kciukasy za wizytę już pewnie jestes po więc czekam na decyzję doktorka :tak::tak::tak:
Liduś bo wesela z reguły na początku sa drętwe ale jak sie rozkręci to......no i czekamy na foteczki:tak::tak::tak::tak::tak:
Nataliś jak ty znosisz te upały dalej ratujesz się pepsi ???:-D

reklama
malinka jakos znosze nawte nie puchne:no:
pepsi od trzech dni juz nie pije bo co za duzo to nie zdrowo
troszke sie wystraszylam bo to jednak chemia a ja ja litrami pilam:tak::tak:
ale dzis sobie kupie :-D:-Dtak w nagrode:-D:-D:-D:-D:-D
no i wiatrak chodzi
co ja bym bez tego wiatraka zrobila:no::confused:

U nas hitem woda z lodem cytrynką i miętą świeżą bo to super gasi pragnienie a jak kupimy cole to 2 litry wipijemy owszem w mig ale nadal chodzimy i szukamy picia :-D:-D:-D:-D:-D:-D
idziemy dalej z Antoszką moczyć tyłek w baseniku w łazience :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da potem do pracy i jak tam wytrzym ać jak temperatura w szatniach oscyluje w okolicach 46*:dry::dry::dry::dry::dry:

hej laski

ja po wizycie no i ba jutro musze na szybko robic z rana 6 badan zleconych przez gina w srode mam je odebrac i w czwartek mam przyjechac do niego do szpitala na usg KTG i z tymi wynikami bo jak zobaczył moje nogi to musi sprawdzic czy to nie zatrucie ciążowe:-( bo jak w mocz:-(u wyjdzie mi białko to w czwartek juz mnie zostawi w szpitalu :-:)-:)-(a teraz to mi nie na reke bo jak sie wali to sie wali :-(własnie 2 godzinki temu helikopter zabral tescia do szpitala bo był w kosciele i zemdlał a jak sie ocudził to wymiotował jak kot:no: i zamiast leciec z nim na rzeszów to polecieli na Sanok kurcze i jutro z rana po badaniach jeszcze na sanok do niego musze jechac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak jasny to 30km dalej niz do rzeszowa , a mąż w pracy wiec wszystko na mojej głowie dobrze ze chociaz mamuska blisko to zadzwoniłam i powiedzialam zeby jutro z rana do mnie przyjechała bo taka sytuacja a w domu jeszcze tesciowa która kiepsko chodzi i tez samej jej nie mozna zostawic wiec bedzie z maksiem i tesciowa siedziala a ja pojade zawiezc wszystkie niezbedne rzeczy do szpitala:-(

takze nie wesola u mnie sytuacja sie zrobiła a co bedzie dalej to nie wiem jak ja jeszcze bede musiala byc w szpitalu :dry::dry::dry:mam nadzieje ze nie bedzie zadnego białka w moczu trzymajcie laski kciuki mocnoooooooooooo:tak:plisssssssssss

hej laski

ja po wizycie no i ba jutro musze na szybko robic z rana 6 badan zleconych przez gina w srode mam je odebrac i w czwartek mam przyjechac do niego do szpitala na usg KTG i z tymi wynikami bo jak zobaczył moje nogi to musi sprawdzic czy to nie zatrucie ciążowe:-( bo jak w mocz:-(u wyjdzie mi białko to w czwartek juz mnie zostawi w szpitalu :-:)-:)-(a teraz to mi nie na reke bo jak sie wali to sie wali :-(własnie 2 godzinki temu helikopter zabral tescia do szpitala bo był w kosciele i zemdlał a jak sie ocudził to wymiotował jak kot:no: i zamiast leciec z nim na rzeszów to polecieli na Sanok kurcze i jutro z rana po badaniach jeszcze na sanok do niego musze jechac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak jasny to 30km dalej niz do rzeszowa , a mąż w pracy wiec wszystko na mojej głowie dobrze ze chociaz mamuska blisko to zadzwoniłam i powiedzialam zeby jutro z rana do mnie przyjechała bo taka sytuacja a w domu jeszcze tesciowa która kiepsko chodzi i tez samej jej nie mozna zostawic wiec bedzie z maksiem i tesciowa siedziala a ja pojade zawiezc wszystkie niezbedne rzeczy do szpitala:-(

takze nie wesola u mnie sytuacja sie zrobiła a co bedzie dalej to nie wiem jak ja jeszcze bede musiala byc w szpitalu :dry::dry::dry:mam nadzieje ze nie bedzie zadnego białka w moczu trzymajcie laski kciuki mocnoooooooooooo:tak:plisssssssssss
no to rzeczywiscie niewesolo:no::no::no:
a wiedza juz od czego ten teściu zemdlal:confused:
moze z upalow:confused:
&&&&&&&&&&&
za twoje wyniki
daj jutro znac jak tam po badaniach:tak:

teraz juz wiem czemu moj gin sie martwil ze mam bialko w moczu:sorry2:
ale juz nie mam

my bylismy chwile na dzialce
popodlewac i jak na zlosc byl sasiad ze swoim pieskiem takim wilczurem
mowi ze spokojny ale ja tam obcym psom nie wierze
i siedzialysmy sobie z mama w altance i z czarkiem
bo nie dosc ze moj to Czarek
to ten pies tez Czarek:sorry2:
wolaja do niego czarus synus
no i jak ja mialam wolac na synka jak ten pies zaraz przylazil:sorry2::dry:

hej mamuski wieczorem.
ja nie za fajny mam humor bo mój krystek ma goraczk:-(tak nagle go dopadła a ja nie nawidze jak ma teperature bo mu jest strasznie cieżko zbic:no:troszke sie skarży na gardło,no nic zobaczym co bedzie dzis w nocy i jutro mam nadzieje ze to nic powarznego.
a moje blizniaki juz spia, a ja tak sie najadlam czeresni ze nie wiem co to bedzie:no:chyba z toalety nie wyjde:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc laski:-)

natalineczka-z ta pepsi to ostroznie bo ja pamietam jak w szpitalu bylam na patologi i przyjechala na odzial babka bo miala cukrzyce ciazowa i najprawdopodobniej to przez pepsi.mowila ze pila jej strasznie dużo bo miala zgage i jej pepsi tylko pomagała.

hej mamuski wieczorem.
ja nie za fajny mam humor bo mój krystek ma goraczk:-(tak nagle go dopadła a ja nie nawidze jak ma teperature bo mu jest strasznie cieżko zbic:no:troszke sie skarży na gardło,no nic zobaczym co bedzie dzis w nocy i jutro mam nadzieje ze to nic powarznego.
a moje blizniaki juz spia, a ja tak sie najadlam czeresni ze nie wiem co to bedzie:no:chyba z toalety nie wyjde:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc laski:-)

natalineczka-z ta pepsi to ostroznie bo ja pamietam jak w szpitalu bylam na patologi i przyjechala na odzial babka bo miala cukrzyce ciazowa i najprawdopodobniej to przez pepsi.mowila ze pila jej strasznie dużo bo miala zgage i jej pepsi tylko pomagała.

wlasnie dlatego zrobilam sobie przerwe bo sie wystraszylam dzis sobie znow kupilam ale nie pije jej juz non stop:no:
wode pije
zreszta juz mi sie chyba przepila bo juz mi tak nie smakuje:-D:-D:-D:-D

przed chwila skonczylam ksiazke czwarta czesc zmierzchu
trzecia mi sie bardziej podobala:tak::tak::tak:
nie mowie juz o pierwsej:tak::tak:

teraz dan brown czeka:-D:-D:-D:-D
oj bede chyba miala oczytana córeczkę:-D:-D
z czarkiem tez duzo czytalam
i lata teraz z bajkami i oglada sobie:-D:-D:-D

ellooo

Witam
My po urlopie.Bylo extra i za rok rowniez jedziemy na Chorwacje.Inny klimat, inna kultura, raj na ziemi.Plaza w sam raz dla rodzin.Swietnie przystosowana dla dzieciaczkow.W sumie nie trzeba pilnowac dzieciaczkow bo idac 150m do wody ma sie ja co najwyzej do kolan :).Plaza piaszczysta wiec Laura biegala na bosaka- a ja jej 2 pary butow do wody kupilam:-D
Droga z przygodami.W zyciu nie widzialam tylu ludzi jadacych do jednego panstwa.Na granicy korki.My stalismy 2h ale znajoma kora jechala pozniej stala juz 4h:cool: Na autostradach predkosc max 100km/h ze wzgledu na ruch.Na prom kolejka okolo 2h.W drodze powotnej szybcije to szlo i stalismy jakies 30 minut:tak:.Ogolnie jestesmy mega zadowoleni.Jedzienie pycha i nie do przejedzenia.Pensjonat swietny, extra obsluga.Wszyscy mowili po niemiecku wiec klopotu nie bylo.Na miescie lepiej mowic po polsku tak jak i przy wypozyczaniu sprzetu na plazy- Polacy maja taniej:-):-)

Witam,
odpaliłam na chwilke kompa, bo w te upały to nawet go nie włączam :p

Dziewczyny grasuja na balkonie bo tam jeszcze przyjemnie :)

Widze urlopowiczki powracały :) super, ze wakacje udane :)

Iwcik, trzymam kciuki i duuuożo zrówka zycze :) dla wszystkich...

Lecę po buleczki na sniadanko :)

reklama
hej

witam z rana. Laura spi a ja przez te duchote mimo ze spimy przy wentylatorze nie moge spac:no:
Laura cos mi zaczyna kaszlec i obawiam sie ze to przez zmiane klimatu.Jak wyjezdzalismy tez mi kaszlala a w Chorwacji jak reka odjal wiec tertaz znow ten kaszel jej wrocil:baffled:Jak wstanie bedzie trzeba gardelko spryskac:tak:
Dzis obiadek mam gotowy -zupki wczoraj nagotowalam caly garnek, a wieczorkiem mysle zrobic kurczaka z piekarnika:rofl2:

Do góry