reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z ranca
jestem nie wyspana bo jakos do 3 w nocy spac nie moglam:no:Wczoraj rano pojechalismy nad jeziorko,poznije szykowalismy zarelko i przyjechali znajomi ltorzy siedzieli do 22,wiec juz nawet nie mialam sily wlaczac laptopa:tak:nad jeziorkiem bylo super,woda miala 24 stopnie:szok::szok::szok:wiec dzieciaki nie chcialy z niej wychodzic:tak::tak::tak:Co Ich wyciagalam na jedzonko to zaraz z powrotem uciekali:tak::tak::tak:ja zreszta tez sie kapalam:tak::tak::tak::tak:Dzisiaj jak mi sie bedzie chcialo to tez pojedziemy:tak::tak::tak:

ANKA
Witaj z powrotem:tak::tak::tak:Ciesze sie ze wakacje mieliscie udane:tak::tak::tak:
Korkow i podrozy wspolczuje:no:Ja to bym wolala wsiasc w samolot i szybciutko byc na miejscu:tak::tak::tak::tak:

IWCIK
Trzymam kciuki za badania:tak::tak::tak:Daj znac co z tesciem:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Ty sie pepsi ratujesz ,a ja cala ciaze z Dominikiem pilam cole a z dziewczynkami red bulle i fante:tak::tak::tak:

Lali nadal spi.Ja fotki poogarnialam i co dalej?
Pranie mam wyprane wiec chyba trzeba sieubrac i do pralni zejsc:baffled:
Szczerze to mi sie nie chce ale mam jescze jdno do wstawienia:dry:
I ta gora prasowania:baffled:

A i zapomniala siepochwalic ze moj maz w Cro kupil mi piekny srebrny pierscionek z krysztalkami Svrovskiego:sorry2:Weszlismy do jubilera zapytalam o cene ale byl mi za drogi wiec wyszlam a moj utargowal cene i go kupil:-)

Hej dziewczyny, ja znów tylko na chwiklę. Normalnie rozpywam się, tylko mnie do brytfanki włożyć i zapiec w sosie wlasnym. Masakra. na tym 10 piętrez to już w ogól enie wyróbka. Nie mam na nic teraz czasu, jedna babcia uteskniona, druga babcia tez, pisze cv i listy, zaraz zaczne je roznosic. Dzis akcja dywan, Piotr poszedł go wytrzepac, zawiezie do pralni i bede z nim dzialać, albo go odratuje albo wyrzuce. Znów wróce wieczorem. Wczoraj po 21:szok:. Dzis pewnie tez, bo w tym upale sie nie da inaczej jak tylko z wieczora, rano tez juz tak daje, ze szok.
Malinus niczym sie nei przejmuj, ciesze sie, z e cos tam sie spodobało. no na chłopca to a nie bardzo mam, ale jak mam to czemu nie:-). Szkoda tylko i pluje sobie w brode, ze tak późńo sie obuzilam, bo na malego szkraba to mam tego kilka fajowych sztuk, no trudno.

dziewczyny obiecuje powstawiać zdjęcia, al jak do nich choćby przysiade, nawet nei wszytskie jescze na kompie mam...

O Boziu, no lece, pranie, sprzatanie, obiad i w droge...

hej dziopki :)

anka ty szczesciaro, urlop super i m pierscioneczek kupil dawaj tu fotki tego cacuszka:tak::tak::tak:

wiktoria ales popedzila :-D:-D:-D:-D

dowikla red bule tez uwielbiam ale sie boje:baffled::baffled::baffled:

witam z rana niedlugo ma znow facet po probke przyjechac a czarek kupy nie zrobil:no:
no ale z niego nie wycisne:sorry2:
dalam mu wczoraj syrop na popedzenie ale i tak nic:sorry2:

cala noc chodzil wiatrak
ja sie budze o 3 w nocy patrze a kto kolo mnie spi??
synek moj przyszedl chyba w nocy i nie mogl mnie chyba dobudzic i zasnal:-D:-D:-D:-D
przenioslam go do lozeczka
a o 5 godzinie znow przyszedl i sie kolo mnie polozyl tym razem normalnie tak sie przytulil kochany ze az sie cieplo na serduchu robilo:tak::tak::tak::tak:
i tak spal taki przytulony, az zal mi go bylo ruszac wiec spal ze mna:tak::tak::tak::tak:

Witam z rana :tak: pogoda coś się popsuła ale i dobrze może popada w końcu to inne powietrze będzie :tak: Kuba wstał jakoś po 9 i już marudzi :dry: A mnie głowa i ząb boli do tego :baffled: dzisiaj nie do życia jestem. Jeszcze nic nie zrobiłam, a mam w planie pościel wyprać ale coś mi się nie chce:sorry2: M mi wczoraj drzwiami od auta palec przytrzasnął :crazy: no z bólu to się do dzisiaj zwijam, dotknąć go nie mogę nawet ani nic:no: dobrze że wczoraj pranie zrobiłam od razu z morza bo dzisiaj by mi schło długo :tak: idę się wziąć za sprzątanie bo nic nie zrobię :-p Aniu super że urlop się udał czekamy na fotki :tak: ja wrzucę jak Kuba pójdzie spać :tak:

czesc mamuski!!!
matko jak u nas dzis grzeje od samego rana-masakra!!!
dzieci marudne,nie chca spac ale w cale im sie nie dziwie bo w takie upaly to cieżko zasnac.mój m pojechal z krystianem do lekarza bo dalej goraczkuje i mówi że go gardło boli.mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny.
a ja dzis sie obijam:tak:pposprzatalam juz sobie i na obiad bede dzis miala jajko sadzone,frytki i mizeria nie chce mi sie nic gotowac a tym bardziej jesc.

miłego dnia:-)

ania-kochana,witaj!!!!
super że wam sie wakacje udały.
czekamy na fotki:tak:

Witam kochane w chłodniejsze wtorowe przedpołudnie :happy:
U nas dziś niebo zachmurzone wieje i zanosi się na deszcz jaka ulga:tak: dlatego skorzystałam z tego i rano z Tonim zrobiam większe zakupy i zaliczyłam palc zabaw :tak::tak::tak::tak:
Iwcik kurcze współczuję ci bardzo będzie dobrze bo musi. Grunt żeby Lenka była zdrowa i wytrzymała w twoim brzuszku jeszcze z miesiąc :tak::tak::tak:ja miałam z Adamem i Julką zatrucie ciążowe puchłam na maxa białko w moczu i do tego bardzo wysokie ciśnienie :baffled:leżałam w szpitalu obyś ty go uniknęła :tak:ale to już końcówka niedługo będziesz walczyć z nocną bezsennością bo ssak się będzie budził do cyca :-D:-D:-D:-Dmleczarnią swoją ...ale te słodkie minki i zapach maleństwa wynagrodzą wszystko :tak::tak::tak:a teściu oby to nie udar :-:)-:)-(
Liduś oby gorączka poszła precz :tak::tak::tak::tak:jak twoi mali chodziarze????????????
Natali kurcze pies czarek:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: hmmmmmm a rex to już nie łaska :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a taki mały przytulony słodziak to sama radość :tak::tak::tak:
Ania super że urlop udany akumulatory naładowane:tak:a twój Bodziu tez trochę odetchnął od firmy pracy i wreszcie miał czas dla was:tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka ty teraz jak nasza As struś pędziwiatr :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana gdzie składasz cv?????????????????????????
Moja Julka rozmawia dziś ze mną przez telefon i nagle mama już nie mam czasu z tobą gadać bo idę na randkę:szok::szok::szok::szok::szok:ja na randkę????ona no tak umówiłam się koło piaskownicy z Kubą :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja no a Bartek przecież mówiłaś że go kochasz????a Julka no kocham go jak jestem w szczecinie a teraz jestem u babci i mam tu chłopaka no przecież z kimś się całować muszę :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mama mówi że mają z nich ubaw bo siedzą cały dzień razem w piaskownicy razem na huśtawce ogrodowej razem jedzą obiad na dworze razem chodzą na lody :-D:-D:-D:-Di mama nie może go wyciągnąć nigdzie z podwórka no chyba że z Julką :-D:-D:-D:-Dno więc moja córka co do facetów i miłości ma całkiem zdrowe podejście :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja dziś kupiłam w realu Julce zeszyty farby kredki świecowe i kleje i Adamowi część zeszytów :tak::tak::tak:farby i kleje musze powoli kupować im wszystko co by później szoku portfelowego nie doznać :baffled::baffled::baffled::baffled:
Na obiadzio robię dziś (czytaj kupiłam w garmażerce) pierogi ruskie z zasmażką do tego kefirek i obiad gotowy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

U nas upal jak cholercia- wyszłam z Maksem na spacer ale wróciłam po godzinie, a w sumie myślałam że po trzech, bo tak się wymęczyłam:baffled:

Obiad zrobiłam juz o 11:-D nalesniów mi się zachciało...:rofl:

Wozek już wrócił naprawiony:tak:

Aniu
zazdroszcze wakacji i pierścionka:-)
iwcik przykro mi.. obyś nie wylądaowała w szpitalu:no:

reklama
No ja na obiadek dzisiaj pomidorówka i coś wyklepie na drugie potem :tak: pościel się właśnie wyprała i akurat przestało padać więc wyschnie do wieczora :tak: padało przez pół godziny i od razu lepiej się oddycha, mieszkanko wywietrzone i super :-D zaraz Wam kilka fotek wkleję z wakacji jak je uporządkuje :tak: Kuba śpi i mam nadzieję że da odpocząć chociaż do 15 :-D

Załączniki

• P7090384.jpg
    P7090384.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 36
  • P7080275.jpg
    P7080275.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 33
  • P7090403.jpg
    P7090403.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 40
  • P7080200.jpg
    P7080200.jpg