reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziekuje bardzo:zawstydzona/y:
tak sama stoi i stawia pirwsze kroczki :)
jak na razie 2 tylko ale zawsze cos :-)
wogóle była szybka,..jak miała 8 tyg to podnosila sie do siadu , a jak miala 4 sama siedziala i sie nie chwiała:tak:
jak odblokuje filmiki na yt to mozesz sobie obejrzeć filmiki jeśli masz ochotę;-)

aha i dziękuje za przyjęcie :)

bardzo chetnie zobacze :)
A ja myslalam ze moja byla predka :))) Moja w wieku Twojej to zaczela raczkowac :D a Tu prosze, super! Bystra dziewczyna pewnie po mamusi :))

Ja juz wykapana i jakos poczulam sie glodna wiec odgrzalam sobie bigosik.Mialam jeszcze jeden sloik w lodoweczce, uchowal sie:)
Moj wraca z Polski i sie okazalo ze przywiezie siostrzenca.Ja to mam tych mlodziakow dookola.Adrian ma 16 lat wiec mlody komar :) Ale swietnie sie dogadujemy wiec mysle ze nie bedzie problemu

Anabubka tak wiec czekam na foteczki twojego dziela:) a i wazna rzecz wykorzystac meza :)) A Paulina ma jeszcze te zajecia ?

Ostatnia edycja:
reklama
aha juz sobie przypomnialam
jak wkleilabym link to byscie nie zobaczyly , ale jak wam podam nick to na oryginalnym mozecie normalnie zobaczyc..
nick to kamidne ;-)
moja szybciej chodzila przy sofie niż raczkowała:-D

anabuba .... te pomiary małej to z maja... teraz dopiero 28 idziemy ją ważyc ponownie ,.. w ie robi się to rzadko...:sorry2:

aha juz sobie przypomnialam
jak wkleilabym link to byscie nie zobaczyly , ale jak wam podam nick to na oryginalnym mozecie normalnie zobaczyc..
nick to kamidne ;-)
moja szybciej chodzila przy sofie niż raczkowała:-D

anabuba .... te pomiary małej to z maja... teraz dopiero 28 idziemy ją ważyc ponownie ,.. w ie robi się to rzadko...:sorry2:

troche przegladnelam te filmiki, fajowa pamiatka :))

Ja juz uciekam,koorowych snow

witam sie i ja:-)

zbanowali mnie:wściekła/y: i usuneli ogloszenie z praca w dziele "jak zarobic siedzac w domu" teraz niewiem czy pisac jeszcze raz

anabubaa to twoj dom jest w takim zaawansowanym stanie???:tak:
pozazdroscic....ja ciagle maze o wlasnym domku z ogrodzem, :-)
ale musze zadowolic sie wynajetym mieszkaniem:-(

kamcia witaj. widze ze nie tylko ja nie spie o tej porze;-);-);-)

ide spac, jutro doczytam:-)

dobranoc wszystkim:rofl2:

hej mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko jeśli do was dolączę....:zawstydzona/y:
poczytalam inne wasze tematy , napisałam conieco o sobie...
chcialabym żebyscie mnie przyjęly do waszego grona:-)
witmy witamy
czytalam ze ksiezniczka rychlutka:tak::tak::tak:
ślczna dziunia:tak::tak:
bardzo chetnie zobacze :)
A ja myslalam ze moja byla predka :))) Moja w wieku Twojej to zaczela raczkowac :D a Tu prosze, super! Bystra dziewczyna pewnie po mamusi :))

Ja juz wykapana i jakos poczulam sie glodna wiec odgrzalam sobie bigosik.Mialam jeszcze jeden sloik w lodoweczce, uchowal sie:)
Moj wraca z Polski i sie okazalo ze przywiezie siostrzenca.Ja to mam tych mlodziakow dookola.Adrian ma 16 lat wiec mlody komar :) Ale swietnie sie dogadujemy wiec mysle ze nie bedzie problemu

Anabubka tak wiec czekam na foteczki twojego dziela:) a i wazna rzecz wykorzystac meza :)) A Paulina ma jeszcze te zajecia ?
i ja czekam na zdjecia:tak::tak:
anka to takos jakos podejrzanie wygada:-D:-D:-D:-D
m nie masz w domu za to zawsze jakis baratnek albo siostrzeniec sie trafi;-):-D:-D
pisz tu jao to jest naprawde:-p:-D:-D:-D
witam sie i ja:-)

zbanowali mnie:wściekła/y: i usuneli ogloszenie z praca w dziele "jak zarobic siedzac w domu" teraz niewiem czy pisac jeszcze raz

anabubaa to twoj dom jest w takim zaawansowanym stanie???:tak:
pozazdroscic....ja ciagle maze o wlasnym domku z ogrodzem, :-)
ale musze zadowolic sie wynajetym mieszkaniem:-(
to takze moje marzenie:tak::tak::tak::tak:

bubka widze ze u ciebie baaaaaaaardzo pracowicie:tak:
czekam na foteczki
zreszta juz to pisalam:-p:-D:-D
ok spadam bo nikogo juz nie ma
pewnie as niedlugo zajrzy
mala sie wierci jak nie wiem co:sorry2:
az mi brzuch caly faluje
i czuje kazda kosc:dry:
a jak powiem spokoj tam to ta mnie w zebro albo jajnik
ech wredota to bedzie mala:sorry2::-D
ok spadam bo rano pewnie mlody sie obudzi
i trza bedzie wstac:sorry2::-D:-D

kamcia ogladalam filmiki
malutka jest przeslodka
fajna pamiatka ja tez czarka nagrywam i mojego brata i teraz jeszcze siostrzenca tak wiec kamera zawsze jest w torebce :)
pozniej montuje filmy z pisenkami zdjeciami i mamy juz dwa takie albumy czarka i juz sie trzeci szykuje wiktorowi narazie jeden zrobilam:)
swoje zawsze na pierwszym miejscu :)

Ostatnia edycja:
Witam.
Zgadłaś Natali ,że zajrzę,bo spać nie mogę,ale z nerwów tym razem.:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie poczytam ,bo z taką złością to żadnych faktów nie kojarzę.
Witam nową mamusię .:-)

Przeczytałam 2 ostatnie posty :zawstydzona/y:
wybaczcie :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ach słów brak...
Przywieźli nam łóżko i trzeba reklamować.
Źle nawierty są porobione.
Śpimy na samym materacu już 2 noce,a pewnie z tydzień ,albo i dłużej potrwa.:crazy::baffled::baffled:

Mam przez to rozpiździel w domu,nic nie zrobione,przejść nie ma jak....:baffled::baffled:
A jeszcze jutro do pracy na 5 godzin do fundacji.:-:)-:)baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

reklama
no to mi ulzylo bo juz mialam jakies czarne mysli:tak::tak::tak:
no ale materaca wspolczuje
z drugiej strony lepiej jest miec materac niz jakby mieli wam dobre lozko przywiezc ale bez materaca:-D
no na samych zeberkach byscie sie raczej nie wyspali:-D
sorki ale mam nawet dobry chumor i wogole mi sie spac nie chce:no::no::-p:-D:-D

Do góry