reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też sama z dziecmi siedze... Mój pojechał z szwagrem do kumpla.... mi sie nie chciało z takim bólem tylko bym im tam narzekala.... a tak marudze sobie w domciu sama do siebie :p;/

reklama
Ja też sama z dziecmi siedze... Mój pojechał z szwagrem do kumpla.... mi sie nie chciało z takim bólem tylko bym im tam narzekala.... a tak marudze sobie w domciu sama do siebie :p;/

pewnie tez bym sie nie zdecydowala- z takim bole na spotkanko? lepiej samej ponarzekac do siebie :)
Ja uciekam bo rano bede miala ciezkie wstawanie
Dobranoc

aaaaaaaaaaaa właśnie ANKA!!!! jak będziesz w PL to idziemy na impreze!!!!:-D:rofl:
pamiętaj że nie odpuszczę! :tak:
może patrysie też M puści?:rofl:

witajcie z rana.Oliwka nie dała dlużej pospać .

teraz jemy sniadanko a Oliwka ogląda bajki :tak::tak::tak:

pogoda strasznie sie zepsuła,zimno,wiatr i deszcz pada brrr

a ja amam dziś straszliwego lenia,nic a nic mi się nie chce :-D:-D:-D:-D

No cóż dla dzieci sie robi wszystko :)):)):))
Wiesz w sumie to bym nie narzekała ale Seba juz jest starszy chce na basen a ja nie mam jak stroju włożyć bo zawsze cos widać :///
a jednoczescioay , albo sa te nowe 2 czsciowe majtki i koszulka, a zamiast majtek mozeszz zalkozyc spodenki :tak:
nie ma sie co przejmowac, ja mam jednoczesciowy i sie ciesze ze zakrywa, moze jak sie kiedys za domem opale to bede chodzila w bikini :-p poki co mala jest za mala zebym mogla sie przy niej wylegiwac na sloncu bo ciagle trzeba jej pilnowac ;-)

WITAJCIE KOCHANE:-):-):-):-):-):-):-)

już wróciliśmy,ale ten tydzień zleciał,Oliwka odsypia nieługo będę ją budzić a ja ogarniam,sprzątam i piorę .

Było superowo ,odpoczelismy szkoda ze tak szybko to się skończyło.

Oliwka była mega zadowolona,staraliśmy zajmować jej czas aby nie odczuła że odstaje z powodu tej nogi złamanej i myslę ze nam się udało.

Kąpała się w morzu jedna nogą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pływała na motorówce i pontonie,budowała zamki z piasku,robiliśmy sobie wycieczki rowerowe,zwiedziliśmy nie tylko Grzybowo ale też Kołobrzeg 2x.Mrzezyno 2X,Dżwiżyno :tak::tak::tak::tak: także mieliśmy co robić.

Oliwka przepuszczała kasę na wesołych miasteczkach i tym podobnych,jeżdziliśmy na gokardach no było rewelacyjnie.

Oliwka zakolegowała się z dzieciakami z ośrodka,opiekowali się nią super sie razem bawili.

Fotki wstawie póxniej jak je uporządkuje bo zrobilismy ich ponad 500szt:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Buziaki:-):-):-):-):-):-)
świetnie ze urlop jednak udany:tak::tak::tak::tak:
foteczki koniecznie;-):tak::tak::tak:
ellooo

Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra:tak:
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka:tak:
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu:tak:

MY dzis pospalysmy prawie do 11:tak: O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko:rofl2: TYle razy jechaly ze szok:szok: kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac:rofl2:
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi:sorry2:

Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim:sorry2:
lepiej pozno niz wcale, pierscioneczek sliczny
jak m pojedzie i bede miala wiecej czasu to wkleje moj :tak::tak:
i wszystko w co sie obkupilam:-p:-D:-D:-D
jak sie chwalic to sie chwalic

ja ino tak na chwileczke
zmykam zaraz obiad konczyc bo m o 12,30 wyjezdza i trza go wyprawic
na szczescie w srode prawdopodobnie ma wrocic:tak::tak:
pozniej wpadne;-)

Hejka dziewczyny, witam niedzielnie. Wstałam o 6 i spać nie mogłam. W domu cisza, wszyscy dosypiali a ja nie mogłam. No nic, wstałam zrobilam śniadanie i jak młoda sie obudzila to mnie śpiączka dopadła, masakra. I pospane:-D:-D:-D

hehe luna... no chwal sie chwal, masz czym :-D
moje akwa nie wiem ile ma litrow, ale moge je zmierzyc jesli to cos da..haha
albo lepiej pojde do sklepu i spytam ile l ma to akwa:-p nazw rybek za nic bym nie zapamietala:-p
Wys x szer x dł i masz ile litrów, a no i podzielić przez 1000.

Ale jestem ni e dożycia. Teściówka miałą dzwonić, bo po prezent na rocznicę mieliśmy pójść i cisza...hmmm
Gość już poszedł, a m lenia mamy nieziemskiego, hehe. No to idę sie lenić.

Witam w niedzielę :tak: pogoda taka sobie, nie pada ale chłodno jest :tak: i dobrze przynajmniej człowiek odetchnie od tego upału :tak: M na służbie, dopiero jutro będzie :tak: a ja dzisiaj robię sobie dzień dziecka :-D łóżka nie pościelone i w piżamie chodzę cały dzień :-D ale do tego głowa mnie znowu zaczyna boleć :dry: Kuba lata, zaraz mu jeść dam i spać a ja sobie będę do końca książkę czytać "motyl we mgle" :tak:

Agnes super że urlop udany :tak: czekamy na fotki :-D a ja idę do końca obiad robić, zajrzę potem :tak:

reklama
Do góry