reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

elegancka pogoda:-D:-D:-Dmi taka pasuje deszcz zimno i jest oki :-D:-D:-Da moje dziecko sie nudzi dobrze ze babcia jeszcze mu cos wymysla bo by całkiem zwariował:tak::tak::tak:teraz ogladaja bajki ciekawe jak długo:-D
Mezus pojechał do pracy troszke wczesniej bo pojechał jeszcze do tteści zobaczyc co tam u niego słychac:-D

Basen superowy kurcze sama bym w takim posiedziała tylko musiałabym najpierw sobie kupic a pózniej ze dwie studnie wody wlac :-D:-D:-D

Dowikla super ze badania sa dobre :-):-):-)

Siostra ile ty spisz?????????? u mnie to sie skonczy bedziesz wstawaac o 8 :-D:-D:-Dbo dzieciaki beda skakać:-D:-D:-D

Lidka tylko bez deprechy :tak::tak::tak:

Magdamir podziwiam odwazyłas sie tak w ciemno pojechac do niemiec z dziecmi i bez znajomosci jezyka superrrrrrrrrrrr podziwiam ale teraz juz chyba bedzie git dzieci zaczna bardzo szybko łapac znajomosc niemieckiego i bedzie z górki , zamawiasz firanki na allegro to chyba za przesylke płacisz sporo??????? Ja sama szyje własnie dzisiaj skończyłam prawie :-D:-D:-Dale juz wisza na oknie :-D:-D:-D

reklama
witam Was

u nas dzisiaj nie ciekawie
Sewek wyladowal w szpitalu....
spadl z komody bo siegal po ksiazke i zaraz zrobil mu sie wielki naprawde ogromny guz....
wiec moj pedem do lekarza a potem do szpitala
rozpoznanie: Stłuczenie głowy, krwiak okolicy ciemieniowej prawej!!!

zrobili co mieli i przyjechali spowrotem do domku,
mam obserwowac jego zachowanie, czy nie ma zawrotow nie wymiotuje itd.
wiec poki co caly czas z nim siedze.
ma energie na zabawe, nic sie nie dzieje i oby tak zostalo....
za 3 dni kontrola u naszego lekarza,

wiec niestety nie poczytam :(
jak mi sie uda to moze wieczorem wejde bo z tym zasiegiem w play'u to kiepsko ;/

papa

Jestem i ja, witam dziewczyny-co za dziń pełen wrażeń, a teraz nudy, hehe

Beata a Twój to pali to cuś, żeby rzucić nałóg? Daj znać czy działa, to i nam kupię, hehe.

As ja nie stety Ci w tłumaczeniu ni epomogę a mój teraz taki zalatany, że nawet mu ni ewspomnę. Biedny na 12h do pracy nan ockę i oka nie miał czasu przymknąć nawet.

Anabubka, głupoty śnisz powiadasz? M soę ostatnio śnio, ze ojciec spalił żywcem mojego psa więc zatłukłam go na śmierć. Ale jak! Waliłam jego głową o kant boazeriiw przedpokoju( u nich) i jak odzyskiwał przytomnośc to dalej nim tłukłam-żeby się pomęczył:szok::szok::szok:
Basen bombowy, oj chciałoby sie, chciało, hehe. No i wiatrołap niczego sobei wygląda:tak:

Dowikla fajnie, ze wyniki dobre, oby się już utrzymały:tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&

Pati no następny kaskader:no::szok:, mam tylko nadzieję, że żadnych powikłań nie będzie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!

No i gdzie reszta cytatów?

oj.

A co u nas? oki!
Wczoraj Piciu wystawił ogoszenie samochodu na sprzedaż a dziś już go puściliśmy! Teraz tylko kredyt załatwić i kupować nowe auto! U nas zawsze wszystko jakoś tak szybko idzie-od podjęcia decyzji do końcowych realizacji:szok::rofl2:.

No a ja się teraz nudzę i gram w pasjansa- pająka:-D:-D:-D

Pati zdrówka dla Sewiego :tak::tak::tak: oby nic się nie stało :tak:
Magdamir normalnie podziwiam. Ja bym mogła tam mieszkać, ale ja języka nie znoszę :sorry: niestety taki uraz ze szkoły średniej :sorry: a gdzie wcześniej mieszkałaś bo wspominałaś że mieliście spotkanie w lubuskim a ja jestem z lubuskiego :tak:
Malinka to w końcu masz pełną chatę :-)
Dowikla to dobrze że z serduszkiem wszystko ok :tak:
Bubka basen pełen wypas :tak: tak samo jak wiatrołap :-D

Witam wieczorem. Kuba chodzi i podżera mufinki :-D ciekawe czy kachę mi zje ;-) wodę mam ciepłą w końcu :-D:-D Kuba już wykąpany i ja też teraz M siedzi i jeszcze musi łazienkę posprzątać. A ja do kuchni muszę wejść bo mam mega bałagan a nie będzie mi się chciało jutro zmywać :sorry: lenistwo się szerzy :-D:-D:-D idę obejrzeć przyjaciół do końca :tak: zajrzę potem albo jutro :tak:

hejka.

ja wpdłam tylko na chwilkę bo iecznie nie amm czasu na kompa.

teraz zdązyłam poczytac co u Was a Oliwka już beczy że mam zejść z kompa i się z nia pobawić :cool:

normalnie przez ten gips zrobiła sie taka ciapowata,płaczliwa i marudna,cały czas trzeba się z nią bawić,trochę ją rozumiem bo jest uziemiona ale czasmai przesadza.

no ale aby wytrzymac do trzeciego sierpnia.
mam tylko nadzieję że wszystko dobrze się zrosło i będzie mogła chodzic bez problemu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati kurczę no to sie porobiło :no::no::no::no::no::no: oby tylko na tym guzie się skończyło aby nie było żadnych powikłań :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a mnie dziś czeka sterta prasowania aż na samą mysl robi mi się niedobrze.ale jak mus to mus.

no i tyle se posiedziałam.co sekunde mamo to mamo tamto :crazy::crazy::crazy::crazy:

zwiewam:tak::tak::tak::tak::tak:

wysylam troche sloneczka, tak na lepsze samopoczucie :))
Z braku sloneczeka to mozna sfiksowac
A co tam na obiad pichcisz?
Ja to chyba mielone rabne bo mam ochote :))

No ja też poproszę :tak:

Witam i ja
Ostatnio jakos na wszytsko brakuje mi czasu a do tego weny na czytanie i pisanie tez brak:no::no:Baa nawet laptopa nie chce mi sie wlaczac:no::no::no:
Wczoraj odebralam wyniki moczu Wiktorii i sa juz o wiele lepsze,wiec na razie ma spokoj z badaniami i lekami:tak::tak::tak:Ale w razie gdyby pojawila sie jakas infekcja lub nietypowa goraczka to od razu musze znowu badac mocz:no:
No i w koncu wczoraj dodzwonilam sie do kardiologa po jakis dwoch miesiacach i udalo mi sie umowic Wiktorie na wizyte na wczoraj:tak::tak::tak::szok::szok::szok:No wiec na 11 bylysmy u pediatry odebrac wyniki a na 13 jechalismy do kardiologa:tak::tak::tak:U kardiologa b/z czyli w sumie ok:tak::tak::tak:Szmer jest ale bedzie on Jej towarzyszyl dopoki bedzie roslo Jej serduszko czyli tak do 18 roku zycia:tak:Trzeba to kontrolowac,ale nastepna wizyte mamy dopiero za 3 lata:tak::tak::tak:
Teraz bede probowala tak samo umowic Klaudie i Dominika bo normalnie nie ma juz miejsca w tym roku:szok::no::no::no:
A dodam ze bylam na NFZ:tak::tak::tak:

Sorki,zle nie poczytalam co u Was:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Od rana wzielam sie za sprzatanie ale jzu mi sie odechcialo tego sprzatania:no:

Bo do NFZ trzeba mieć końskie zdrowie :/
Ja mam termin do kardiloga, na październik :/

witam Was

u nas dzisiaj nie ciekawie
Sewek wyladowal w szpitalu....
spadl z komody bo siegal po ksiazke i zaraz zrobil mu sie wielki naprawde ogromny guz....
wiec moj pedem do lekarza a potem do szpitala
rozpoznanie: Stłuczenie głowy, krwiak okolicy ciemieniowej prawej!!!

zrobili co mieli i przyjechali spowrotem do domku,
mam obserwowac jego zachowanie, czy nie ma zawrotow nie wymiotuje itd.
wiec poki co caly czas z nim siedze.
ma energie na zabawe, nic sie nie dzieje i oby tak zostalo....
za 3 dni kontrola u naszego lekarza,

wiec niestety nie poczytam :(
jak mi sie uda to moze wieczorem wejde bo z tym zasiegiem w play'u to kiepsko ;/

papa

Zdrówka dla Sewka, biedaczek, pewnie się wystraszył :(

Moje dzieci dzisiaj rozdarte, ja zresztą też jakaś do D...

Prasowanie to dobry pomysł przy tej pogodzie, zwłaszcza, ze troszkę się nazbierało...

A no i postanowione-w czwartek 5 sierpnia wyjeżdzam( a włąsciwie to w srodę w nocy ). Szkoda, z epogoda się skończyła...

dziewczyny szukam czegoś specjalnego na rocznicowy obiad. Coś z mięsem a bez owoców. specjal edyszyn, ful wypas, włosy stają. Nie mam pomysłu

Witam wieczorkiem
Wlasnie wrocilam z mlodymi do domku i zaraz zrobie jakies jedzonko:tak::tak::tak:Dziewczynki znowu nie spaly w dzien to sa jakies marudne brrr:no::no::no:Pogoda do bani,wiec duzo siedzimy w domu:wściekła/y:No ale posprzatalam sobie do konca chatke i wszystko poprasowalam:szok::szok::szok::tak::tak::tak:Zdolna jestem co?:-p

MALINUS
Super ze masz juz cala rodzinke w domku:tak::tak::tak:Ciekawa jestem kiedy bedziesz mowila ze chcialabys zeby znowu wyjechali hehe;-):-)
Jesli chodzi o wyprawke to jeszcze nic nie mam dla Dominika:no:Jakos mi sie nie spieszy,pewnie kupie we wrzesniu albo jak bedzie chcialo mi sie ruszyc dupsko i isc do szkoly po spis ksiazek:-pJak sie nie myle to maja Wesola szkole:tak::tak::tak:I nawet ostatnio widzialam te ksiazki jak przechodzilam kolo ksiegarni bo byl na wystawie caly komplet i kosztowaly 170zł:tak::tak::tak:
A bohaterowie to chyba nadal zygzak mc gueen i bakugany:rofl2:plecak to juz ma ta walizke na kolkach z takimi ufoludkami:tak::tak::tak:
A Ty juz wszytsko masz dla Julinki?

LUNKA
To szybko pozbyliscie sie autka:tak::tak::tak:Powodzenia z kredytem:tak::tak::tak:

PATI
Zdrowka dla Sewka:tak:
Pociesze Cie ze moj Dominik mial bardzo podobnie

BEATKO
Co to sa mufinki???:shocked2:

MH
To witam w klubie matek rozdartych dzieci:no::no::no:
Jutro ma byc ciut lepsza pogoda wiec moze i nasze dzieci beda lesze;-):-)

MAGDAMIR
Witam,bo my sie chyba jeszcze nie znamy:-)

IWCIK
No chyba jestes jedyna ktorej taka pogoda odpowiada hehe:-);-)

LIDUS
I jak znajoma przyjechala?Mlodemu podobal sie Shrek?

reklama
LUNKA
A gdzie wyjezdzasz?Bo ja chyba nie w temacie:crazy:

Ale napisalam mega dlugachnego posta:szok::-D

My juz po kolacji i nie dlugo moja potworki ida sie myc:tak::tak::tak:

Do góry