Witam laseczki poobiednio 
Natalineczka bugibibis jest około 9 rano na pewno a potem jeszcze koło 14 wiem bo moi to uwielbiają

Liduś jak Krystian po lekarzu???????????
Dowiklus ja moich szykuję po troszku do szkoły tzn juz oboje są w 100% gotowi
jeszcze tylko Adamowi buty zmienne musze kupić 

teraz ich powoli obkupuję na zimę
Julka ma już tą kurtkę kurtka na niunię, roz.128-134cm POLECAM (1167646662) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj kupiliśmy jej jeszcze taką NEXT 128 7-8 CUDNA KURTKA PUCHOWA + H&M SZALIK (1175839231) - Aukcje internetowe Allegro
Adamowi taką dziś przyszła jest świetna
Kurtka zimowa + GRATIS! (1171353247) - Aukcje internetowe Allegro
Antkowi kupiłam w czerwcu w lumpku kurtke zimową nexta więc w kurtki już są zaopatrzeni może jeszcza Adamowi kupię potem jeszcze jakąś zimówkę na zmianę
Potem muszę im kupić buty zimowe bo nie mają i Adamowi i Antoniemu czapki i szaliki bo Julka ma
A no i całej trójcy rękawiczki
Kurtki wiosenno -jesienne mają wszyscy więc jestem zadowolona Julka z Antkiem maja kalosze Adam nie chciał butki jesienne o właśnie te skórzane adidasa są na Antka teraz dobre te od ciebie więc super bo one takie fajne za kostkę i adidaski więc oni mają buty jeszcze tylko Adamowi jakies jesienne i będzie git a i Julce muszę jakąś czapkę jesienną kupić ten berecik mi się bardzo podoba Cudny berecik . firmy Accessorize. (1164521051) - Aukcje internetowe Allegro jak myslicie będzie pasował do Julki śliwkowego jesiennego płaszczyka?????
Beata nie ma to jak rodzina

kochana nie denerwuj się proszę a to twoje serducho to mnie martwi kochana :-(
As super że jestes zaraz obejrze filmiki

Pranie kolejne sie pierze za oknem byle jak zabieram sie za drugą ture prasowania
Ania to Iwonka dzisiaj wychodzi z Lenką do domku????????????????????? jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uściskaj je obie mocno mocno mocno:*****************

Natalineczka bugibibis jest około 9 rano na pewno a potem jeszcze koło 14 wiem bo moi to uwielbiają

Liduś jak Krystian po lekarzu???????????
Dowiklus ja moich szykuję po troszku do szkoły tzn juz oboje są w 100% gotowi

teraz ich powoli obkupuję na zimę

wczoraj kupiliśmy jej jeszcze taką NEXT 128 7-8 CUDNA KURTKA PUCHOWA + H&M SZALIK (1175839231) - Aukcje internetowe Allegro
Adamowi taką dziś przyszła jest świetna

Antkowi kupiłam w czerwcu w lumpku kurtke zimową nexta więc w kurtki już są zaopatrzeni może jeszcza Adamowi kupię potem jeszcze jakąś zimówkę na zmianę

Beata nie ma to jak rodzina

As super że jestes zaraz obejrze filmiki

Pranie kolejne sie pierze za oknem byle jak zabieram sie za drugą ture prasowania

Ania to Iwonka dzisiaj wychodzi z Lenką do domku????????????????????? jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uściskaj je obie mocno mocno mocno:*****************