reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

color=Blue]
Mija dobrze ze na mnie nie trafilo bo by sie babolcom oberwalo...co je to do choelry obchodzi????? kurcze jak chca miec w majtach parnik to ich problem ;)
[/color]

reklama
mnie dzisiaj stara baba tez wkurzyla-szeroki chodnik ze 4 wozki wejda; jade z kumpela i 2 wozkami a ta..no pewnie jeszcze 3 wezcie....myslalam, ze jej odpowiem,alew sie powstrzymalam-szkoda nerwow i szacunek dla starszych :p

Czesc kobietki wieczorową porą :)

Ja juz jestem free ...Jasio kimA OD 6:30 ;D .
Ogoliłam sobie nogi i wyszorowałam piety ..pomalowałam paznokcie i czuje sie jak bogini :p

jeeeeee O0 O0 O0 O0 O0

Biedroneczko, ja tez sie robię na Matę Hari...( Mój mąz mawia że hara na macie)
dziś wielka randka...piję kawę, kupiłam żelazny zestaw randkowy: cini mini, biała czekolada i lody kawowe.
Do tego kawka orzechowo waniliowa...i- dzieci śpiące w błogiej nieświadomości!
Hura hura hura.
Jesteśmy razem od 14 lat.
Ide malowac paznokcie i desusy prasować.
( Moja kusząca desusa to zielona koszula w stokrotki w stylu Matki Joanny od Aniołów.)
A co. Będe pachnąć mydłem Bobas i oliwką . Bede jeść cini mini i zalewać się z Monty Pythonów. Na stole bez.
Pa, pa, pa!

Kalina Ty az prosisz sie o lanie ;) jak smiesz mi tu wyjezdzac z czekolada i innymi pysznosciami jak ja cierpiaca buuuuu....to sie nazywa kolezanka no ;);)

tez bym cos zjadła słodkiego a tu pustki w domu....

Macio juz spi, chyba cos z zabkami bedzie bo ma zaczerwienione dziasełka.

Wieczór sie zaczał a na dworze piekna pogoda a w dzien taka nie mogl byc

a ja wdepłam sie pochwalic ze moje dziewcze juz siedzi sobie nie takie tam 5 sek tylko dobre 20 min dzis siedziała bez przewrotu. Jak sie zagapi to sie przewali ale siedzi juz sobie sama :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D

reklama

Gratulacje dla Majutkaaa :) brawo

no to i ja sie pochwale...Alanek zaczal raczkowac juz typowo na kolanach a nie jak wczesniej na brzuchu....co smiechu bylo to szok, co chcial kolana zmienic to padal na buzie ;D ;D ;D i akurat padl mi aparat...kurcze a chcialam uwiecznic ta chwilke

Do góry