reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana :-):-):-)
Nie zaglądałam bo siostrę miałam przez tydzień a ze już niedługo wraca do siebie to próbuję się nią jak najdłużej nacieszyć. Nie czytałam nic bo za dużo tego ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco :tak::tak::tak:
Aha czy widzicie tą piękną wiosenną pogodę za oknem - cudowna :tak::tak::tak:

reklama
Luna u mnie tyle prania bo mam mały wsad do pralki :sorry2: wsadzę za dużo to mi się przestawia jak wiruje :tak: no to mała Ci dała do czytania :-D
Natali Ty kobito spać w nocy a nie kokardki robić :tak:

Witam w poniedziałek :tak: trochę pochmurno dzisiaj :sorry2: zaraz muszę iść pranie ściągnąć z balkonu :tak: ciekawe gdzie to powieszę :-p dzisiaj mam mało do roboty na szczęście :-) rosołek mam ze wczoraj tylko jakieś drugie muszę wymyśleć :tak: głowa mnie boli jak cholera :baffled: zaraz tabletkę wezmę i się biorę za robotę :tak: zajrzę później :-)

Hej laseczki witam w poniedziałek :happy::happy::happy:
ANABUBKA MORZA MIŁOŚCI OCEANU ZDROWIA WODOSPADU NAMIĘTNOŚCI I JEZIORA PEŁNEGO SKARBÓW I BOGACTWA ŻYCZY MALINKA I RODZINKA :-D
Bardzo wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla mojego Antoszki ale to miłe a mój mały wielki człowiek ma ju,z 2 latka a ja uwierzyć w to nie mogę :zawstydzona/y: a Pietruszka sie śmieje że jeszcze z 2 lata i marzyć mi się będzie znów mały człowieczek w domu :-D(o jaki on naiwny mi się już nie marzy :no::rofl2:)
Weekend u mnie jak zwykle pracowity ale jakos tak szybko zleciał mi :baffled::baffled::baffled: dzieciaki w szkole Antek ogląda NA VHI listę przebojów dla dzieci :tak::tak: o już sie skończyła :-D a ja cieszę się tą cisza w domku i delektuje czekoladą mleczną do spółki z moim synkiem :rofl2: (co by nie było że sama jem :-p) mój Pietruszka mnie zaskoczył i zamówił mi torebkę na poprawę humoru :szok: o taką :-) AMO TORBA MŁODZIEŻOWA OLDSCHOOL fortepian E28 (1311534962) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :tak::tak::tak:
Natali boziu ty naprawdę juz jak As :szok::szok:ale ty późno chodzisz spać :szok::szok::szok: a jak dziś humorek??
As super że zadowolona jesteś z wyjazdu:tak::tak: no i kto jak kto ale my wiemy że ty jesteś terapeutka a nie pseudo terapeutka :tak::tak::tak:
Meduska kochana ale teraz net już masz więc wpadaj do nas częściej :tak::tak::tak:
Anabubka jak w pracy ?????od kiedy mała do przedszkola idzie ????pociesz się że niedługo pierwsza wypłata..może jakiś bonus świąteczny dadzą....no będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka kurcze i o której Wicia poszła spać???kochana do kiedy ta twoja praca ma być???????jak uszko małej???
MH ty balangowiczu :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kokusia jak dziś nastrój????
Beata opisy twojego nocnego jedzenia mnie normalnie powalają :rofl2::rofl2::rofl2:a figurka nastolatki :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:
Justa my tu z Lunką no wiesz to takie luźne uwagi no nie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a przecież wiadomo że Ty i Ł to jedno no i my cudzych mężów to wiesz:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale wam musze napisać bo mi się przypomniało w casto dyrektor naczelny to jest no ciasteczko ciastunio no normalnie ......mrrrrrrrrrrrrrrrr.... wysoki dobrze zbudowany z taką mocno zarysowaną szczęką ech... i słuchajcie jakiego on perfumu używa to ja nie wiem ale to chyba jakieś feromony jak nic.normalnie co przjdzie koło mnie to mam miękkie kolana i taką błogość no jak nastolatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes jak Oliwka ????antybiotyk czy udało się bez???a i dzięki za rekomendację "śniadanie do łóżka" bo mam ochotę Pietruszkę do kina zaprosić jak babia przyjedzie i zajmie się wesołą gromadką :tak::tak::tak:
No i reszty nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej laseczki witam w poniedziałek :happy::happy::happy:
ANABUBKA MORZA MIŁOŚCI OCEANU ZDROWIA WODOSPADU NAMIĘTNOŚCI I JEZIORA PEŁNEGO SKARBÓW I BOGACTWA ŻYCZY MALINKA I RODZINKA :-D
Bardzo wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla mojego Antoszki ale to miłe a mój mały wielki człowiek ma ju,z 2 latka a ja uwierzyć w to nie mogę :zawstydzona/y: a Pietruszka sie śmieje że jeszcze z 2 lata i marzyć mi się będzie znów mały człowieczek w domu :-D(o jaki on naiwny mi się już nie marzy :no::rofl2:)
Weekend u mnie jak zwykle pracowity ale jakos tak szybko zleciał mi :baffled::baffled::baffled: dzieciaki w szkole Antek ogląda NA VHI listę przebojów dla dzieci :tak::tak: o już sie skończyła :-D a ja cieszę się tą cisza w domku i delektuje czekoladą mleczną do spółki z moim synkiem :rofl2: (co by nie było że sama jem :-p) mój Pietruszka mnie zaskoczył i zamówił mi torebkę na poprawę humoru :szok: o taką :-) AMO TORBA MŁODZIEŻOWA OLDSCHOOL fortepian E28 (1311534962) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :tak::tak::tak:
Natali boziu ty naprawdę juz jak As :szok::szok:ale ty późno chodzisz spać :szok::szok::szok: a jak dziś humorek??
As super że zadowolona jesteś z wyjazdu:tak::tak: no i kto jak kto ale my wiemy że ty jesteś terapeutka a nie pseudo terapeutka :tak::tak::tak:
Meduska kochana ale teraz net już masz więc wpadaj do nas częściej :tak::tak::tak:
Anabubka jak w pracy ?????od kiedy mała do przedszkola idzie ????pociesz się że niedługo pierwsza wypłata..może jakiś bonus świąteczny dadzą....no będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka kurcze i o której Wicia poszła spać???kochana do kiedy ta twoja praca ma być???????jak uszko małej???
MH ty balangowiczu :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kokusia jak dziś nastrój????
Beata opisy twojego nocnego jedzenia mnie normalnie powalają :rofl2::rofl2::rofl2:a figurka nastolatki :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:
Justa my tu z Lunką no wiesz to takie luźne uwagi no nie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a przecież wiadomo że Ty i Ł to jedno no i my cudzych mężów to wiesz:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale wam musze napisać bo mi się przypomniało w casto dyrektor naczelny to jest no ciasteczko ciastunio no normalnie ......mrrrrrrrrrrrrrrrr.... wysoki dobrze zbudowany z taką mocno zarysowaną szczęką ech... i słuchajcie jakiego on perfumu używa to ja nie wiem ale to chyba jakieś feromony jak nic.normalnie co przjdzie koło mnie to mam miękkie kolana i taką błogość no jak nastolatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes jak Oliwka ????antybiotyk czy udało się bez???a i dzięki za rekomendację "śniadanie do łóżka" bo mam ochotę Pietruszkę do kina zaprosić jak babia przyjedzie i zajmie się wesołą gromadką :tak::tak::tak:
No i reszty nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no proszę jaki ten twoj P jest pomysłowy, ukochanej torebeczke a co;-)
fajnie też bym tak chciała:-p:tak:
kochana do as mi jeszcze daleko, humorek juz nieco lepszy
co do dyrektorka to pewnie na pizmie:tak::tak:
ostatnio słyszałam jak w tv mwili że na kobiety zapach jaki najbardziej działa to piżmo:tak:
a ja nawet nie wiem jak pachnie:zawstydzona/y::-D

Witam i ja poniedziałkowo

dzieci zawiozłam do szkoły pogoda piekna u mnie 12stopni na plusie:-) nie mogłam uwiezyc ze tak cieplo a ma byc 16 dzisiaj pranie robie bo trzeba korzystac na zakupach juz nawet bylam ccieple bułeczki chlopu na sniadanie przywiozłam:-D:-D:-Dodrazu wyskocz:-Dył z łóżka i z kawa przylecial:-D:-D:-D a wczoraj bylismy w fantazji z przyjaciółmi i było super dzieci sie wybiegaly poszalały my mamuski zjadłysmy deserek i kawke wypiłysmy a nasze chopy zajmowali sie naszymy malotami bo przyjaciółka tez ma malote tylko 2tygdnie starsza od Lenki ............fajnie wygladali siedzac przy stoliku i na rekach trzymali maloty:)))))))000

ANABUBKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ............... spoznione ale szczere:tak::tak::tak:

Natali ty i te kokardki . widzisz do czego one doprowadzily ze nawet nie sypiasz:-):-)
Malinka gdzie ty chłopa znalazłas bo ja juz nie pamietam co mi mąż kupił w ostatnich latach haaaaaaa:-D:-D:-D

Beata współczuje bolu głowy ,człowiek nie moze funkcjonowac jak łeb boli:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Malina, no torebka bomba, chłop się postarał, bo pamiętam kiedyś na pokazywałaś, ze ci się taka torebka z pianinkiem podoba :tak: A co do dodatkowych dzieci, to mam takie samo zdanie jak ty :rofl2:

Natali, nie ty jedna nie wiesz jak pachnie pizmo :-D:-D:-D:rofl2:

Iwcik, dumni tatusiowie musieli super wyglądać :tak:

A ja byłam z Niki na szczepieniu. odr, wrr...
Mała ma 84 cm wzrostu i waży 11,5kg, odpowiednio 90 i 75 centyl :szok: Kto by pomyślał, że była taką małą bidulką poniżej 15 centyla :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie dzisaj tez ciepełko, okna pootwierane, pranie się suszy, następne sie kręci, dziecko spi :-p A w ogródku istne szaleństwo, tu pączki , tam Kwiatki :szok: jakieś prehistoryczne zapomniane cebulki mi pokiełkowały, nawet jeden mleczyk się zapomniała i sie zażółcił :szok::-D:-D:-D

Malina to M Ci niespodziankę sprawił :-) super też bym tak chciała :dry: ale nie mam co liczyć bo mój M nie myśli o takim czymś a po drugie nie wie jaki ja mam gust :sorry2:
MH to super że Niki tak urosła :-D oby tak dalej :tak:

M przyjechał ze służby i śpi Kuba też na szczęście zasnął :tak: jutro M ma znowu wolne :sorry2: dobrze że jak na razie ostatni dzień :tak: bo prawie tydzień w domu siedział :sorry2: a ja właśnie zjadłam mega michę owoców z lodami :-D i się idę wziąć za umycie podłogi bo już się proszą :tak: skorzystam póki oni śpią i nie będą mi latać po domu :-)

Właśnie zasiadłam do talerza z plackami ziemniaczanymi, która chętna? :-):-)
Malinka super prezent od męża dostaniesz, mój niestety nigdy mi nic nie kupuje :crazy::crazy::crazy:
MH to fakt, wszystko zaczyna kwitnąć a zaraz zapewne mróz weźmie i wszystko wymrozi, oj poprzestawiała nam się ta pogoda :szok::szok:
Ładnie Niki rośnie :tak::tak::tak: czym ty ją karmisz? ;-);-)

wszystko kwitnie wiosna pełna para nawet u nas:szok::szok::szok:
szok bo dawno powinien snieg lezec, ale dobrze ze nie lezy bo nie wiem czy dałabym sobie rady po zaspach z dwójka chodzic:sorry2::tak:
mlody spi a mloda miala spac ale cosik jej sie odwidzialo:sorry2::-D
i sobie lezy i gdera
pozniej jedziemy na zakupki chociaz watpie zebym cokolwiek kupila:sorry2:
a mialam sobie buty i kurtke kupic:sorry2:
najwyzej jutro:tak:
nie no musze dzis przynajmniej po jakiegos kwiatka dla cioci bo urodzinki dzis ma ;)

reklama
Hej laseczki poobiednio:happy:
Co do torebki i komplementów to dziękuję bardzo przekażę komplementowanemu :tak:ale to nie tak do końca że on tak sam z siebie o nie:baffled: po pierwsze pamiętał z ubiegłego roku (bingo MH :-D) a po drugie była mała sugestia że jesień że szaro ze ja nie mam nowej torebki a przecież jestem kobietą itd ;-);-) no i wczorja przychodzę z pracy a on do mnie że ma niespodziankę ale wieczorkiem jak dzieci pójdą spać...ooo myślę jak nic będzie sex :-D:-D no więc długi prysznic depilacja tu iówdzie z naciskiem na ówdzie :rofl2: balsam bielizna a ten chodź kochanie no to ja mrrrrrrrraaaauuuu a on mi tu do kompa każe siadać:baffled::baffled::baffled::baffled: i pokazuje allegro:baffled::baffled::baffled: no i pokazał 4 propozycje jedną miałam wybrać (a szkoda bo 2 były cudne:-D) no i wybrałam :-D:-D:-D:-D no a jak już taka wyprzygotowywana ...to musiałam mu przecież podziękować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
MH kurcze:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Niki jest prawie tak duża jak mój Antek :szok::szok::szok:jejciu jestem w szoku bo ona taka kruszynka była :szok::szok::szok: kurcze albo ona taka duża albo mój Toni taki mały:szok:
Beata no nie toż to rozpusta micha lodów z owocami nosz.........jami:-D:-D
Natali dasz radę przez śniegi przejechac jak ja rok temu przez ogródki działkowe dalam radę i to tam gdzie pługi wcale nie jeździły to i ty dasz :tak::tak::tak:zresztą kobieto jak nie my to kto??????????????
Iwcik ja juz zrobisz Maxiowi pokoik to czekamy na fotki ma sie rozumieć :tak::tak::tak::tak::tak: a chłop i prezenty kochana im trzeba sugerować bo tak sami z siebie to oni rzadko kiedy mają przebłyski :baffled:
A ja dziś byłam w lumpku bo u nas w poniedziałki -50% od ceny na metce (normalnie butik :-D) i kupiłam Julce jedną spudniczkę 2 pary spodni made by h&m super są jedne dżiny z gumeczkami na dole takie ale alladynki a drugi tez w tym samym stylu tylko sztruksy w kolorze czekoladowym jedną bluzeczkę biała z hello kity Antoniemu jeden bezrękawnik wełniany granatowy made by H&m z myszką miki jedne ocieplane spodnie też h&m granatowe i jeden pajacyk do spania z tygryskiem made by kapphall 2 firanki kuchenne jedne świąteczne na tiulu mikołaje a drugie na tiulu malowane bombki i gałązki świerku za wszystko zapłaciłam całe 19 zł :tak::tak::tak::tak::tak:to to ja rozumiem na takie zakupy to nawet mnie stać :-p

Do góry