reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna@ pisze:
Pycha...fotel;ik fajny ale ilt twoje malenstwo wazy...bo moze warto poczekac jeszcze i kupic juz taki co bedzie jezdzi dlugo tak do 35kg

35 KILO????? to sa takie foteliki??? na jaka cholere?? przeciez 35 kilo to juz duze dziecko......a co pozniej??? podkladka???

reklama
no my juz po spacerku! hubert wlasnie zjadl. teraz ja bede sobie szykowac!
pycha mnie tez sie wydaje ze juz ci sie taki nie oplaca! pisalam ci juz kiedys ze naprawde super sa te deltim sa juz do konca! zostaje tylko siedzisko a dziecko przez to ze jest na stelarzu siedzi wyzej i naprawde sa super!

u mnie juz po 2 praniach .Super extra wszystko mi wyschło :) Remont skończyli ok 13 :) Powiedzieli mi że tak będa kończyć :) Z jednej strony super ...a z drugiej to pewnie to wszytko bedzie sie ciągło 2 tygodnie ...ło matko ::)

a wogole to posadziłam Kierownika w oknie na foteliku samochodowym i sobie tak gadał z robotnikami ;D :D ::)

Jasio szamał dzisija pomidorówke z warzywami i miesem z indyczka .Na deser czeka go kazka jabłuszkowo-gruszkowa < pierwszy raz >
Na 17 ide do mamy na kawe ::) tak mi sie cce ze szok .... :p ::)

hej dziewczynki ja tez zapisuje sie do mamusiek ciężko pracujących w domku :)
jestem świerzo po maturze i maz wysylal mnie na starz ale moje danie jest takie ze nie po to rodziłam maleństwo żeby teraz je komus podrzucać bo ja ide do pracy

kasiula matula pisze:
hej dziewczynki ja tez zapisuje sie do mamusiek ciężko pracujących w domku :)
jestem świerzo po maturze i maz wysylal mnie na starz ale moje danie jest takie ze nie po to rodziłam maleństwo żeby teraz je komus podrzucać bo ja ide do pracy

o i AVE ;)

czesc nowa mamo domowa :p Zostań z nami u nas jest fajnie :p :laugh:
Napisz nam cos o sobie ...

juz myslalam.......bo troszke siedzisz! a ostatnio ci sie to malo zdarzalo!
wlasnie wcinam rosolek i czekalam na listonosza ma mi kaske przyniesc kiedys.......tylko nie wiem kiedy bo ze skarbowego, dupa jestem bo nie dalam na konto! ale zaraz jak tylko ziemniaczki sie ugotuja idziemy dalej na dworek!

reklama
Do góry