reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Macio usnał i tez narazie nie wychodzimy no chyba ze do ogródka...a po południu jedziemy na cwiczonka wiec przy okazji spacerek

u nas odziwo tez pogoda!!!tak ciplo ze spacer przesune na popoludnie bo strasznie goraca. Wlasnie wrocilismy od pediatry i maly ma zapisamy syropek bo kasla i ma katarek. Ale za to piaknie sie podciaga jak go lapie za lapki. Z obrotem u nas hmmmm dziwne ale praktycznie obraca sie z pleckow na brzuch a na odwrot ciezko.

taki dzis widok...mam nadzije ze cos bedzie widac
ropuszek1580ju.jpg

o kurcze Joanna@ jak super ...ale bym w góry pojechała ..może w lipcu do mojej ciotki do Jurgowa wyskocze na troszke :)

U mnie pranko jedno zrobione ide zaraz wieszać i potem drugie wrzuce
Noe narazie śpi jakiś marudny dziś wstał łobuziak...może przez ten upał
A co do okien ..to nawet dziś zamierzałm coś z nimi zrobić ...ale mi sie nie chce więc oleje

No chyba że przed 16 czerwca dla Biedronki :D ;) to jest dopingujące ;D

EEEE ide po ptasie mleczko :)

PTASIE MLECZKO.....MMMMMMMMMmmmmmmm...uwielbiam.....odrazu cala paczka...mmmm..ale narobilas mi smaka....pyszne to nowe kokosowe

wrocilismy ze spacerku :) maly spal tylko pol godzinki i wyladowalismy u mojej siostry;
dostalam znowu paczke ale tym razem Bobovity :D w domku maly balagan wiec musze sie do roboty wziasc :mad:
tak cieplo ze nie chce sie gotowac...

hej laseczki/.....matko jaki upal szok normalnie.......poszlam z Alanem na dwor, polozylam kocyk na trawce i baraszkowal sobie az milo, mamuski patrzyly na mnie jak na glupia, nie dosc ze na trawie dziecko puscilam to jeszcze w samej pieluszce szalal :))

reklama
Do góry