reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja bym nie dawała wogóle danonków , zresztą dziewczyny Ci już napisały że to syf:tak:

wiesz co ja dałam małej jogurcik jak miała 6 miesiecy i mi kumpela ktora miała tez dziecko ale młodzsze od mojej poleciła z biedronki takie małe jogurciki waniliowe.. kupiłam i mała się zajadała nimi i nie miała nic po nich ,.. teraz kupuję je z lidla bo u nas biedronki nie ma za granica , a sa takie same tylko różne smaki..
i polecam je:tak: takie małe w pojemniczkach wilkości danonków;-)
i samej mi smakują:-p

Akurat mam biedronke pod nosem a mogłabys spytac o nazwe??Bo tam troszkę bogaty asortyment;)

reklama
Witam popoludniowo.
Szlag mnie jasny trafia -znowu szkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego dzis zebranie (wlasnie sie o nim dowiedzialam) ,wiec dzisiejsza czarna kropke Kuby na goraco sobie z pania wyjasnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj oby byli jacys rodzice ,bo nie recze za siebie co jej zrobie .:angry::angry::angry::angry:
mloda ,a glupia siksa ,ze takiej drugiej to chyba nie znajdziesz.:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az sie we mnie gotuje i krew mnie zalewa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sorry ,ze tak na czerwono,ale taki mam humor i bez kija nie podchodz.
Ide walczyc o malego i biada szkole.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Malinka aqq to prawie to samo co gg tam wpisujesz swój numer gg i masz inny komunikator o niebo lepszy niż gg:tak::tak::tak:
Jak byś chciała to wpisz sobie w gogle aqq i pobierz tak jak gg zarejestruj sie tam swojim numerem z gg i później importuj kontakty z gg do aqq i wtedy jak już wszystko bedzie dobrze to mozesz gg odinstalować :tak:

Witam popoludniowo.
Szlag mnie jasny trafia -znowu szkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego dzis zebranie (wlasnie sie o nim dowiedzialam) ,wiec dzisiejsza czarna kropke Kuby na goraco sobie z pania wyjasnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj oby byli jacys rodzice ,bo nie recze za siebie co jej zrobie .:angry::angry::angry::angry:
mloda ,a glupia siksa ,ze takiej drugiej to chyba nie znajdziesz.:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az sie we mnie gotuje i krew mnie zalewa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide walczyc o malego i biada szkole.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Pamiętaj, że wina leży po obu stronach:)

Mam pytanko czy ten płaszcyk ma plamki czy to tylko tak na zdjęciu widć??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakby6 był poplamiony to bym nie sprzedawała :tak: To coś ze zdjęciem.

Jak zobaczysz "plamy" na innych ubraniach to daj znać, będę pisać sprostowanie w opisie :tak:

Wiesz już różne przypadki chodzą po ludziach:)Dzisiaj dostałam dla gai buty fakt, że używane ale jest na nich zaschniete błoto!!Tak ja dziecko chodził i chyba wdepło w kałuże tak ktos je zapakował i mi wysłala masakra!!
bo u mnie widać jakby miał plamki być może mam brudny monitor;)

Wiki Nazwa.pl tu masz linka :tak: ja kawki nie piję ale herbatkę chętnie :-) o właśnie chyba sobie zrobię :tak:
Malinka ja mam liczydło :tak: jak chcesz to Ci wyślę :-) nie ma problemu :tak:
MH nie ma za co :-) zawsze do usług :tak: a jak tak robisz porządki w ciuchach to zapraszam do mnie bo ja jakoś się zabrać nie mogę :sorry2: a przed wiosną zawsze robię i zawsze połowę oddaje siostrze a sobie nic nie kupuje potem ;-)

Kubek wstał, zjadł zupkę i to cały big talerz :-) teraz oczywiście podpierdziela mamie chrupki :-D M będzie później więc mogę sobie poczekać z obiadem i zdążę jakąś sałatkę zrobić :tak: a co Laseczki planujecie na walentynki :confused:
kochana serio serio masz liczydło?możesz mi sprzedać???kochana to pisz ile i jaki koszt wysyłki będe wdzięczna bardzo bardzo:tak::tak:
na walentynki...................zapomniałam że są w lutym przecież :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a bo mi walentynki wypadają między urodzinami Pietruszki 12 lutego a urodzinami Adama 16 lutego:-D:-D
Witam popoludniowo.

kochana a za co ta czarna kropka????
Bo Julka ostatnio dostała jej zdaniem za nic:sorry2::blink:no więc pytam ale jak za nic??no za nic pani kazała sprzątnąć liczmany z podłogi z dywanu a ja gadałam z Martyna i mi się nie chciało..no to pani nam dała na to 3 minuty a my dalej gadałyśmy i na koniec dnia czarna kropka no więc za nic bo przecież nie sprzątałam nic nie robiłam czyli za nic :-D:-D:-D:-D jak nic będzie moje dziecko politykiem :-D:-D:-D
Malinka aqq to prawie to samo co gg tam wpisujesz swój numer gg i masz inny komunikator o niebo lepszy niż gg:tak::tak::tak:
Jak byś chciała to wpisz sobie w gogle aqq i pobierz tak jak gg zarejestruj sie tam swojim numerem z gg i później importuj kontakty z gg do aqq i wtedy jak już wszystko bedzie dobrze to mozesz gg odinstalować :tak:
a dzięki kochana sprawdzę sobie co to takiego :tak::tak::tak::tak:
A mój Antocha nie trafił do nocnika i zrobił mi kupę na dywan :angry::angry: no przecież nie w majtochy jak mi wytłumaczył:baffled::-D
Jezusie zaraz do pracy trzeba się zbierać a mi się tak dzisiaj nie chce oj jak bardzo mi się nie chce :dry:

reklama
Malinka za darmo :tak: o jakich pieniądzach Ty mówisz :-) jak mi się uda to jutro Ci wyślę :tak:

Idę obiad szykować bo mój mąż wrócił z pracy :tak: zajrzę wieczorem :-)

Do góry