reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej hej. Wpadam się pożegnać i życzyć Wam kochane dobrej i spokojnej nocy:-) Agnes to mała dopiero się wystraszyłą i Wy tak samo. Nie dziwię się. Ona pewnie ze strachu nie dała rady otworzyć. Oglądałam o kubicy w info:-:)-:)-:)-( masakra:-( idę kochane spać bo rano o 3.40 pobudka:-:)-( kaszel mnie tak męczy ze chce mnie udusic:-) a ja mam kochane jakiegoś cichego wielbiciela. Pisze do mnie, ale nie wiem kto to. Za to on o mnie wszystko wie. Co za idiota to nie wiem:-:)-( do jutra mamusie. Jak wrócę z pracy to do Was wpadne:-):-) buziaki:-)

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Zaglądam tylko napisać że już wróciliśmy ale jakoś z poczytaniem was nie ma czasu. Zauważyłam tylko że u Anabubki jelitówka panuję więc dużo zdrówka podsyłam :tak::tak::tak:
Agnes u Mai w drzwiach do pokoju też jest taka zasuwka i już wiele razy się zastanawiałam żeby ją odkręcić ale że to nie nasz dom to tak zostało do tej pory i na szczęście Majka tam nie rusza nic
Aleksia cichy wielbiciel? Ciekawe kto to? :confused::confused::confused:

Witajcie porannie:-):-):-) Anaconda no ja właśnie nie wiem kto to ale podejrzewam mojego eks męża ze pewnie kogoś podstawił. Bo ten ktoś prawie wszystko wie o mnie he he he. Ignoruje go cały czas totalnie ale on nie odpuszcza. Zrobię chyba użytek z tego:-) miłego dnia kobietki:-) buziaki.

Witam laseczki po weekendowo :happy:
Z oknem ponuro ale nie pada i nie wieje a to już big plus :tak::tak::tak::tak:
Anabubka zdrówka dla was :tak::tak::tak::tak: u nas sąsiadów córeczka miała grypę żołądkową mam nadzieję że my nie załapaliśmy tej cholery :baffled::baffled::baffled::baffled: a ty odważna jesteś :szok::szok::szok: zimę już wyganiasz z szafy :-D:-D:-D:-D ja jeszcze patrząc na długoterminowe prognozy nie wyganiam zimy z szafy :-):-):-):-)
Dowikluś bólu głowy współczuję mnie ostatnio odpuściło :tak::tak:
Anaconda jak Maja po balu???
Aleksia kochana a może to sam mężowy bez pomocników..może chce ciebie odzyskać???? a nie jesteś w stanie mu wybaczyć i być z nim???? czujesz jeszcze coś do niego?????
Ja mam dziś w planach pranie prasowanie i sprzątanie ale na razie się relaksuję z kawką i bb po wyczerpującym weekendzie należy mi się a co :-D:-D:-D:-D
we wtorek mamy w pracy ważne zebranie chciałam się z niego jakoś wykręcić ale powiedziało mi szefostwo że obecność obowiązkowa :eek::eek::eek: może podwyżki nam zafundują :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taaaaaa prędzej więcej obowiązków ...i jakiś opierdziel za coś się pewnie trafi bo to jest zawsze stały element zebrania :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

hej u nas takie wiartrzysko znowu, że szkoda gadać.. nici z dzisiejszych planów.. :-(
mały pokaszluje, więc wolę go podkurować, niż miałby mi się całkiem rozłożyć :-(

wczoraj oglądałam film Wyspa śmierci.. całkiem fajny.. trochę napięcia..
polecam :-)

dzisiaj na poprawę humoru obejrzę sobie IT'S COMPLICATED
już raz oglądałam i uśmiałam się :-)

Cześć dziewczyny!
Dziś jestem tylko przelotem. Zdąrzyłam już nadrobić weekendowe zaległości w czytaniu:tak:. Apropo weekendu, to miałam wszystko zaplanowane. Niestety w sobotę po południu wyłączyli prąd i ewakułowałam się do teściów:-D. Dziś mój T wraca ze szkolenia więc będę musiała mu coś dobrego na obiadek zrobić. Zajrzę do Was jak tylko znajdę chwilkę czasu. Miłego dnia!:-)

Bubka zdrówka Kochana :tak:
Dowikla chyba tak po tych tabsach mam większy apetyt :-)
Agnes to żeście się wszyscy przestraszyli :tak:
Malinka możesz i do mnie wpaść i trochę sprzątnąć i obiad zrobić :-D

Witam. U mnie nadal wieje :sorry: ale za to prawie 10 stopni :tak: więc cieplutko jest i jak dla mnie może tak zostać :-) Kuba ogląda dorę a ja muszę się podnieść :tak: tak się wczoraj wieczorem najadłam że dzisiaj za to płacę mega bólem brzucha :eek: co chwilę do wc latam :no: mam nadzieję że mi przejdzie dzisiaj :tak: a spać mi się chce jak nie wiem co :sorry: miałam iśc do sklepu ale przez ten brzuch nie dam rady :no: dzisiaj sobie obiecałam zrobić porządek w ciuchach Kuby ale jakoś chęci mi brak :tak:

Witam i ja
Dzieci daly mi w miare pospac chociaz i tak Ich słyszałam:tak::tak::tak:Wika w nocy spadla z lozka:szok:ale tylko sie obudzila i mi powiedziala ze spadla to kazalam Jej z powrotem wejsc do wyrka i weszla i spala dalej:tak::tak::tak:Klaudia tez sie raz obudzila i plakala ze nie moze znalsc przytulasa ,no to musialam wstac i isc do Niej zeby Jej go poszukac
U nas niby cieplej ale znowu mocno wieje i slonca brak:no::no:
Ja tam tez nie chowam zimowych ciuchow bo jeszcze maja przyjsc duuuze mrozy:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mialam juz plany poprac te najcieplejsze kurtki ale po obejrzeniu wczorajszej pogody tak jakby zmienilam zdanie hehe:no:
Dzisiaj znowu przyjezdza Patyczak z dzieciaczkami:tak::tak::tak:Kacper zostanie u nas do srody ,a wsrode zawioze do siorki Dominika i zostanie tam do soboty:tak::tak::tak:W sobote przywioza mi GO razem bo w sobote robie moje urodzinki:tak::tak::tak:Kurde to bedzie juz prawie pol wieku:szok::szok::szok:
I szykuje sie calkiem fajna imprezka:tak::tak::tak:

reklama
Witam nową mamę Brzoskwinko witaj u nas :happy::happy::happy::happy: jaki masz smakowity nick :-D:-D:-D:-D:-D a przepraszam że zapytam jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj pisałaś wczoraj że nie mieszkasz z mężem ..ale to co rozstaliście się ?separacja?czy po prostu tak was życie zmusiło??
Fanta prądu nie miałaś????? u nas w sobotę podobno mrugali prądem iale na szczęście cały czas był :tak::tak::tak::tak::tak::tak: co robisz mężowemu dobrego na obiadek ???
Lena kurcze katar dopiero co odstawiłyście antybiotyk:szok::-:)-:)-( kochana a byłas z nią u kontroli??jaki ten katar jest????? a słuchaj nie jest to może reakcja na odbudowę flory bakteryjnej??nie wiem jak sie to fachowo nazywa (As albo Anabubka będą wiedziały:tak:) ale Julka moja kiedyś bardzo często chorowała i była nieomal non top na antybiotykach i właśnie zawsze po odstawieniu zntybiotyku miała mega katar lub chrypkę i pani doktor nam tłumaczyła że to jest właśnie taka jej reakcja organizmu na obronę czy właśnie odbudowę flory bakteryjnej wyjałowionej po antybiotykoterapi :tak::tak::tak:
Antoszka juz mi ziewa:szok::szok::szok::szok: a wstał o 7.30 i jeszcze trolił w łóżku o 8.15 :szok::szok::szok:

Do góry