reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dołączam sie do narzekań!!!!
Ach te chłopy, dzidzius tak owszem - a potem radź sobie sama kochanieprzecież siedzisz w domku a ja musze do pracusi.
Jak słyszę te słowa to wrrrrrrrrrrr
Nawet nie pytajcie
Siedzę już pół roku minie jutro, mam dość.
Na szczęście bądź nie sytuacja w mojej firmie zmieniła się dość diametralnie i id połowy kwietnia podjeżdżam tam na 2 godzinki wieczorkiem.Myślałam, że Mó mąż wtedy będzie się zajmował Matim, ale niestety, przed wyjazdem młody jest myty karmiony i ......zasypia, a mój mąż ma wolne.
Kiedyś jak ryczał u przez 15 min to dzwonił do mnie co 2 zeby mi powoedzieć ze ryczy, tak jak ja bym mu pomogła na odległość.
Marzę o chwili kiedy zostanie z Matim sam, zobaczymy wtedy....
Chyba faceci powinni przejść jakieś kursy albo pranie mózgu, żeby zaczęli myśleć ;D

Ja mam sie przeprowadzic do mojego i nie wiem czy to dobry pomysł urlop mu sie skonczy a mały zostanie z jego mama nie usmiecha mi sie to

mały dostał kaszkę i cyca i zasnał, mam nadzieję, że chociaż pół godzinki :) muszę ogarnąć chałupkę bo przychodzi kolejna ochotniczka, a tatuś się ulotnił, no bo trzeba samochód umyć przecież  ;D

a ja w weekend bede sie obijac.....tatus zabiera mlodego na dzialke na imprezke (18-tka brata Alanka) a ja hulaj dusz piekla nie ma....superrr juz mam plany....

moja emi dzis jest strasznie marudna ::)
nie wiem czy to przez ten gorąc czy przez zabki :(

pranie mózgu to mi sie podoba ;D

Shady ale masz fajnie! też by mi się mały urlopik przydał...jutro muszę coś zaplanować ;) chyba do kumpelki wyskoczę :)

Izabelko czy twój Maluszek urodził się 20 stycznia?
jeśli tak to sto lat od nas (Mati ma jutro) :)
pozdrawiamy cieplutko(dosłownie i w przenośni)

reklama
Milo mi Robert jako facet moze zabiore glos w pisowniu na waszym forum:)Facet nie wazne jaki jest jaki ma charakter pracy jesli jest swiadom rodziny i funkcjonowaniu rodziny ma tak samo obowiazki co do prowadzenia domu jak i wychowania dziecka badz dzieci:)Wiec jak i kobieta tak i facet powinni siebie nawzajem wspierac wtedy zyje sie wygodniej lepiej a zarazem wiezi uzcuciowe i pewnosc zycia dnia codziennego wzrasta wiec zalezy tylko od nas sdamych znaczy od tej plci meskiej jak to sobie w glowce poukladamy i jaki wzorzec rodziny posiadamy ja wiem jedno ze kazdego dnia Nikita i Klaudia moga liczyc na mnie i moja osobe tak jak ja kiedys bede mogl liczyc na pomoc Klaudii czy tez Agatki zycie jest na tyle bardzo krotkie ze kazdego dnia nalezy byc swiadomym tego co bedzie kiedys a co moze byc piekniejszego na swiecie jak usmiech dziecka i szczesliwe zycie roidzinne :)))))No ale kazdy facet ma swoje:)Po smierci mego taty doszedlem do wnisoku ze warto zawsze dbac o kobiete swa jak i dziecko po to aby kiedys zobaczyc ta milosc jaka dziecko ma do rodzica jaka milosc ma zona do meza i jak mozna przejsc przez zycie bez problemow i komplikacji tylko zalezy od faceta od kobiety::))))) Wiec zycze wam powodzenia w swym wlasnym gronie rodzinnym i glowa do gory:)))) nie zawsze ejst pod gorke czasami warto sie usmiechnac i powiedziec wkoncu slonce wkonu usmiech:)))Z pozdrowieniami ROBERT

Do góry