reklama
tak witam Anacondoanaconda27 pisze:Nie wiem co się dzieje, ale moja Maja ostatnio wcale nie chce mojego cysia, odwraca się i wypina we wszystkie strony, nie wiem co robić bo dalej chciałabym ją karmić, może któraś z was też coś takiego miała?
Moj Mati ponad tydzię temu przestał już ssać cycusie i nic nie migłam na to poradzić
Plakał i już więc z cięzki sercem poddałam się i od prawie tygodnia już nie karmię, na początku było ciężko chyba bardziej mnie niż jemu ale cóż...
Teraz już tylko została nam butla :''''((((
pozdrawiam
nikita000
AGATKA
shady wspolczuje ogromnie
ja tez o ttej godzinie mam pobutke tylko to Kaludia ranny ptaszek
ja tez o ttej godzinie mam pobutke tylko to Kaludia ranny ptaszek
nikita000
AGATKA
ja jeszcze jestem
nikita000
AGATKA
ja za to ledwo patrze na oczka bo Kaludia to ranny ptaszek 5 rano 
a co do siadania to jeszcze nie opanowala nawet nie probuje zabardzo
no al estopy sa w buzi
lezec niezabardzo woli w pozycji pol siedzacej
a co do siadania to jeszcze nie opanowala nawet nie probuje zabardzo
no al estopy sa w buzi
lezec niezabardzo woli w pozycji pol siedzacej
nikita000
AGATKA
bo tak to robi awanture
a i czy twoje malenstwo tez jak ci eczasem niewidzi to robi afere ???
a i czy twoje malenstwo tez jak ci eczasem niewidzi to robi afere ???
lena3004
Fanka BB :)
sprawdze, bo chyba cos na ten temat czytałam,moja mała tak miała ale to miała wtedy 1,5 miesiaca.Najprawdopodobniej to przejściowe. Mam cytuje" Czasami niemowle miedzy 4, a 7 mies. życia podczas karmienia zaczyna zachowywać sie dość dziwnie.Przez chwile ssie energicznie, potem złości sie i wypuszcza z buzi brodawke, płacze.Ciągle sprawia wrażenie głodnego, lecz gdy dostanie piers jeszcze mocniej sie denerwuje.Łyżeczka je bardzo chetnie.Moim zdaniem powodem są wyrzynajace sie ząbki. Prawdopodobnie ssanie powoduje przekrwienie bolacych dziaseł, które zaczynaja niemiłosiernie szczypać. W tej syt. można próbowac rozciagać karmienie w czasie, przerywając je kilkakrotnie, a w przerwach podawac jedzenie łyżeczką., ponieważ uczucie bólu pojawia sie dopiero po kilku minutach ssania.
Czasami zapalenie ucha powoduje ból żuchwy, więc dzieci wzbraniaja sie przed ssaniem, choć z powodzeniem jedzą łyżeczką.
Mam nadzieje, że coś z tego sie dowiedziałaś.Sorki za błedy ale szybko pisałam. Trzymaj sie i cierpliwości, napewno jutro bedzie lepiej.Pozdrawiam.
Czasami zapalenie ucha powoduje ból żuchwy, więc dzieci wzbraniaja sie przed ssaniem, choć z powodzeniem jedzą łyżeczką.
Mam nadzieje, że coś z tego sie dowiedziałaś.Sorki za błedy ale szybko pisałam. Trzymaj sie i cierpliwości, napewno jutro bedzie lepiej.Pozdrawiam.
martap77 pisze:tak witam Anacondoanaconda27 pisze:Nie wiem co się dzieje, ale moja Maja ostatnio wcale nie chce mojego cysia, odwraca się i wypina we wszystkie strony, nie wiem co robić bo dalej chciałabym ją karmić, może któraś z was też coś takiego miała?
Moj Mati ponad tydzię temu przestał już ssać cycusie i nic nie migłam na to poradzić
Plakał i już więc z cięzki sercem poddałam się i od prawie tygodnia już nie karmię, na początku było ciężko chyba bardziej mnie niż jemu ale cóż...
Teraz już tylko została nam butla :''''((((
pozdrawiam
reklama
Joanna@
Fanka BB :)
tak...ostanio nie mozna go zostawic ani na chwile samego w pokoju bo sie awanturuje odrazu .
Palca u nogi ssniemy regularnie...ale to fajny widok.
Ostanio polubilismy lezenie na brzuchu , jak tylko go poloze to myk. Problem jest jak trzeba sie obrocic z powrotem bo nie umiemy.
Palca u nogi ssniemy regularnie...ale to fajny widok.
Ostanio polubilismy lezenie na brzuchu , jak tylko go poloze to myk. Problem jest jak trzeba sie obrocic z powrotem bo nie umiemy.
Podziel się: