reklama
Izabelko gratuluja własnego M, nie ma to jak własne cztery katy 
Lena ja nie ide do lekarza tylko do rehabilitantki. Ale ona mam nie zakazała lezaczków bo ile dziecko moze lezec na plaskim a tak na lezaczku poznawał swiat z innej persektywy.
Co do chodzików do moje dziecko i bez niego staje na palcach. Ale tez słyszałam ze sa szkodliwe.
Lena ja nie ide do lekarza tylko do rehabilitantki. Ale ona mam nie zakazała lezaczków bo ile dziecko moze lezec na plaskim a tak na lezaczku poznawał swiat z innej persektywy.
Co do chodzików do moje dziecko i bez niego staje na palcach. Ale tez słyszałam ze sa szkodliwe.
anaconda27
styczniówka2006
lena3004 pisze:Anaconda no i jak problemy z karmieniem ? Jeżeli jeszcze sie z tym borykasz to napisz , bo mam jeszcze jedna bardzo dobrą książke, w której jest dużo rad itd, więc jeżeli potrzebujesz jeszcze informacji to napisz, bo nie chce mi sie tego przepisywać, jak już nie masz problemu, czego ci życze . I jakos tak myślę,że Twoja malutka juz pije grzecznie. Pozdrawiam !!!
Nadal Majka nie chce ssać cysia, usilnie ją do tego przekonuję i na siłę przystawiam do piersi, chwilę trwa jedzenie i się odsuwa, będę próbowała dalej, ale wiecie co jest najlepsze,że w nocy jak jej daję pierś to ssie normalnie
anaconda27
styczniówka2006
SHADY stokrotne dzięki za książkę, jesteś kochana! ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
To mogą być ząbki, bo to już ten wiek,a Majka nie ma jeszcze żadnego. Zobaczymy jak to się potoczy dalej
reklama
nikita000
AGATKA
nowiecie co nieche mi sie spac
wszyscy spia a ja co probuje sie zmeczyc na kompie ale jakos mi to niewychodzi
wszyscy spia a ja co probuje sie zmeczyc na kompie ale jakos mi to niewychodzi
Podziel się: