reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

gimpelka zdjęcie Bartka dodałam przedwczoraj a tak jako już mi sie znudziły i uznałam że trzeba teraźniejsze dodać:-)
fanta z tymi zdjeciami to trudno jak miałam te ciemne włosy bo byłam nastolatka i nie lubiłam zdjęc!głupia byłam ale poszukam to może coś znajde;-)
lyla czyli nasze maluszki maja podobny rozmiar stópki dzięki bardzo za odpowiedź;-)

a ja jestem cała szczęśliwa bo jutro jedziemy do Płocka!!!!!!!!!!!!już sie mogę doczekać wracamy w niedziele to do was raczej nie będę zaglądała.już zaczęłam sie pakować:-)

reklama
Lena ja już też ci głosik oddałam:-)
mam już część popakowane staram sie za dużo rzeczy nie brać wkońcu Bartek to już nie niemowlak ale za to ciuszkow muszę sporo wziąść bo sie okropnie brudzi:-D

Cześć Wam!
U mnie dziś nic ciekawego. Kuba się dziś przesikał <nie mam pojęcia jak, to zrobił> i pościel całą wyprałam mam nadzieję, ze do wieczorka wyschnie :confused:. Jak nie, to kicha, bo nie mam zastępczej pościeli.
Aguska, jak tam przygotowania o wyjazdu do Płocka?
Gimpelka, no tak dzień ojca. Ja się śmieję, że teścia w ramach prezentu zabierzemy na wycieczkę procesyjną, bo w końcu jutro Boże Ciało :-D.
Lenka, głos oddany. Jak tam w pracy?

Byłam teraz po mleko dla Bartka muszę wziść zapas;-)ciuchy już są włożone do torby tzn moje i m do jednej a Bartka do drugiej:-) zrobiłam liste co trzeba wziąść np. książeczke zdrowia Bartka i leki na alergie w razie czego ja muszę być zabezpieczona;-)
Staram sie nie brać zbyt dużo rzeczy bo m mnie prześwięci:-p
Bartuś śpi to lece dalej sie pakować
Fanta u nas też to sie zdarza Bartek kilka razy sie zesikał mimo pampka jak?to dobre pytanie ja myśle że pieluszka sie obunęła;-)bo te nasze maluchy to kręciołki więc u nich wszystko jest możliwe:-D;-)

Kubulec w końcu usnoł :-). Normalnie strasznie się cieszę, bo wczoraj, to była katorga. Dopiero jak wyszliśmy z domu, to dosłownia padłeru po kilku minutach spac. Dziś obeszło się bez problemu :-). T dzwonił i w piątek jesteśmy umówieni już do banku wniosek złożyć :-).
Aguska, najważniejsze jest jedzenie i leki dla małego tak jak piszesz. Ja zazwyczaj jak jechałam, to brałam panadol w razie gorączki i różne pierdoły dla małego. Bo z dzieckiem nic nigdy nie wiadomo. Na ile dni jedziecie?

Do niedzieli, szkoda chciałabym na dłużej ale wiadomo m do pracy musi iść
I tak wieczorem popakuje drobne rzeczy z których będziemy jeszcze dziś korzystać
pogoda sie zepsuła chyba będzie padać:-(
Bartek właśnie sie obudził

Witam. Wybaczcie że ostatnio nie zaglądałam ale co chwile latanie było :tak: jutro jedziemy do Wałbrzycha na szczęście wracamy w piątek :tak: a w poniedziałek do teściów pomóc im z remontem kuchni :tak: z mieszkania w apartamentach zrezygnowaliśmy, stwierdziliśmy że za drogo nas to wszystko wyniesie z kaucją :dry: ale znaleźliśmy inne i nawet na tej samej ulicy co teraz mieszkamy więc daleko nie musimy się przeprowadzać :-) w sobotę podpisujemy umowę i będziemy pomału się wprowadzać ;-) a ja uciekam bo głodna jestem i śpiąca ;-) spokojnego i słonecznego weekendu życzę :-)

reklama
beata to super że znależliście mieszkanko które wam odpowiada:-);-)

Bartuś już śpi m poleciał jeszcze na chwile załatwić jedna sprawe a ja siedze i myśle czy wszystko wzięłam.Zaraz idę sie kąpać i ogarnąć jakoś wkońcu trzeba wyglądać;-)

Jak wróce to napewno do was napisze
Lena ponieważ nie będę mogła napisać w sobotę więc już teraz piszę
wszystkiego naj naj dla Gai dużo zdrówka uśmiechu na jej słodkiej buźce oraz dużo dużo szczęścia i miłości wokół niej

Do góry