reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie z juz ukropnego ranka !!!!
ja juz po zakupkach dzieci prawie po sniadanku tylko jeszcze tygrysek i maz i oczywiscie krzyki na lozkach dzieci bo dorwali nasze telefony i graja narazie tyle i lece robic sniadanko

a co do usypiania to my juz niemamy problemu bo toska juz duza i usypia sama a nauczyla sie tego jak mielismy pobyt w szoitalu i tam niebylo wozkow i foteli bujanychj wiec musiala sama ,........................

hej mamusie:)

w nocy synus sie raz obudzil i to nad ranem- szok :) ale pozytywny oczywiscie:)

za dnia najlepiej mu sie spi na spacerze, a w domu u rodzicow w lozku i z cycem w buzi niestety....moze opiekunka go nauczy inaczej...
na noc klade sie u nas w lozku i tata jak nakarmi go i odbije; synek musi sie zmeczyc- bawi sie misiem, smoczkiem i tuli do koszulkii taty i w kolko; zaczyna sie turlac,czasami trzeba go ponosic; czasami zasypia sam, a czasami biore go na siebie i przytulam; wlasnie mu szzzzzzzzzzzzz mowie i klepie po pleckach; i zasypia....

tez probowalam metody odkladania - wyl na nasz widok jeszcze bardziej; i zostawiania- plakal 45 min; nie wytrzymalam;

nie wiem ciezko jest; a teraz jeszcze bedzie przeprowadzka,nowe miejsce i ciekawe co bedzie  ::)

Witam
Nasz Mati usypia sam w łózeczku, faktem jest,że to zasługa mojego męża. Ja wychodziłam wieczorkiem do pracy a on go usypuiał i teraz dzięki Bogu tak mu już zostało, oby jak najdłużej.
A co do tych pampersów to mówiąc szczerze nie miałam ich jeszcze obecnie używamy 4, może do tej pory nie spotkaliśmy ich, bo pewnie bym kupiła
pozdrawiamy z upalnej dąbrowy o czekamy na wieczór żeby wyjść z domku papapap

dzionek minal fajnie, byla niania najpierw w domu potem na spacerek poszli; maly chyba ja lubi; jest pare rzeczy ktore nam nie pasuja,ale to mozna jej powiedziec i wyeliminowac ;) zobaczymy jutro :) ostatni jej dzien:)

do jutra babeczki :)

Wiatjcie!!!
Ale naklikalyscie...nie wiem czy uda mi sie cokolwiek nadrobic...
Wrocilismy po przeszlo 3tygodniowym urlopie...bylo super....Za to w miescie upaly sa nie do zniesienia.

Mam pytanko do Joaski jak udalo Ci sie odstawienie od cycunia i jak sie czulas po tych tabletkach?dziewczyny ktore odstawilyscie swoje dzieciaczki napiszcie mi cos o tym....PLISSSSS!!!!
Moja niunia 8 wrzesnia konczy roczek i chyba nadejdzie ten czas gdy bedziemy musialy pozegnac cycocha.Zreszta zobaczymy ,niedlugo idziemy do pediatry i zobaczymy co nam ciekawego powie.

reklama
a i jeszcze jedno...
W 11miesiacu idzie sie do lekarza na sprawdzenie blizny chyba po gruzlicy tak?

Jaka ona powinna byc zeby drugi raz nie szczepic???

Do góry