aguska2017
Fanka BB :)
hej my już po spacerku Bartek był aż purpurowy!!!!!!tak gorąco u nas
teraz mały śpi a ja moge troche ogarnąć :-)
teraz mały śpi a ja moge troche ogarnąć :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

zmęczona jestem, nic mi się nie chce dzisiaj
ale to przez tą pogodę
Kuba się bawi u siebie, M poszedł do właścicieli mieszkania gadać a ja korzystam z okazji
pies zaczyna mnie już wkurzać, bo ma dwa miesiące i nauka sikania na dworze jest
no masakra jakaś, gorzej niż z dzieckiem
klucze od mieszkania dostaniemy we wtorek i od razu wchodzę z malowaniem i jak się uda załatwić transport i ludzi to w czwartek od razu przeprowadzka
oj jak ja nie lubię tak na szybko
wkleję Wam zdjęcia jak mi się uda
pierwsze to Kuby pokój, potem przedpokój, duży pokój, kuchnia, znowu duży pokój i na końcu pies z Kubkiem :-)
. Malucha użądliła pszczoła
. Dopiero po czasie zajarzyłam jak znalazłam żądło na nodze
. Ryk niesamowity. A spał w wózku jak to się stało, więc miał nie fajną przedwczesną pobudkę
.
. To wojskowy blok? bo mamy takie same kafelki na podłodze w kuchni
. Może zbieg okoliczności.
. A jaki macie metraż?

przy tej Warszawie jakoś nie myśle o niczym innym ...
.
. Fajnie, fajnie ;-).
.
. Fajnie, że Wojtuś był grzeczny na pielgrzymce :-).
. Jak się dziś perełka czuje?
. Opowiadaj jak wrażenia :-).
. Kiedy będziecie się przeprowadzali?

! To już większe bąble i ślady ma po ukąszeniach tych cholernych komarów
!
i czekać na szanowną komisję z energetyki
. Będą sprawdzać gniazdka. Już jestem wrogo nastawiona. Tekst na ogłoszeniu mnie rozjuszył - "Obecność OBOWIĄZKOWA!"

to już 3 jego obcinanie ale grzeczny był
, więc niech się bawi. Może za jakiś czas znudzi mu się
.
. Nie rozumiem po co będą Wam gniazdka sprawdzać
.