Gimpelka nie ma sprawy, w poniedziałek menu ustale:-):-) Joaszka nie ma nic piękniejszego po urodzeniu dziecka jak opiekowanie się nim samemu, patrzysz na wszystko, maluch rośnie, piękne chwile spędzone razem itd. Tymbardziej ze piszesz ze będziesz miała tylko jedno. Tym bardziej powinnar się tylko jemu poświęcić. Kobieto do pracy jeszcze zdążysz iść:-):-) jak pracowałam na trzy zmiany, to też zawsze wszystko musiałam szykować małemu bo nikt nie dopilnował tego tak jak ja. Zawsze ugotowane było itd. Bardzo Cię proszę nie wspominaj więcej o tym ze mnie mąż zostawił bo to bardzo boli wiesz? Tymbardziej ze zostawił mnie w takim momencie kiedy najbardziej potrzebowałam tej pomocy kogoś bliskiego ponieważ byłam na wózku i nie mogłam nic samodzielnie wykonywać.:-

-

-

-( zostawił, a teraz wrócił jak pies i waruje przy nodze. Wszystko mi się znów przypomniało aj....:-

-

-( A nie tak jak ty piszesz ze zostawi cię i nie będziesz miała wtedy pieniędzy i co będzie? Bo wychodzę z założenia ze dla Ciebie liczą się tylko pieniądze ze ich nie masz swoich itd. Kobieto jeszcze przyjdzie czas na pracę i dla Ciebie. Ja uwielbiam zajmować się moim skarbem kocham gotować, piec, sprzątać itd:-):-):-) VIKAMCIA kochana dziękuję Ci za obronę. Naprawdę powiem szczerze ze bardzo mnie to zabolalo aż się poryczalam. :-

-

-( odnoszę wrażenie ze Ty Joaszka nie powinnar mieć jeszcze tego dziecka, skoro tak wrogo jesteś do wszystkiego nastawiona co do Ciebie należy:-) w domu też możesz sobie zrobić makijaż, ubrać się odpowiednio, ja wychodząc już o 6.30 po pieczywkó, jestem ubrana normalnie, już z czasem w makijażu. Nie dopuszczam się do tego żeby wyglądać jak prawdziwą kura, i jakoś dziecko mi w tym nie przeszkadza. Dla Ciebie powinna być najpierw kariera, praca żebyś mogła się w niej spełniać a dopiero kiedyś tam kiedyś dziecko:-):-). Sory za szczerość ale bardzo mnie bodzie to co piszesz o swoim dziecku ze zygac ci się chce na sama myśl o przewijamiu itd:-

-

-

-( pierwszy raz się spotykam z takim czymś:-

-

-( toż to sama przyjemność:-):-):-) od rana do wieczora:-):-):-):-)