reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witamy nową mamusie. A moja Majka śpi od godz.16 i nie zamierza się nawet budzić, oj coś się rozespała moja pannica. Zimno się robi, chyba idzie zima (a ja tak nie lubię mrozów). Muszę iść do pracy i zacząć myśleć o nowym mieszkaniu (tylko dla nas) bo dalej tak nie wytrzymam:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: . Moja teściowa doprowadza mnie coraz bardziej do szału

reklama
Witaj Leika!!!:-)
Ach te tesciowe....... :eek:
Moje dziecko oglada Elmo i zaraz szykuje jej kapiel.lulu i spac:tak: Jakas jestem dzis zmeczona i spac tez mi sie chce.pozmywalam gary po obiadku bo nie dawno zjedlismy dopiero i Vanessa tez razem z nami bo uwielbia buraczki..:tak: :-) :happy: :-D

U nas też były dzisiaj buraczki :-D, ale Krystian średnio je toleruje :dry:.

A mnie coś głowa boli :-(, nie wiem mam jakieś naloty od czasu do czasu, normalnie jakby mi ktoś obuchem przywalił, ledwo patrzę.
Zastanawiam sie czy ja migrenowiec sie nie robię :dry:.

pozdrawiam

cześc mamusie
cześć leika ,pisz pisz jak ci w nowej roli:tak:
moja cos spac nie mogła ,dałam jej jeszcze raz kolacje ,troszkę mleka i teraz zasypia w łóżeczku:-)

dziś sama mi kazała iśc z nią myju muju robić i nyny iść :szok: no jestem w szoku ,jakie to grzeczne dziecko tfu tfuuuuuu żeby nie zapeszyć tfuu

jagoda będzie dobrze ,musi być

anaconda ja też z teściową mieszkam ,i czasem dochodzi do spięć ,ale głównie na temat metod wychowawczych,powiem zawsze swoje ,nie zawsze miło i już:wściekła/y: ;-)

ja bym nie dała rady chyba z teściową mieszkać :dry:,
dlatego podziwiam,
choć czasami takie mieszkanie z dala od wszelkiej rodziny daje mi się we
znaki, choć nie ukrywam zalety samodzielnego mieszkania też są :cool2:

A mnie coś głowa boli :-(, nie wiem mam jakieś naloty od czasu do czasu, normalnie jakby mi ktoś obuchem przywalił, ledwo patrzę.
:dry:Zastanawiam sie czy ja migrenowiec sie nie robię .
jagoda
to witaj w klubie ,ja migrenowiec jestem zdjagnozowany ,tzn.byłam nawet u neurologa ,mnie zawsze boli łepek po lewej stronie i oko tak z tyłu,jestem wtedy zawsze taka jak ja to mówię do tyłu ,jakaś zadżumiona:elvis: strasznie to wkurzajace ,i zdarza sie średnio dwa razy na miesiąc:baffled:

Witaj nowa mamo:-)
W koncu dorwałam sie do kompa bo w dzien albo nie miałam czasu albo moj slubny klikał:-)
Rano bylismy na szczepieniu i maciejka był bardzo dzielny, prawie wogóle nie płakał:tak: , przy okazji pani nas zmierzyła i juz przekroczylismy 10kg:szok: :-)

No ja nie miszkam z tesciowa ale mam ja bardzo blismo bo mieszkamy na jednym placu i tez czasami dochodzi do spiec zawsze o małego. Juz sie powoli z tym godze ze babcie sa nadopiekuncze:-)

o tak babcie są zawsze nadopiekuńcze,a to bardzo wkurzajace jest ,ale rozmawiałam z teściowa i ona twierdzi że człowiek taki robi jak jest starszy,bardziej boi sie ,on mówiła że taka kiedys nie była to samo przyszło

reklama
Do góry