Jestem

U mnie wreszcie lato za oknem

Az zyc sie chce! Przesyłam promienie do fanty

Mnie od wczoraj brzuchol boli... Az sie musiałam ze sklepu wracac do domu

Dzis nieco lepiej... nie goni mnie ale boli :-(
Mleko kupiłam zaraz bede robic ciasteczko! Mniam!!!!
Wczoraj zaliczylismy rodzinny spacer wieczorkiem

normalnie szok! Bo P. nigdy przenidgy nie da sie wyciagnac z nami na plac zabaw czy spacer....
fanta no tak zalezy jak sie patrzy- ja pamietam ze niebieskie grosze kiedys kosztowało max 4zł... Moje dziecie pije Nan3 ale ja jak kupie puszke to mi na miesiac starcza wiec duzo nie wychodzi...
aguska gartulacje!!!!!!!!!!!
krolcia ja szczescia nie mam i nic nie wygrałam jeszcze... Gratki! Wspólczuje nieprzespanej nocki... moze nastepna bedzie lepsza
justa jak by do mnie teraz ktos wpadł to tez bym sie wstydu najadła... hehe gary stoja w kuchni od soboty chyba... w pokoju sjagon- zabawki Olka porozwalane- wstanie to posprzata... hehe
aguska fanta moj Olek tez gracz

pieknie piłke kopie! Pozyjemy zobaczymy co z niego wyrosnie:-)
Dzis na obiad serwuje leczo z cukini i boczniakiem (zamiast pieczarek bo P. jest uczulny).
Jutro chyba bede musiała z Olkiem do pediatry isc bo mu jakas wysypka na raczkach wyskoczyła... znowu... :-( Myslicie ze to moze byc uczulenie na płyn do prania białego jelenia? Kurna a miał byc hypoalergiczny...

I jeszcze z tym kardiologiem nie załatwilismy bo miejsc nie ma:-( Na koniec sierpnia moze uda sie na echo Olka zapisac! Paranoja!
I tak ostatnio mam humor zwalony to sie nie odzywałam... :-(
Jakby co to w kuchni jestem

Zapraszam na kawke!