reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia długie :-) dlanas to standard,latem całymi dniami siedziałam z małym na dworzu,wiec jest przyzwyczajony ze na dworzun to poł dnia siedzi:-D no chyba ze bardzo wieje albo pada to krocej jestesmy ale dzis było ciepło

reklama
Brenda cierpliwości w końcu muszą wyjść,ja czekałam 10 miesięcy:tak: :-) ,ale napomknij o tym pediatrze ,ale pewnie powie że to nic takiego.
Widze brena że ty też wietrzysz ostro synka ;-) ja z moją te też staram się dużo na dworzu przebywać,a ja się tak już do tego przyzwyczaiłam ,że musze na spacer wyjść i juz

Emi mi dziś jak z drzemki wstała nic nie chciała jejść ,nie wiem czemu ,mam nadzieje że to nie jest żaden zwiastun:no: :baffled: .Mleko wypiła i teraz śpi ,i jak znam życie obudzi się w nocy i bedzie głośne MNIAM MNIAM:rolleyes2: :yes:

Cześć dziewczyny!

My też zaliczyłyśmy dzisiaj dłuższy spacerek. Nareszcie przestało tak okropnie wiać. Latałam z Agą po mieście i kupowałam różne duperele na urodzinki, które już w niedziele. Będe nas (razem z dziećmi) 20 osób. Normalnie małe wesele.:baffled:

Ale nam dzieciaczki rosną :tak: znów roczek :tak: :-D

Kiedys czytałam w gazecie o forum tez takiem o dzieciach i tam dziewczyny ,jak dziecko jakieś urodzinki obchodziło to wysyłał sobie nawzajem ,dla dziecka kartki ,także dziecko dostawało nawet 20 kartek z zyczeniami ,strasznie mi się ten pomysł spodobał:-) :-D

Noelia no spacerek musi byc:-) ja sama tez nie bardzo lubie siedziec w domu.......a to z karteczkami takie sympatyczne jest super:tak:

u mnie tez impra podwojna w niedziele- roczek i chrzciny,ale osob z dziecmi 15:happy:

Noelia zrob cos z tym suwaczkiem;-)

moje dziecko mnie zadziwia jak niechciał jesc tak teraz nadrabia:-D dzis cały dzien mielił buzka 3 posiłki +2 butle mleka i przekaski

reklama
Do góry