reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O matko! Ja chrzciny wspominam jak najgorszy koszmar. Nie dość, że Aga dała nam koszmarny koncert w kościele, to jeszcze zadyma w domu z obiadem dla 20 osób.:szok:

reklama
Też uciekam do łóżka. Rano muszę jechać do Gdańska z Agą na wizytę u kardiologa. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i nie będę musiała tam więcej chodzić. Zastanawiam się tylko jak moje dziecko przeżyje EKG, bo ostatnie miała robione pół roku temu i wtedy jeszcze leżała spokojnie.

witam serdecznie!
Iwonka2006-dzieki wielkie za linki!!!w koncu mam suwaczek z moim szkrabem:-D :-) skorzystalam z tego twojego bo jest sliczniutki:-) jeszcze postaram sie nauczyc jakies fotosy wrzucac i zanudze was do cna:-D :-D :-D :-D
Noelia-swietny pomysl z kartkami,zawsze to fajna pamiatka :tak:

u nas bylo jakos tak nie pewnie,jakby mialo padac i w sumie nigdzie sie nie wybralysmy,ale nadrobimy jutro.i tak idziemy sie zwazyc wiec przy ojkazji zazyjemy troszke swiezego powietrza:tak: dzis wogole niunka spi i spi i jakos tak cicho,ciekawe jak mi nocke da przezyc:eek: :baffled: cos mi sie wydaje ze to cisza przed burza;-) :sick: :baffled:
ide spac bo pozno sie zrobilo,a pobudek wiele w nocy mnie czeka na pewno,milych (nieprzerywanych placzem:))snow Wam zycze!!!!!

Witam z ranka, czyzbym była pierwsza:-)
My narazie siedzimy w domku bo Macio sie kuruje musi mu przejsc do nastepnego tyg bo wtedy juz trzeba jechac na cwiczenia i na usg bioderek. A dzis mam spotkanie z geodeta wiec Maciejka zostaje z dziadkami:-)

hey
ja juz na nozkach i popijam kawke,moje dziecie jeszcze spi
w nocy padalo a teraz wieje strasznie wiatr:dry: a tez musze wyjsc na miasto zamowic torta:-D dla mojego synusia
ja mam nadzieje ze placzu nie bedzie w kosciele,szybciej bedzie chcial spacerowac i wszystko ogladac
a obiad ........jak my pojdziemy do kosciola to moja mama zostanie i wszystko przygotuje tzn ziemniaczki ugotuje i podgrzeje rosolek bo reszta wczesniej zrobione bedzie

PoBuDkA sPiOcHy

Załączniki

• bublebob[1].gif
    bublebob[1].gif
    4,5 KB · Wyświetleń: 62
Ja już jestem ,ale na chwilke ,jadę sobie zaraz spodnie kupić ,i butów jeszcze nie mam :no: :baffled: a zima już nadchodzi ,

Unas tez strasznie wieje ,ale już na zakupach z Emi byłam ,w pewnym momencie tak zawiało że Emi cofneło ciut i musiałam ją prowadzić ,żeby jej nie porwało:baffled: :happy: :eek:

Kunda a poco geodeta Ci?:confused:

Magda trzymamy kciuki za Age

Brenda w sumie fajnie że wszystko za jednym zamachem ,tylko jak zareaguje na polewanie wodą,czy może go tylko pomoczą reką tak delikatnie:confused:

witam!widze ze wszystkie panie zajete swoimi skarbeczkami:tak: ja wlasnie uspilam Weroniczke i lezy sobie grzecznie w lozeczku:-) ciekawe jak dlugo potrwa sielanka;-) :baffled: a teraz pojde ugotowac sobie ryzyk na mleczku:tak: :tak: :tak: idziemy niedlugo na wazenie....ciekawe ile ten moj glodomorek przytyl...:szok: :szok: :szok:

reklama
Katarzyna twoja niunia wygląda dorodnie to napewno wage ma tez ładną.

tu moje dziewcze układa ,nauczyła się już jak to robić dobrze :tak: :-D

Do góry