reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam porannie z kawą jak kiedyś:-)
u mnie w nocy troche popadało ale i tak mam już 21 stopni
małego zaraz budzę do przedszkola
dziś mam troche latania przed pracą.
miłego dnia wam życzę

hej, pamietacie mnie ??

wroooociiilam :D

na poczatku lipca bylam z chlopakami w toruniu, na turnusie.Chlopcy zachwyceni.. pozwiedzalismy,chlopcy oblegali mcDonalds.Ale i tak hitem byla kąpiel w fontannie :D

w listopadzie znowu jedziemy.. tylko ze wtedy darujemy sobie tą fontanne ;/

A po za tym upały. Chlopaki do domu zaganiani na posilek.. i do spania. Sama wypedzam bo by w siedzenie przed tv wrosli.

Mielismy na mazry jechac ( do tescow ).ale jakos te plany sie odsuwają bo zawsze coś.. a tym bardziej Ł siostra wychodzi za mąż 31-go wiec w sumie to pojedziemy :)
Przez Ł prace nie moge sie zmobilizowac do jakiegoś wyjazdu z dziecmi.. niby są autobusy, pociągi..ale samochodem szybciej i wygodniej.

dziś chyba do mamy jade. przyjechala moja 5 letnia siostra. :D Oskar od wczoraj jak w skowronkach chodzi..

Witajcie a ja mam wolne jade z Gają do ortopedy, dalej walczę z nóżkami oczywiście lekarze nic nie widzą!Renata to jaka różnica między Tobą a siostrą chyba ogromna???

no proszę jaki tu ruch ;-) wakacje się chyba kończą :tak:

upały dają nam we znaki, normalnie czuję że się duszę, najgorzej że w nocy wcale nie chłodniej :-(

wrócę jeszcze na chwilę do tego kalendarza chińskiego, bo podobno tam trzeba wszystko mierzyć wg kalendarza księżycowego, lat chińskich, miesięcy księżycowych i jeszcze dodać rok bo u chińczyków jak dziecko się urodzi to już ma roczek ;-) i odechciało mi się tego liczenia :-D

z nowości dodam, że szukam pracy jako niania ;-) może się uda ...

Witajcie a ja mam wolne jade z Gają do ortopedy, dalej walczę z nóżkami oczywiście lekarze nic nie widzą!Renata to jaka różnica między Tobą a siostrą chyba ogromna???

he.. no ogromna :) Wiktoria jest moją siostrą ale cioteczną :) Moja mama miala 20 lat mlodszego brata.

Ł dziś mlodą przywiozł do nas. Najpierw byla ulewa.. wiec O z W biegali po kaluzach :D A POTEM ZMYWALI BRUD Z SIEBIE W BASENIE. Woda w tym basenie to jak z kaluzy ;/ a oni chcieli glowy myc. bleeee..

matko po tym deszczu nadal duszno. nc nie czuc ze lało ;/

Witam. Kawusia zrobiona, dziś u nas ma być 37 nie mam pojęcia jak to przetrwamy....
Dziś popołudniu syn jeszcze do dentysty:szok: ciekawe czy da rade.

lenaDTR
jak u ortopedy??

RenataT
wode sobie wyobrażam ale dla dzieciaków to najfajniejsze co z tego ze brudna....

kasia
powodzenia w poszukiwaniach pracy

Mówie wieczorem do syna że wykąpać się trzeba.
SZ: mamo ja nie chce
Ja Szymon zobacz jaki brudny jesteś, nie wpuszczę cię do łózka na podłodze będziesz spał.
Sz niee pójde do Ciebie.
ja Szymon umyj się
Sz a po co jutro i tak się ubrudzę zobaczysz...
No i z wielkim fochem ale się umył ale musiał postraszyć ze juto to się tez ubrudzi, szantażysta mały.

reklama
Do góry