natala95
Fanka BB :)
Mam to samoTeż miałam nadzieję że nie będę miała no ale trudno nic nie poradzę
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samoTeż miałam nadzieję że nie będę miała no ale trudno nic nie poradzę
A ja nie moge zrzucicNo ja to w ciąży ważyłam jakieś 82 kg teraz 63 coś takiego
Jeszcze nie znamy płci. Mam nadzieję że na połówkowym się dowiemy. Życzę Wam miłego popołudnia. Ja muszę zająć się obiademChlopiec czy dziewczynka
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Cześć. Miło ze dolaczylasWitam
Chciałabym dołączyć
W domu "siedzę" od urodzenia syna,czyli prawie 9 lat.Podobnie jak syn Anek mój Kuba też ma autyzm.Na szczęście umiarkowany.Obecnie chodzi do szkoły z klasami integracyjnymi i specjalnymi.Jest w klasie z dwoma chłopcami również autystycznymi i spokojnie realizują materiał. A jestem w domu ponieważ Kuba często choruje a nie mamy pomocy w nikim z rodziny.
Obecnie jestem w 17.tc i w lipcu nasza rodzina się powiększy
Pozdrawiam Was wszystkie
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przed ciążą wazylam 48 po porodzie 74 teraz dwa lata po 59. Mężowi się podoba mi gorzej, no ale cóż poradzicNo ja to w ciąży ważyłam jakieś 82 kg teraz 63 coś takiego
No tak różnie to bywa z ta waga a już szczególnie po ciążyJa przed ciążą wazylam 48 po porodzie 74 teraz dwa lata po 59. Mężowi się podoba mi gorzej, no ale cóż poradzic
wy chociaz gubicie a ja jakos nie moge q ciagu miesiaca zgubilam raptownie 3kg ah tragediaJa przed ciążą wazylam 48 po porodzie 74 teraz dwa lata po 59. Mężowi się podoba mi gorzej, no ale cóż poradzic