reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

cześć dziewczyny
wczoraj mnie wypuścili i leżakuję w domu. Muszę tak najbliższe 6 tygodni wytrzymać, Anula podziwiam nie wiem jak to zrobiłaś, mnie po 2 dniach tak krzyże bolą, że :szok: Moja najbliższe atrakcje to wizyta u ginki i w labo na badaniach:baffled: Wczoraj się nie odmeldowałam, bo dzieciakami się musiałam nacieszyć.
Poziomki ja nie daje rady z tel, k... dostaję, podczytać tak, ale pisać:no:

Liza daj znać po przeprowadzce.
Ania córa się przekona spoko. Mój w dniu wyjazdu do szpitala, pyta mnie kiedy następne:dry:, zwariował, mówię, że nigdy, a on dlaczego itp, itd. W końcu B mu mói, że jak będzie miał żonę to będzie miał tyle ile będzie chciał dzieci. Młody chwilę pomyślał i w końcu wyskoczył z tekstem, że jego żona będzie co roku dziecko rodzić;-) Taki prorodzinny egzemplarz mi się trafił;-)
Trzymam kciuki za staranka.
piszecie o corkach, ja uwielbiam patrzec jak moja corka dorasta, ma dopiero niecale 7 lat ale daje czadu.....ostatnio patrze katem oka a ona pilnikuje sobie pazocie, juz mi sie smiać chciało.....mowie jej,żeby zmieniła sukienke bo jest gorąco a ta patrzy na mnie poważnym wzrokiem i mówi: mamo nie wiesz,że damom sie nie rozkazuje????:nerd: a tak w ogole to masz ogórki? bo musze sobie maseczke na opuchnięte oczy zrobic???:nerd::szok: mysłalam,że padne:-D:-Dpożniej sie mnie pyta: mamo a spisz w staniku bo ja tak i pokazuje mi stanik os stroju kąpielowego:-D

mój plan zacny sie powiodl, wlasnieleze obok norberta i zarazn ide spać, ale i tak dziś 22 a ja nie spie, jest postęp

liza &&&& za przeprowadzke

ania 138 a czemu najpozniej w maju urodzic?
uśmiałam się w Twojej córy, ale moja to też mała dama, więc pewnie też z takimi tekstami będzie niedługo wyskakiwać.

do później

reklama
hej!
wracam do żywych!!!! :rofl2: komputer już działa.

staram się nadrobić ale jejku, tyle się różnych tematów przewija że się gubię. :rofl2:

Ania - udanych starań - może bliźniaki ci się trafią. :-p

o porodach - to ja tak jak Poziomki - ani razu nie odeszły mi wody, zawsze mi przebijali i to już pod sam koniec.
ani razu nie nacinali.
Pierwszy poród poszedł szybko - wszyscy byli wielce zdziwieni że jakto piewrsze dziecko i tylko 2 godziny porodu.

za drugim razem miałam tak jak Ania - tak szybko poszło że jak dojechaliśmy do szpitala to 30 min później Maja już była na świecie.A byłam taka przekonana że to tak powoli i wogóle tyle czasu trwa że jeszcze namówiłam męża żebyśmy do sklepu po bułki poszli! :baffled::rofl2: mało nie urodziłam w tym sklepie, bo już skórcze miałam takie że nie moglam iść z powrotem. :rofl2:
Z trzecim to była maskara - bo pierwszy raz w życiu miałam fauszywe alarmy!!!:szok: wyobrażacie to sobie trzecia ciąża wydawało mi się że UMIEM już ROZPOZNAĆ PORÓD! a tu się 2 razy okazało że silne regularne skórcze (przez kilka godzin, co 3 minuty) a potem nagle nic z tego!:baffled: przysięgam jak za trzecim razem jechaliśmy do szpitala i jak położona mi powiedziała że jest 5cm rozwarcia i zostaję i NA PEWNO urodzę to popłakałam się ze szczęścia, bo już byłam przekonana że to kolejna "zmyłka" mojego dziecka.

Annaoj zawsze lepiej w domu niz w szpitalu:tak:
Teraz odpoczywaj i zaciskaj nogi:-) a wszystko bedzie dobrze.Bierzesz prochy na podtrzymanie?

mamartusia teraz tez pewnie szybko pójdzie:)

Ja cos sie dzisiaj dziwnie czuje i nie wiem czy jutro na Ip nie podjade bo mala jest dzisiaj mniej aktywna i podbrzusze i krzyz mi dokuczaja..Wziełam 2 nospy i zalegam...zobaczymy co bedzie:confused:

Witam z wyrka

w ramach nudy wyliczyłam sobie, że przede mną 45 zależności od wszystkich wokół. Zwariuję chyba. Wczoraj B wieszał pranie, a mnie patrząc na niego tak nosiło:wściekła/y::wściekła/y:

Poziomki musisz się teraz codziennie meldować, co byśmy wiedziały, że jeszcze nie urodziłaś;-) Nie dostałam leków, bo na kiepską szyjkę ponoć nic nie dają, a skurczy u mnie niet, na szczęście. Zapodaje sobie tylko globulki co 3 dzień, ze względu na pesar.
Mamartusia jak się czujesz?

Annaoj przesrane masz:baffled:

Po nocy czuje się lepiej ale po troszku caly czas mi czop odchodzi...ale to moze pooooootrwać.
Złapał mnie dzisiaj taki ból zęba ze zwariuje:wściekła/y:

Melduje się i ja.. Wróciłam z działeczki po weekendowym odpoczywaniu hehe i jestem jeszcze bardziej zmeczona niż byłam!

pozioki wspólczuje Ci na maksa.. bol zeba, odchodzący czop i bolace krzyże .. myslę, że gorzej już nie będzie ;)

annaoj cieszę się, że jesteś w domu :) zobaczysz będzie dobrze a chłopu czasem się przyda takie chwilowe przejecie obowiązków ;) wiesz o co mi chodzi ;)

to odpowiedz na dwa ostatnie posty reszte musze ogarnąć hehe ale najpierw to spadam do wanny :d

ciaoo !

hej

ja zdycham na maksa, nie mam siy chodzic i jakmnie ta bezsilnosc wku......rza:no::angry::wściekła/y:

poziomki jak stefa napisala,,,,gorzej nie bedzie, bedzie lepiej

steffa zerknęłam na twojego bloga masz cos z "adehadowca" troche co? nie usiedzisz w miejscu...ja podobnie, jaby nie rodzice moglabym ogros w niedziele plewić bo nie umieim siedzieć bezczynnie i u nas tez najpierpojawiła sie D, pozniej N a teraz jak dziewczynka to może bedzie A:-(

annoj szczerze wspolczuje lezenia

Kochane trzymam Was za slowo!:D

Dzisiaj kupilam juz cala reszte tzn pieluchy dla siebie i Jagi,kosmetyki itp
Jak juz wszystko gotowe to bede chodzic do sierpnia;D
Wyjelam jednego pampka BOSZzz jakie one malusie:))))

Bylysmy w parku na dniach Konstancina,dziewczyny malowaly gipsowe odlewy, dostaly mase balonow-wrocilysmy do domu,wykapaly sie i poszly spac o 18.30....
Ciekawe czy wytrzymaja.do rana chmmm

Marta za to ja Ci powiem...bedzie gorzej...;)

Ostatnia edycja:
odleżyna wytrenowana:baffled:
wciągnęła mnie książka i jakoś dzionek zleciał

Poziomki współczuję bólu zęba.

Marta a co Cie tak dopadło?

Stefea weekend jest na wypoczynek, zapomniałaś.

Reszta dziewczyn chyba na łono natury wyległa.

reklama
Do góry