reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej

mam dzis mega nerwa, norbert mnie do szalu doprowadza i w ogole na nic ochoty nie mam
:cool:

a no wlasnie stefa co z moim kubkiem???
bede pracowała 10h plus moje lekcje
apropo pozytywnego myslenia, bylam kiedys na akim wykładzie amerykanskiego pisarza i pozytywne myslenie t jedno ale jeszcze wiara jest wazna, Stefa wszytsko bedzie dobrze i niedlugo wroci ci energia, ja marze o dniu bez dzieci, jestem nimi mega zmeczona

poziomki jak ty sie odnajdziesz tylko z jagoda w domu???? za cicho ci będzie

no dorota faktycznie sie nachodzisz, ja od kiedy są dzieci tez ciage chodze. dominice znowu wyszly zle wyniki- wskazuja na jakis stan zapalny albo robaki a byla dopiero odrobaczana silnym lekiem, kurde martwie sie o nia do tego mi też wyszly zle wyniki i generalnie zle sie czuje, jutro jade na kolejne badania

hej lenka, ja mialam z wami gadac tu kiedys ale wtedy akurat burza byla i nie mialam neta:/ ciagle mi nie po drodze

reklama
Marta oj ja to często nastroju nie mam dzięki moim dzieciom :-(.
Kurcze niedobrze ze wasze wyniki źle :-(.

M wrócił na 3 godz do domu ,pojechał ze mną do pediatry więc bylo mi łatwiej , ogólnie jest lepiej ,leków nie zmieniamy ale poprawa jest :-).

Hej Laseczki

Moj M dzis przytargal nam taka pannę
ImageUploadedByForum BabyBoom1409068793.233460.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1409068805.626104.jpg

Do pl jedziemy w 2 połowie września. Prom znalazłam za 60£ w obydwie strony na szczęście ceny wróciły do normy:)
Bliźniaki bedą chodziły tylko 3 dni w tyg ale dobre i to:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409068793.233460.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409068793.233460.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 55
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1409068805.626104.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409068805.626104.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 53
hej
u mnie gonitwa cały czas, na obiad pizza była, bo nie miałam czasu
ugotować, dzieci zadowolone, uwielbiają pizze
Gadamy w czwartek
Chętny ktoś jeszcze????

Poziomki co Twój M ma z tymi pannami :-), choć kota chłopa mógł przyprowadzić :-), śliczna .

My dziś dzień lekarzowy i urzędowy .
M pojechał już do szpitala zarejestrować oli do chirurga . Pojedziemy tam wszyscy ale wejdę ja tylko z oli , m sie reszta zajmie :-), później do mopsu papiery ma nowy rok alimentacyjny złożyć ,do nfz chce jeszcze pojechać ,wykorzystam ze ma wolne to pojezdzimy trochę .

Ja sie źle czuje wszystko mnie boli jak na grupę :-(, tylko czekać aż biegunki dostanę :-(.

Miłego dnia

Ale tutaj pustkiiiiiii :-(
Wpadłam się przywitać :-)
U mnie nic nowego w sumie. działania były więc czekam na testowanie ale jeszcze 10 dni czekania prawie. Od poniedziałku Julia idzie do przedszkola, ja już przeżywam i nie wiem jak dam radę ją tam zostawić :-(
A tak ogólnie to praca dom, dom praca...i tak czas leci...
Buziaki dla Wszystkich!!!

reklama
dziewczyny III wojna światowa, od dłuższego czasu śledzę co dzieje się u naszych sąsiadów i szczerze Wam powiem, że już chyba zaczęłam panikować...

Do góry