mamartusia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie podobnie.. z tym ze 3 dziecko. Pytania typu " boze kolejne??" no matko oi corko.. co to kogo obchodzi ile ja dzieci bede miala. Okolica mi nie utrzymuje rodziny wiec na ch.. komentuje. I teksty ze "teraz to koniecznie dziewczynka" no az mi cisnienie skacze. Bo panuje ogolne przekonanie ze musi byc parka. Jakby dzieci to kuźwa pieski byly. A czy posiadanie dzieci jednej plci oznacza ze ja jakas ulomna jestem?? albo moj mąż wybrakowany?? Az walnelam komentarz ze ja wcale o corce nie marze, ze dziecie najlepiej zeby bylo zdrowe a nawet jak nie bedzie. samobojstwa nie popelnie. To sie niektorzy obrazili.. bo jak ja moglam.. przeciez oni mi dobrze zyczą.Wogole to sie czuje trochę dziwnie bo to piąte dziecko wstawiłam fotkę usg na fb i sie wczoraj Zaczelo milion tel i wiadomości ale jak to ? Wpadliście czy co wkurza mnie to ze ludzie tak myślą dobrze ze juz dziś wszytsko umilknelo