reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Kate już niewiele ci zostało do końca
u nas ostatni dzień wakacji dzisiaj, byliśmy jeszcze tydzień w Łagowie Lubuskim nad jeziorami, potem rzuciłam się w wyprawkowy szał bo jutro zaczyna się szkoła, bardzo szybko przeleciały te wakacje.
Stefaa bawcie się dobrze i korzystajcie!
pozdrawiam was wszystkie!
u nas ostatni dzień wakacji dzisiaj, byliśmy jeszcze tydzień w Łagowie Lubuskim nad jeziorami, potem rzuciłam się w wyprawkowy szał bo jutro zaczyna się szkoła, bardzo szybko przeleciały te wakacje.
Stefaa bawcie się dobrze i korzystajcie!
pozdrawiam was wszystkie!
M
mama290
Gość
Hej wszystkie sie pewnie urlopujecie ja siedzę w domu z chłopakami a moj wybył na wakacje
Ja zaczęłam już trzeci trymestr wow jak czas leci byle z górki już chłopaki dokazujących za dziesięć dzieci nie można ich spuścić na chwile z oka pogoda w kratkę i jakoś leci pozdrawiam
Ja zaczęłam już trzeci trymestr wow jak czas leci byle z górki już chłopaki dokazujących za dziesięć dzieci nie można ich spuścić na chwile z oka pogoda w kratkę i jakoś leci pozdrawiam
happymama82
hej, a ja ostatnio miałam pod opieką 1,5 roczniaka i mamy bliźniat chylę czoła, jak wy to robicie??? kiedy zmieniałam pampersa jednemu to drugi akurat upadł i płakał przeraźliwie i nie wiedziałam przez te 3 godziny gdzie mam ręce włożyć i jak spokojnie pójśc na toalete się wysiusiać to jest meksyk!!!
ale te ciąże szybko lecą!
ja też już wypatruje kolejnego dziecia ale póki co cisza w tym temacie... nic się nie dzieje! :-(
ale te ciąże szybko lecą!
ja też już wypatruje kolejnego dziecia ale póki co cisza w tym temacie... nic się nie dzieje! :-(
lenka21*
2+3 = MY
Stefa jak wo wakacjach , zadowoleni ?
Kate ja nie mogę , ty niedługo rodzisz , jak chłopcy ? Cieszą się z następnego członka rodziny ? A nadal ci tyle śpi ?
Mama ty chyba żartujesz ? Juz trzeci trymest , kiedy to z leciało , ty tez czekasz na synka jak dobrze pamiętam ,imię wybrane
Happymama juz działanie ? To trzymam kciuki za owocne boboseksy, niezmiennie podziwiam .
My po żniwach za chwile kukurydza będzie sieczona bo uschnieta w cholerę. Olek sie robi mądra la no i w końcu się odpieluchowalismy , troszkę się zeszło bo juz od wiosny , no ale teraz sam potrafi się obsłużyć tylko nocki zostały
Kate ja nie mogę , ty niedługo rodzisz , jak chłopcy ? Cieszą się z następnego członka rodziny ? A nadal ci tyle śpi ?
Mama ty chyba żartujesz ? Juz trzeci trymest , kiedy to z leciało , ty tez czekasz na synka jak dobrze pamiętam ,imię wybrane
Happymama juz działanie ? To trzymam kciuki za owocne boboseksy, niezmiennie podziwiam .
My po żniwach za chwile kukurydza będzie sieczona bo uschnieta w cholerę. Olek sie robi mądra la no i w końcu się odpieluchowalismy , troszkę się zeszło bo juz od wiosny , no ale teraz sam potrafi się obsłużyć tylko nocki zostały
happymama82
Lenka narazie tak spontanicznie bez spiny , będzie to będzie :-)
M
mama290
Gość
Lenka tak chłopiec narazie bezimienny mojemu sie nic nie podoba chyba po porodzie sama podejmę decyzje i bedzie mam. Już ustalone cc na 5 listopada u nas produkcja skończona bo za duże ryzyko by było przy kolejnych cc podwiaza mnie większość zeczy już mam ale jakoś nie moge sie oprzeć małym ciuszka muszę pomysleć jeszcze nad chusta bo swoją sprzedałam dziś wyszorowalam łóżeczko bo Olo zalał wszystko mlekiem i mam obsesje karmienia piersią przygotowania idą pełna para zaraz wykupie pół internetowych specyfików na laktację mam nadzieje ze moje wysiłki zaowocują morzem mleka
wesolamamusia
Aktywna w BB
Hejka wszystkim
Jestem mamusią trzech synków: 8 lat, 6 lat i teraz 2 miesiące Siedzę w domku i jak to niektórzy mówią: nic nie robię U mnie wszystko robi się samo Hi, hi
Jestem mamusią trzech synków: 8 lat, 6 lat i teraz 2 miesiące Siedzę w domku i jak to niektórzy mówią: nic nie robię U mnie wszystko robi się samo Hi, hi
Życie potrafi płatać figla... Człowiek cieszy się, że ma zdrowe dzieci, żyje sobie spokojnie, a jednak zdarza się coś, co wywraca Twój świat do góry nogami... Synek utyka na nogę, podejrzenie martwicy kości, choroba Perthesa... Pobyt w szpitalu, umówiona wizyta u ortopedy... Czekamy na konkretną diagnozę i leczenie... Bliźniaczki które biegają i potrzebują mamy. No i córcia idącą do pierwszej klasy. Tak naprawdę człowiek nie może być pewny w życiu niczego, bo życie i tak potrafi zaskoczyć. Mam tylko nadzieję, że starczy nam sił do walki o synka i o normalną codzienność dla pozostałej trójki... Mam tylko nadzieję, że u Was wygląda to radośniej :-) Kate, Stefaa, poziomki, Lenka, Happymama i reszta, co u Was?
reklama
lenka21*
2+3 = MY
Wesolamamusia witaj
Misiarska mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze , czyli w sumie się jeszcze diagnozujecie? Ściskam mocno i pisz do nas . Coś tam poczytałam, nie fajnie , duuzo zdrowia życzę . Dziewczyny szkoła wraca , normalny rytm, musimy się umówić na beblanie !
Misiarska mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze , czyli w sumie się jeszcze diagnozujecie? Ściskam mocno i pisz do nas . Coś tam poczytałam, nie fajnie , duuzo zdrowia życzę . Dziewczyny szkoła wraca , normalny rytm, musimy się umówić na beblanie !
Podziel się: