reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dorota dzieki, pol dnia minelo, narazie mam chwile wytchnienia w domu z dziecmi a zaraz do auta i jedziemy je zatankowac i opony wymienic... i moze aparat odbiore z naprawy jak zrobi.... :sorry2: i to wsio z cala trojka dzieci....

Misiarska nie tylko Ty ja tez nie gadalam :p takze spoko ;-)

a mialam pisac, Daniela bilans dobrze - 118cm i 21kg :)

reklama
pewnie dziewczyny, pierwsze koty za płoty :tak:
To chyba ja tylko jestem nie w temacie co do nocnego gadania?

ania - głowa do góry. Mój miał dokładnie to samo jak był w delegacji. On dzzwonił i jeszcze zdziwiony, że nie mam czasu...
mój to twierdzi że rozumie, że ja nie mam czasu tylko mimo że rozumie to dzwoni co chwilę na chwilę :dry:

nic mi się nie chce, kawę muszę sobie zrobić bo padnę

helooo...

ojj widzę ,że się dzieje dużo rzeczy.:-):-)

dobrze, ale powiem Wam nie było mnie kilka dni, a tyle stron do nadrobienia ,ze ho ho

wybaczcie ..

ale mam mamę w domu.( która już mi się zapowiedziała,że już wraca do siebie.:szok:)
sama stwierdziła jak ja wytrzymuję??!!

hehe ja tez nie wiem...

jak zwykle pojawiam sie i znikam.,.

całusy dla każdej..

Misarska jak to nic nie wiesz o nocnym gadaniu ? Przecież zaproszenie było tam :) :rofl2:
Mamcia następnym razem nie ma wymówki masz być :-)
Liza a co z tym z dniem jest nie tak ??

Mój M jutro ma urodziny i właśnie telefony się rozdzwoniły i gości jutro będzie cały dom !! co ja do jedzenia zrobię :(:( nie mam zielonego pomysłu.. gulasz już był w zeszła sobotę, chili con care robie na każda imprezę dla znajomych więc teraz musze coś innego wymyślić !! ale co na ciepło, bo sałatki to już mam :confused:

stefaa moim specjałem jest tak zwane meksykańskie danie, proste i dobre dam przepis na wątek z przepisami może Ci podpasuje :tak:
jeny Majka mi się znowu tak zatkała że ledwo mówi (co w jej przypadku nie jest zło bo ona gada jak nakręcona :rofl2:) inhalacje już zrobiła i czekamy co dalej
Dawida szycie wygląda że ok, tylko jak oni te szwy będą zdejmować to chyba będzie bolało bo one takie wrośnięte są:eek: biedulek znowu się nacierpi :-(

Liza[/B] a co z tym z dniem jest nie tak ??
skopiowane"jedziemy je zatankowac i opony wymienic... i moze aparat odbiore z naprawy jak zrobi....
xsorry2.gif.pagespeed.ic.r40qhAFmat.webp
i to wsio z cala trojka dzieci...."

to :-) hehehe

zostalo jeszcze aparat odebrac jak zrobi do 16- mam dzwonic, ja bym dala se spokoj juz dzis, ale Ł chce bym pojechala....
:sorry2:

hejka
Jestem po zajęciach i po długaśnym spacerku, bo z miasta na nogach wróciliśmy. W przyszłym tygodniu mamy aż 3 razy w tygodniu zajęcia. Wszystko w ramach NFZ:szok:.
Nie wiem po czym, bo dostałam u pediatry dicortineff (ten płyn o którym pisałam) na te miejsca zaognione i fenistil w kroplach 3 razy dziennie, ale skóra na policzkach od wczoraj do dzisiaj jest nie do poznania. Jest jeszcze sucha, ale delikatnie i normalnej barwy. Oby tak dalej
l
annaoj co tak znikłaś?
zawiesiło się coś, wywaliło mnie i już nie mogłam się połączyć, ale i tak było fajnie.

Chciałabym dzisiaj na zakupy skoczyć, ciekawe i której B wróci.

hhe Liza nie skumałam, bo dla mnie to norma.. wszystko robie za trójką dzieci.. nawet zakupy ciuchowe hehe ;)

ania dwaj ! jak proste to moze mi wyjdzie :) a ja lubie meksykańska kuchnię !

annaoj ja chciałam Cie dodać ponownie ale nie było Cię widać.. następnym razem już będziemy wiedzieć co robić hihi

reklama
ja wiem że moje już są dość duże ale ja też nie mam problemu żeby z nimi iść na zakupy nawet właśnie ciuchowe, no czasem jak mają dzień obawiam się że sklep nie przetrwa ale M sam z nimi nie pójdzie nawet do Biedronki :sorry2: a jak jedziemy do jakiejś galerii wszyscy razem to on przymierza i jest ok a jaj ja przymierzam to z dziećmi w kabinie bo odrazu jest dym :baffled:
stefaa przepis już jest :tak:

Do góry