reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

heloo..

trójca spi.. czas na kawę i ciacho..( w weekend byliśmy u teściowe) pycha ciacho dostalismy i nici z mojej diety:no:

trójca zauroczona sniegiem, a dziś za oknem deszcz normalnie co godz zmiana pogody..
starsza córcia sie rozchorowała bidulka. :-(

buzia dla wszystkich

reklama
Madii to ciesz sie chwila ciszy, pij kawke i sie zajadaj ciastem :tak:.
Happymama widze ze 30tydz. juz przekroczylas :-), super, teraz poleci szybko....
Dorota gdzie sie podziewasz, jak sie czujesz?
Liza jak u Was leje to u nas sloneczko :-p.
Poziomki co za cudo tworzysz, pochwal sie :tak:....
Stefaa zazdrosze sniegu i tego szalenstwa, mi wlasnie tego tu brakuje, chociaz tydz. sniegu.
Misiarska gdzie sie podziewasz???? JAk sie czujesz?
Ja siedze i nie wiem za co sie zabrac, mala spi i moge do niej sie polozyc ale nie chce mi sie spac :baffled:, normalnie szalenstwo jakies :dry:.

Madii spalisz tp ciasto przy trojcy:D
Wlasciwie to masz dobry pomysl,)

Mamcia nie spij w dzien.
Tobie rekawiczki dla Stefy:)
Dobra wiadomosc taka ze bede miala pomaranczowa wloczke od zmajomej i zaczne Twoja czaprczke:p

Blizniaki obrywaja tepete...

Wow tepete mowisz :/...no to ladnie.
Nie spalam z malam wlasnie wrocilismy ze szkoly a raczej z teatru bo maly dzis mial teatr i spod teatru trzeba bylo ich odebrac, na szczescie niedaleko od szkoly i mialysmy z Lily niezly spacerek ; nosy nam zmarzly ;).
Tak sie zastanawiam czy choinki dzis nie ubrac :D...
Maly dzis mnie tak mocno kopie ze az boli :sorry2:, chyba przez pepek chce wyjsc....

Ostatnia edycja:
Lily ubiera )

Załączniki

• 1386611918116.jpg
    1386611918116.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 59
Żyje choć ledwo mi to idzie :-), pół weekendu u mamy przechorowalam ( ciaza hi ) ,wczoraj i dziś ciut lepiej . Dziś za dnia lepiej za to teraz mdli i wymioty ,a do tego alan na wirusowke ,biegunka i wymioty i zarazilam sie teraz jelitowka od niego :-(, no jak nie urok to sraczka .
Jutro postaram sie częściej napisać :-).

Mamcia ja dziś wieczorem uzbieralam choinkę z dziecmi :-).

Dorota - ależ się męczysz:-(jeszcze trochę...

mamcia fakt już mi leci 31 tydzień... szybko zleciało. Jutro wizyta u doktorka:tak:

fajna dużo choinka, u nas będzie żywa ale to dopiero na weekend.

reklama
hej
już myślałam że nie zajrzę ale jednak musiałam :tak:
byłam dzisiaj na usg połówkowym i pani dr potwierdziła płeć :tak::-D nawet mam dowód na zdjęciu i tylko takie zdjęcie bo modelka nie chciała zapozować i uciekała :dry:, no i co najważniejsze, zdrowa i wymiary odpowiednie do wieku ciąży :tak:
i obiecane zakupy różowe bo Majka nie chciała odpuścić, jak tylko wyszłam to dzieci chórem, bo czekały na korytarzu "i co, i co, jest dziewczynka?" mówię jest, a Majka "jest, to idziemy po body kopertowe" :tak::-D aż mi się miło zrobiło i ludzie tak słuchali :rolleyes:
a do M zadzwoniła i mówię "wszystko ok, zdrowe, wymiarowe tylko czy napewno Wojtek Ci się nie podoba" i tu zamilkłam, a on: "nie, no nie jest złe, a co? chłopiec????!!!! ale wcale się nie ucieszył :sorry2: mówię "nie, dziewczynka" to już wtedy radość :tak::-D
Majka już jutro do szkoły idzie uff wykurowała się tylko Dawid się rozłożył i w domu posiedzi kolejny tydzień :no:
tyle śniegu u nas było, dzieci wieczorem bałwana ulepiły a rano nie było śladu :sorry2: a po bałwanie został tylko kawałek największej kuli
Dziewczyny do wylotu pozostało nam 10 dni a ja jestem w ciemnej d***. Ma ktoś wizję planu przed wyjazdowego :confused:
hmmm, Rozenkowa by napewno miała ;-):tak:
źle mi się spało w nocy, czeka na mnie sterta prasowania:no:.
polecam suszarkę ;-):tak:
Blizniaki obrywaja tepete...
remont? ;-)
mamcia śliczna choinka, wystawiłam parę ozdób ale też za mną chodzi żeby dzieciom ubrać bo u nas to nie ma miejsca więc na ostatni chwilę ubiorę, ja mam obie światłowodowe więc fajnie się mienią i lubię jak świecą :tak:
współczuję problemów ze spaniem :eek: nie chcę wywoływać wilka z lasu ale a jak ząb?

Ostatnia edycja:
Do góry