Witam ja tez jestem zadowolona jesli chodzi o opieike podczas poroudu i po porodzie. Szkoda ze tak zadko bywacie w Grays. A u nas powoli juz zaczynamy sie pakowac bo w Srode sie przeprowadzamy do noweg domku a jeszcze we wtorek przyjezda moja siostra do pray a jak by tego malo bylo to do jeszcze przez pare dni bede sie opiekowala jeszcze dwojka dzieci i to przez 24h az mi sie nie chce ciezki tydzien przedemna wiec moge przez jakis czas tu nie zagladac
arafafaka co tam u ciebie? napisz moze cos wiecej o sobie. JULIANNYA a jak tam mija pobyt gosci? pewnie zadowolneni..
POZDRAWIAM
a olitaum mam i uzywam ale to na poczatku pomagala ale teraz nie zabardzo mi gp mowwil tez ze wyrosnie z tego ale boje sie ze bedzie mial to caly czas bo mama mojego P ma egzeme i moj P tez ma ale jemu sie az tak bardo nie ujawnia tylko raz na jakis czas. ale mimo wszystko mam nadzieje ze uda mi sie jakos wyleczyc ta raczke bo maly ciagle ja drapie i pewnie przezto nie goi mu sie to. a jesli chodzi o diete to on juz je wszystko i ciezko mu cokolwiek odstawic a ja duzo nabialu.A jak tam malutka? dziekuje za zyczonka i rowniez zycze wszystkiego naj w dniu kobiet:-) Pozdrawiam
a sama jeszcze nigdy nie robilam wiec narazie sie nie zabieram :-)pozdrawiam